Bu konu uzar gider ama Fatih gerekenleri basın açıklaması yaparak zaten söyledi . Bundan sonra yönetimin takınacağı tavırları hep beraber izleyip göreceğiz .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fatih Tekke hayranıyım ama kim büyük?Fatih mi?Kulübümüz mü..Fatih Tekke'yi büyük gören arkadaşlarım Fatih bi kulüp kursun Öztrabzonspor diye..Siz de onu desteklersiniz gönlünüzce..bence Şenol Hoca'nın sözleri her şeyi anlatıyor zaten..Bence bu konu kapatılmalı...
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic tadi kalmadi artik Trabzonsporlu olmaninYillardir Trabzonsporu tutuyorum her yill ayni tas ayni hamam. Hanimim GS tutuyor bana gel birak TS deyip duruyor.TS tutmak icin neyi bahane edebiliriz.... ben bunun arasindayim arkadaslar.
Adamlarin bir eksi oluyor, hemen apar topar Ingiltereye gidip büyük adamlar aliyor.
Biz kendi evladimiza bire sahip cikamiyoruz yaw“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu olmak için binlerce sebep sayabilirim.
1. NEDEN TRABZONSPOR
Beşiktaş'ın 10'da biri bütçeyle onlarla başa çıkabildiği için, Galatasaray gibi başkanlarını sadece Galatasaray Lisesi mezunlarından seçmediği için, Fenerbahçe gibi her maçına şaibe karışmadığı için, Trabzonspor'u tutan hakem olmadığı için, çok zengin klübü tutup sonra her güçsüz takımı yendiğinde sevinmeyi gururuma yediremiyeceğim için, ligde böyle bir takım varken güçlünün yanında olamıyacağım için...
Liverpool, Barcelona, İnter, Aston Villa vs. takımları Türkiye'den hiçbir takım Avrupa'da başarı elde edemediği yıllarda yendiği için...
İstanbul saltanatını yıktığı için, herkes gibi olmamak için, olur olmadık yerlerde bu takımı sahipsiz sanıp arkasından konuşmamaları için...
Ercan TANER her üç büyüklerden biri gol atıca yer göğü inletircesine bağırırken Anadolu takımı gol attığında 'ne talihsizlik' dercesine birden sesinin kısıldığı için,
Beşiktaş 6.sırada Trabzon ikinci sırada iken Beşiktaş maçının 20 dk. Trabzon maçının 3 dk özeti verildiği için, spor gazetelerinde yarım sayfa yer ayrıldığı için, çok zengin futbolcu alamadığından futbolcu yetiştirdiği için, Fenerbahçe'nin her Trabzonspor'dan futbolcu aldığı sene şampiyon olduğu için, Galatasaray'da her zaman bir Trabzon'lu yönetici olduğu için...
Anadolu takımlarına destek için, insanların şaşırmaları için, bordo mavi renkler ve büyük zaferler için, parası olmadığı için şampiyon olamadığı için...
Kendisinden 60 yaş büyük, 10 kat zengin ve milyon kat şaibeli takımlarla mücadele ettiği için...
Meçhul bir stadta kamera görüntüleri olmasına rağmen Trabzonspor başkanına taş atılışının hiç bir TV kanalında yayınlamadığı için, Trabzon'a maça giden meçhul takım taraftarlarının cephanelerin gazetelerde yer almadığı için, Meçhul bir statda koridorlara kamera sokmak yasak olduğu için...
Hiç kimsenin bir kişinin bir anadolu takımı tutmasına şaşırmadığı günlerin gelmesi için...
var o da ben baya bir fanatik Trabzonsporluyum ve bu mezara kadar gidecektir buna emin olun! Beni rahtsiz eden baskalari bizim kadar paralari olmadan(Traftar,altyapi v.s). Bizden daha iyi durumdalar bu yillardir böyle gidiyor bu beni rahatsiz ediyor.Onlar bizden daha mi zekiler yada daha mi cok futboldan anliyorlar? Hayir! Adamlar isini biliyorlar hatini asmiyorlar okadar.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih Tekke hayranıyım ama kim büyük?Fatih mi?Kulübümüz mü..Fatih Tekke'yi büyük gören arkadaşlarım Fatih bi kulüp kursun Öztrabzonspor diye..Siz de onu desteklersiniz gönlünüzce..bence Şenol Hoca'nın sözleri her şeyi anlatıyor zaten..Bence bu konu kapatılmalı...
Bu durumu birileri artık Trbzonspor'a zarar vermekten çok, ya oyuncuya olan sevgisizliğini göstermek, yada yönetime olan sevgisini göstermek adına kullanmaya başladı. Ve ne yazık ki bunun adını da bu konu Trabzonspor'a zarar veriyor koydular.
Fatih Tekke şahıs olarak ortalığı karıştırmadı. Adam kalkıp gayet medeni şekilde ben gelmek istiyorum dedi. Bunda büyütülecek, olayı namus meselesine getirecek birşey yok. Herkesin seveni, ve sevmeyi olacaktır. Fatih de seveni çok olan bir oyuncu. Aynı Başkan ben bırakıyorum dediğinde ilan veren sevenleri gibi. Aynı Yattarayı göndermek istediğinde (yönetim) kalkıp o zaman Başkana ve Yönetimine sallayan Yattara sevdalıları gibi. (Kimseyi kınamıyorum, yadırgamıyorum).
Tabi ki önemli olan Trabzonspor sevgisidir, asıl olan budur.
Ama şu da unutulmamalı, Fatih Tekke olayını, bir transferden çıkaran, bir inatlaşmaya döndüren, bugün ki haline getiren de Yönetimdir. Bu işi başından beri takip eden insanlar bilirler. Taraftar Kaptanını her şekilde istedi. Bunu gayet medeni şekilde gösterdi. Ama 1,5 yıldır gelinen nokta, yönetimin izlediği tutum, ne yazıktır ki, bugün bazılarının tabiri ile Trabzonspor taraftalarını ikiye bölmüş. Ne kadar acı, ama bunların hepsinden daha acısı var, bu bölünmeyi sadece ve sadece Fatih'e ve onu sevenlere mal edenler var. Bunca zaman süresince yapılanları görmeyen, ortaya söylenen yalanları duymazdan gelen, sadece bir oyuncu almamak için milyonları saçan bir yönetimi görmeyen gözlerimiz var.
Fatih konusunun kimseye zarar verdiği yok, bu takıma nasıl, hocası varken, kovduk, kovuyoruz, Şenol Hocayı seviyoruz demeçleri zarar vermiyorsa, nasıl ödenmeyen toplu paralar zarar vermiyorsa,5 oyuncuyu kendi kabahatini örtme pahasına kadro dışı bırakılıp sonra da affedilmesi zarar vermiyorsa,Fatih konusu da zarar vermez. Fatih konusu belki ileri ikili de ki iki oyuncumuza zarar verir ama, yukarı da saydığım sorunlar tüm camiayı etkiler.
Bizi idare eden yönetimin birbirinden haberi olmayan insanlardan kurulduğunu düşündükçe, aynı gün içinde 3 farklı açıklamanın değişik organlardan yapıldığını görünce aslında kabahatin ne taraftar da, nede bahsi geçen oyuncu da olmadığını çok net görebiliyorum.
Evet Fatih konusu takıma zarar veriyor, AMA...En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 14:08.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut takım sadece 1 mağlubiyet ile 11. liğe düşebilir. 11. olan bir Trabzonspor'u düşünmek bile ne kadar acı veriyor. Ancak yönetim yinede gereken transferi yapmıyor.ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçık konuşayım, onlarca sebep bi kenara, siz gibi taraftar görünce daha da sıkı sarılıyorum Trabzonspor'a, Trabzonsporluluğum'a...
Burda biz bizeyiz!En son DJTT tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 13:59.
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela diyorum ki;
Ünal Karaman alsa telefonu eline..
Arasa Fatih'i...
"Bak ben de en az senin kadar Trabzonsporluyum..Bana söylediklerine rağmen seni arıyorum.Biz kardeşiz..Gel işte" dese...
Ne güzel olurdu. Buna karşılık Fatih'te '' Abi benimde kusurlarım olmuştur kusura bakma'' dese...
Ve imzalar atılsa
Biz çok iyimseriz herhalde
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih Tekke hayranıyım ama kim büyük?Fatih mi?Kulübümüz mü..Fatih Tekke'yi büyük gören arkadaşlarım Fatih bi kulüp kursun Öztrabzonspor diye..Siz de onu desteklersiniz gönlünüzce..bence Şenol Hoca'nın sözleri her şeyi anlatıyor zaten..Bence bu konu kapatılmalı...
Ama sorun şu: geçmişte Hami mandıralı, Ogün Temizkanoğlu gibi kendi bağrımızdan çıkıp da Türk futbolunda mümtaz yer edinen kendi öz evlatlatlarmıza yapılanların Fatih Tekke ve bundan sonraki evlatlarımıza yapılmamasıdır.
yönetimdeki abilierimizn buna hakkı yok. bu değerler kolay kolay yetişmiyor. üstelik Fatih Tekke şu an Türk futbolunun en iyi futbolcusudur ve en verimli dönemini yaşamaktadır. ve bu kalitede bir futbolcu Trabzonspor dahil hiçbir Türk kulübünde yoktur. hem kendi evladımız hem de Türk futbolunun en kaliteli ismi olan bu futbolcu açık açık "Trabzonspor'a dönmek 9 numaralı formamı giymek istiyorum" diye mesaj gönderirken yönetimin bir inat uğruna buna kayıtsız kalması ve taraftara düşman olmasına tepki vermeliyiz. güçlü bir tepki verirsek bundan sonra yönetimler bu büyük taraftarı aptal yerine koyamaz.
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdasim taraftarlgmi tartismiyalim!Lütfen
Burda biz bizeyiz!“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
ya arkadaslar sacma sapan konusmalar yapıyorsunuz fatih tekkeyi en cok ısteyen kımse sorun bakalım fatih trabzondan buyuk dıyen varmı ??? hıc kımsenın sıkıntısı buyuk kucuk olayı degıldır ?? sorun taraftarın ıstedıgı bır oyuncunun alınmamasıdır ? fatihin neden ıstendıgı her bır bırey tarafından farklı sebepler yurutulebılır yada neden alınmadıgı konusunda ..! fakat asıl olan bır sey var taraftarın buyuk bır cogunlugunun bu adamı ıstemısıdır ? yurt dısında futbolcu arayan takımlar bır futbolcunun hangi ozellıgıne bakarak oyuncu alır ??mesela fatih tekke tjikuzu kadar sorumsuz bır oyuncumudur ? yada onun kadar gece hayatı olan ?
bende fatih gelsede olur gelmesede olur dıyenlerdendım gecmıstekı yorumlarıma bakılırsa bu gorulur hatta bir cok arkadasımla bu konu uzerıne tartısma bıle yasamısımdır ama ısın ucu artık bambaska bır tarafa cekıldı olayların ısleyısı cok degısık bır ıvme kazandı ve bu ıvme ınsanları bolme derecesıne getırdı ??
fatih tekkeyı ısteyenler turkıyede gol kralı olmus uefa kupası almıs super kupa kaldırmıs bır oyuncu oldugu ıcın degıl sahada yuruyen zıhnıyetı canlandırmak ve takıma bir hırs, bir tecrube kazandırmak için fatihi istemistir taraftarın fatihi isteme sebebi cok ve acıkca ortadadır ? pekı ıstemeyenler neden ıstemeyebılır ? yusuf ıcın verılen cabanın yarısından azı tijikuzu için odenenın yarısı hüseyin cimsirin aldıgı maasın yarısını vereceksınız ve bukadar nıtelıklı bır oyuncu alacaksınız ? işte bızler buna takılıyoruz yoksa hıc kımse burada kım buyuk tartısması yapmıyor kulaklarını kapatıp vucudunun butun organlarını acmaya calsıp duyma yetenegını gelıstırmeye calısan yonetım gıbı buyukluk tartısmaları cıkarmak yerıne herkezın bırbırını anlamasını sağlamaya calısmak en mantıklısıdır
bizler bu takıma aşığız ve taraftar olarak bir şey istiyoruz ve bunu bu takıma zarar vermeden yapacagız ..! haa kimileri derki o gelmezse daha cok zarar cekecez sımdıden yapabıldıgımızı yapalım dıyebılır bunada karsıyız ama akıllı bır yonetım kım olursa olsun taraftarın tek bır agızdan ıstedıgı bır oyuncuyu muhakkak alır ...!Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
Yorum