Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küfür içerikli mesajları alıntı yapmayalım. Silinen mesajlar tekrar önümüze geliyor.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Benim anladığım şu ; Sanırım , Yönetim Zenit ile anlaşmış. Ama bonservis olarak verilecek paranın bir kısmını Fatih'in , Zenitten alacağından düşmek istemiş... Fatih 'te bunu haklı olarak kabul etmiyor.

Bu yönetimden ve haber61'ten hakikaten çok tiksindim. Çok ayak oyunları yapıyorlar. Taraftarı aptal yerine koyup sürekli manipüle etmeye çalışıyorlar... Haber61 gibi kıytırık siteleri de bu iş için kullanıyorlar. Bence bu yönetime inanmayın.
      Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• sinirlerimizi altüst ettiniz allah sizi bildiği gibi yapsın
        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Be adam, senin sözleşmeli oyuncun başka takımın kampına katılsa hoşuna gider mi?

Kampa bekliyorlarmış... Çıldıracağım!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir haber alıyorum 5 dakika sonra tersi haber geliyor ne yapacağımı şaşırdım.

ama ortada bir samimiyetsizlık var bu kesin
            Zaten bu samimiyetsizlik yakacak yönetimi.

Yorum

• Anlamiyorum bu iste milyonlar dönüyor. Bir yönetim az da olsa profesyonel calisir.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu nasıl bir transferdir yahu ?

Dünyada tekiz , vesselam ...

Yorum

• Yazdıklarım tamamen benim kişisel görüşlerim, kimseden aldığım haber yok. Ama böyle olduğuna inanıyorum.
                  Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Tongisir´i sevmem ama bizim soracagimiz sorulari soruyor.. .helal be
                    sIkIstIr kenara tongi haydi
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz yönetimin Fatihi almak için gerekenleri yaptığına inanıyormusunuz....

Bne inanmıyorum hemde hiç....
                      sonuna kadar inanmadım inanmıyorum da bunların hepsi yalancı çıkarcı
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ya kimse tam bir şey bilmiyor o yüzden lütfen atıp tutmayın 10 dk sonra belki durum netleşecek o yüzden sabırlı olalım Olumlu yada olumsuz zaten belli olcaktır elbette.....

Yorum

• Tekke nin parasıyla tekke yi transfer etmek istiyorlar.. böyle bişey mümkün mü yaa.. Olayın sonunda Fatih Tekke gelmek istemedi diye lanse ederler.
                          ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• Bu transferin en gönüllü iki aktörü taraftar ve Zenit kulübü. Ne yazık ki mutlu son için yeterli değil. Taraflar da gönüllü olmalı..

Yorum

• Gutierrez in karşılanması sırasında taraftarın yaptığı Fatih Tekke tezahüratlarına başlarda bende tepki göstermiştim.
                              Lakin şimdi gelişmelere bakıyorumda, taraftar az bile yapmış Sadri başkana..
                              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gutierrez in karşılanması sırasında taraftarın yaptığı Fatih Tekke tezahüratlarına başlarda bende tepki göstermiştim.
                                Lakin şimdi gelişmelere bakıyorumda, taraftar az bile yapmış Sadri başkana..

Verilen tepkinin yeri ve zamanı yanlış.
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Yükleniyor...
                                X