Küfür içerikli mesajları alıntı yapmayalım. Silinen mesajlar tekrar önümüze geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benim anladığım şu ; Sanırım , Yönetim Zenit ile anlaşmış. Ama bonservis olarak verilecek paranın bir kısmını Fatih'in , Zenitten alacağından düşmek istemiş... Fatih 'te bunu haklı olarak kabul etmiyor.
Bu yönetimden ve haber61'ten hakikaten çok tiksindim. Çok ayak oyunları yapıyorlar. Taraftarı aptal yerine koyup sürekli manipüle etmeye çalışıyorlar... Haber61 gibi kıytırık siteleri de bu iş için kullanıyorlar. Bence bu yönetime inanmayın.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir haber alıyorum 5 dakika sonra tersi haber geliyor ne yapacağımı şaşırdım.
ama ortada bir samimiyetsizlık var bu kesin
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz yönetimin Fatihi almak için gerekenleri yaptığına inanıyormusunuz....
Bne inanmıyorum hemde hiç....Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez in karşılanması sırasında taraftarın yaptığı Fatih Tekke tezahüratlarına başlarda bende tepki göstermiştim.
Lakin şimdi gelişmelere bakıyorumda, taraftar az bile yapmış Sadri başkana..
Verilen tepkinin yeri ve zamanı yanlış.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
Yorum