Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takımın Fatih Tekke'ye ihtiyacı var. Fatih'in de Trabzonspor'a ihtiyacı var. Hami'ye yapılan hatanın aynısı Fatih'e yapılmasın. Fatih futbolunu Trabzonspor'da bırakmalıdır. Yapılması gereken tek şey bir büyüğümüzün (Vali mi olur, onursal başkan mı olur, milletvekili mi olur, bakan mı olur, babası mı olur, Hacıosmanoğlu mu olur bilemem) Fatih'in elinden tutup onu kulübe getirmesi ve başkanla kucaklaşmasını sağlamasıdır. Sonra da at imzanı çık antremana deyip geçmişe sünger çekmeleri gerekmektedir. Çok geç olmadan bu hata mutlaka bertaraf edilmelidir.

Ah ah ağzından bal damlıyor nerde keşke olsa işte o zaman kenetlenme olur.Taraftarda yönetimde sımsıkı olur.

Yorum

• Camia bir olup bir yürekli adam çıkaramıyorsa... Yazık bize zaten. Boş yere mücadele ediyoruz.
      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih futbolunu Trabzonspor'da bırakmalıdır.
        Fatih Tekke Trabzonspor'da futbolunu bırakacak diye transfer edilmez.Olabileceksek eğer şampiyon % 100 katkı sağlayacaktır.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Fatih için hazırlanan ürünlere ne oldu? Rafa mı kalktı bi haber var mı?
          Depolarda bekliyor.

Fatih'in atacağı bir gol her şeyi unutturmaya yetecek bunu da mı göremiyorlar?

Fatih takım içindeki dengeyi bozar diyenler, koca camianın dengesini bozduklarının farkında değiller ne yazık ki.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Cevat bey bir yazıyı kaça yazıyor..

Benden 50 dolar çalışır..

Bende bir Yattara,bir Sadri Şener birde fatih Tekke yazısı yazdıracamda..

Üç yazıyı 100 kağıdada kapatabiliriz,toptan hesabı..
            alla alla peki siz bunları yazarken ne kadar alıyorusunuz öle dersen olmaz herkes gibi oda konusuyor
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Ersun Hoca hakkında haber yaptığında da bu kadar savundun mu Cevat Bey'i...

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen Fatih alınmadı diye içten içe başarısız olmamızı isteyenleri açıkla, bul iki kesimide beraber döveriz Ömer
                yardım lazımmı topraam
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Arkadaşlar benim hıç anlamadığm birsey var.

Bu yönetim macta taraftarların ne zapaçanı bille bille bu kadar yıll inat yaptılar
                  Fatih almamakla. Bundan sonra sanki bu birden yok mu olacak sanıyorlar?

İnsan bukadar sav mi olur? simdı G.ünal da bu yüyden gitti ellimizden.

Taraftar dağa cok sinırli olaçak!!!!!

Ben bille son zamanlar çok sinirli olduğum bu reziliği yüzünden.TARAFTARA SAV YERİNE KOYMAYIN!!!!
                  En son DJTT tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 12:51.

Yorum

• Recep Alkan'dan Tekke Transferi Değerlendirmesi21.01.2010BMN Üyelerinden Recep Alkan'ın Fatih Tekke transferi ile ilgili gelişmeleri değerlendirdiği yazısı
                    Trabzonspor gündemini 1,5 yıldır meşgul eden bir transfer Fatih Tekke. Yönetime göre huzur bozan, yaşlı, aksi, sorunlu, taraftara göre ise, bugünlerde en çok ihtiyaç duyulup, eksikliğini hissettiğimiz Ruh, tam bir kaptan, bir gol makinesi ve birçok Trabzonsporlunun ideolü.

Ama ne yazık ki Trabzonspor Yönetimi, bu transferi eline üzüne bulaştırdı. Kendisine hem güven oyu kazandıracak, hem maddi hemde manevi olarak katkısı sonsuz olacak bu transferi, 1,5 yıldan beri çeşitli bahaneler ileri sürerek olumsuz olarak sonuçlandırmaya çalıştı. Oysa Trabzonspor taraftarı hiç de zor bir şey istemedi. Sadece çıkıp

- Biz almak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz

Veya;

- Biz Fatih ile çalışmak istemiyoruz, bu yüzden bu transferin gerçekleşmesi imkansız.

Demesini bekliyordu. Günler geçti, yakılan küçücük bir kibrit, ateş topu oldu bugün Yönetimi yakmak üzere. Ne için ? Hangi ideoloji, hangi düşünce için ? Sizleri o koltuklara seçenler, Trabzonspor’a hizmet edin diye seçmedi mi ? Milyonlarca Trabzonspor taraftarı bir geliri, bir getirisi olacağı için mi istedi bu transferi ? Herkesin ortak paydası Trabzonspor değil mi ?

Neydi bu işin bu kadar uzatılmasının nedeni ?

Ortada her kanaldan bas bas bağıran bir oyuncu, gelebilmek için oynadığı kulüp ile bağlarını koparmaya razı bir oyuncu, kazandığı ve kazanacaklarının çok daha altına evet diyen bir oyuncu var iken, neydi bu kadar önemli sebep, neydi bu işi aylarca uzatacak neden ? Bu zamanda takıma bu kadar maddi ve manevi artısı olacak hangi oyuncu sergilemiş bu kadar özveri, kim çalışmış bir menejer edası ile transferini sağlayabilmek için.

Her fırsatta bahsedilen, boy boy resimlerin çekildiği, ve birilerine birşeyler gösterilmek istenen bu bütünlük duygusunun belki de Trabzon kentinde ve Trabzonsporlular arasında ilk kez sağlandığı bu olayda neden sus pus oldunuz ? İstenilen Trabzonsporluların birlik olması değil miydi ? İşte oldular, peki şimdi siz neden ayrıldınız ? Neden taraftarı karşınıza almak için gösterdiğiniz çabayı bir kez da olsa onların yanında olmak için bu konuyu fırsat bilip değerlendirmediniz ? Neden hem istikrar, hemde güven bu kadar yakın iken size, sırtınızı döndünüz ? Neydi düşündüğünüz, Fatih büyük Trabzonsporlu, nasıl olsa konuşmaz, aynı gönderilişinde ki gibi yine susar mıydı ? 1,5 yıldır ses çıkarmadı, yine konuşmaz mıydı ? Her fısatta Trabzon halkını çok iyi tanıdığını iddia eden Sadri Şener bu sefer nerde yanlış yaptı ? Nerde yanlış yaptı ki, bugün (19.01.2010) yayıncı kuruluş kameraları önünde söleyecek söz, kaçacak yer bulamadı.

Başarının kendi oyuncularımız ile geleceğini bilen ve bunu söyleyen Yönetim neden bunu Fatih konusunda uygulayamadı ? 61 numaraları toplayıp, özlenen Trabzonspor yaratılacak derken neden Fatih Tekke dışarda bırakıldı ? bunun nedeni yoksa Zenit kulübünde 61 değil de, 9 numara giymesi miydi ? Bu muydu yoksa Fatih Tekke’nin yaptığı en büyük hata.

Hiç tanınmayan oyuncular için tek kelime referans istenmezken, Fatih Tekke için başka hocaların görüşlerinin alınması da neyin nesi idi ? 50 saatlik yolculuk ile alınacağı nerdeyse garanti olan bir oyuncuyu almaya giden Yönetim, neden Taka’ların bile gezmeye gittiği Rusya’ya gidip bir kez bile olsun ciddi bir şekilde ilgilenmedi kendi öz evladı ile ?

Fatih Tekke transferi, bir transferden çok bir süreç haline gelmiştir Trabzonspor için. Ve ne yazık ki, mevcut Yönetim her süreci olduğu gibi bu süreci de kötü yönetmiştir. Bu konunun arkasında , altında, kimler kalır bilinmez, bu konu kimleri yerinden eder, kimleri yuvasına döndürür o da bilinmez. Bilinen bir gerçek var ki, o da Trabzonspor taraftarı bahanelerin, ciddiyetsizliğin, samimiyetsizliğin arkasına sığınan bir yönetim istemiyor.

Trabzonspor taraftarı üzülüyor, ama bu üzüntü sebebi Kaptanını bu takımda göremediği için değil, bir çok uygunsuz konuyu yakıştıramadığı büyüklerini bu durumda gördüğü için.

Trabzonspor taraftarı seviniyor, istediği, beklediği, görmek istediği gibi bir oyuncusunun olduğunu bir kez daha gördüğü için. Geleceğinin (Yönetim baabında) garanti altında olduğunu görmekten dolayı.

Saygılar;

Recep ALKAN

Tebrikler kardeşim,
                    Körlere iyi yol göstermişsin...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• kibirli insanlar cehennemde yanacaklar.

Yorum

• HH ve İA,Fatih Tekke ile ne zorları olduğunu açıklamak zorundadır.
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          HH ve İA,Fatih Tekke ile ne zorları olduğunu açıklamak zorundadır.
                          keşke.. ama nerdee!!
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• haber 61 den
                            Trabzonspor Taraftarına…

Fatih Tekke bu kentin ve bu kulübün yetiştirdiği ender futbolculardan biridir. Fatih Tekke Trabzonspor’un bugün ihtiyaç duyduğu ve Şenol Güneş’in özellikle alınmasını istediği bir futbolcudur. Lakin şunu kabul etmelisinizki Fatih Tekke Trabzonspor’a gelmek istememektedir. Bunun nedeni de kendisine daha önce önerilen 1.6 milyon Avro’yu az bulması ve Rubin Kazan’dan daha fazla beklentisidir. Bu olgu kınanacak bir şey değildir. Bir futbolcunun bunu düşünmesi son derece tabidir. Kimse Fatih Tekke için ‘Gelsin Trabzonspor’da daha ucuza oynasın’ beklentisine girmemelidir. Lakin Fatih Tekke’nin de artık Trabzonspor üzerinde atraksiyon yapmayı ve “Trabzonspor için her şeye hazırım”, “Ben istiyorum ama yönetim almıyor”, “Ben bu yönetimden daha Trabzonsporluyum”, “Trabzonspor’a bu yönetim için değil taraftar için gelirim” biçimindeki zarar verici yaklaşımları terketmesi gerekir. Belli ki Fatik Tekke aşağıladığı bu başkan ve yönetimle birlikte olmak istemiyor. O zaman ortak değerimiz Trabzonspor olduğuna göre, Fatih Tekke Trabzonspor hatırına krize son vermelidir.
                            Taraftar bilmelidirki…
                            Gökhan Ünal’ı Trabzonspor’dan Fatih Tekke tezahüratları göndermiştir. Hiçbir futbolcu, hiçbir insan uzun süre istenmediği yerde duramaz. Bu olaydan diğer futbolcular da muzdariptir. Oyuncular artık Avni Aker’de Fatih Tekke sendromuna girmiştir. Ayaklar ayrı, kafalar ayrı yerdedir. Tribünler Fatih Tekke tezahüratlarına ne zaman başlayacak endişesi futbolcuları adeta bitirmektedir. Bu sendromun dış sahada yaşanmamasının nedeni futbolcuların kafa olarak rahat etmeleridir. Fatih Tekke sendromu Trabzonspor’a artık zarar verecek boyuta gelmiştir. Kulübün 3 milyon Dolar verdiği ve Okyanus ötesinden getirdiği oyuncu daha İstanbul’a iner inmez ‘Fatih Tekke’ tezahüratı ile karşılanmışsa iş vahim boyuta gelmiştir.
                            Taraftar bilmelidirki…
                            1- Trabzonspor’un Fatih sevdalısı olan seyircisi her ‘Fatih Tekke’ diye bağırdıklarında Trabzonspor’un bundan zarar göreceğini ve Fatih’i Trabzonspor’a zarar verme pahasına sevdiklerini bilmelidir.
                            2- Fatih Tekke, Cemil Usta, Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok, Faruk Özak, Hami Mandıralı, Şenol Güneş birer fanidir. Ölümsüz olan Trabzonspor’dur. Fatih sevgisi Trabzonspor için ise bu sevgi artık kulübe zarar verir olmaktan çıkarılmalıdır. Trabzonspor sevgisi adına bağırlara basılmalıdır. Yok şayet ‘önce Fatih sevgisi’ deniyorsa bu kez tribünlerde bağırılmalıdır!..
                            3- Fatih Tekke şayet Trabzonspor’u herkesten ve her şeyden çok seviyorsa ve Şenol Güneş’ten başka örnek tanımıyorsa tıpkı Şenol Güneş’in yaptığı gibi bu zor zamanda gelip boş mukaveleye imza atabilmeli ve bu tartışmaları bitirmelidir.
                            Hayır!.. “Bu yönetimle olmaz. Ben sevgimi başka yönetim döneminde ispat edeceğim’ diyorsa Trabzonspor aşkına tribünleri susturmalıdır. Ateş artık korlaştı ve alev alması önlenmelidir.
                            Taraftar Şenol Güneş’in yayınladığı aşağıdaki manifestoyu sahiplenmelidir…
                            “Taraftar kulübün sahibi, sembolü ve geleceğidir. Ben de taraftarım, Fatih de taraftar. Taraftar takımı sevmesini ve desteklemesini bilmeli. Takımda kim varsa onu destekler. Takım dışında kim olursa olsun desteklemez. Sevebilir ama tribünde gündemine getirmez. Sahaya çıkan oyuncumuzun oynamasına mani oluyorsak o zaman nasıl taraftarız. Onlarla yarışıyoruz. Olmayanlarla mı yarışacağız? Fatih’i taraftar sussun diye almıyoruz. Biz golcü alıyoruz. Kaptan olsun diye alıyoruz. Lider oyuncu olsun diye alıyoruz. Takıma katkı yapsın diye alıyoruz. Ama bugünkü görüntüde Trabzonspor’a zarar verecek bir oyuncuyu asla almayız. Böyle bir oyuncuyu kim olursa olsun düşünmem bile… Trabzonspor’a zarar veren-verecek oyuncuyu almayız. Trabzonspor’u yöneten değil, katkı yapacak oyunculara ihtiyacımız var. Bu kulübün ne kadar önemli olduğunu hepimiz bileceğiz. Bunu Fatih Tekke de bilecek, ben de bileceğim, başkaları da bilecek”
                            Hiç kimsenin Trabzonspor’un önüne geçme girişimine taraftar izin vermemelidir.

"Ali Öztürk"

Gokhani FATIH TEKKE tezaurahtlari gondermis.. Fatih tekkeden sonra taraftara dami .ok atacaksiniz.. bu taraftar in GOKHAN i elestirmesi Fatih tekke icin deil GokHAN in YETENEKSIZLGI ( buyuk harflerle yaziyorum kimse yetenekli sadee uyum saglamadi demesin 2 yil gorecegimi gordum ) ..Fatih tekke diye bagirmalari da FATIH TEKKE icin deil.. bu taraftarda herkes FATIH TEKKE yi sevdigi kadar kimse FATIHI TS dan ustun gormuo... FATIH bagirislarinda sadece yonetime mesaj gondermekti.. bizi GOkhan a mahkum eden yonetime... sezon basinda forumda "gokhan veUmut a gu-ve-ni-yo-ruz" diyen kulubunu seven buyuk cogunlua yapmayin etmeyin maclar baslayinca gene anlicaz nasi hata yapildigini sonra gene ic isten gecmis olacak dediimizi hatirlayin..

Fatih TEKKE diye bagiriliosa bunun tek sebebi bize en AZ FATIH TEKKE kadar iyi bir golcu
                            gerekiyor mesaji. illa fatih deil ama paranmi yok alamiomusun o saman FATIH TEKKE... paran warda 6M gokhana mi weriosun gene FATIH TEKKE o saman.. paran war ve orta saha kalabalikligina ragmen sezer e 800 bin mi weriosun sadece bonservis icin gene FATIH TEKKEEEE.. GOKHAN i isteyen FB den ancak Burak i mi alabiliyorsun istenmeyen SEMIH i alacagani o saman gene FATIH TEKKEEEEE

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Depolarda bekliyor.

Fatih'in atacağı bir gol her şeyi unutturmaya yetecek bunu da mı göremiyorlar?

Fatih takım içindeki dengeyi bozar diyenler, koca camianın dengesini bozduklarının farkında değiller ne yazık ki.
                              Abi lafa geldimi Trabzondaki fakirin fukarın parasını boşa harcayamayız diyip depoları ürünle doldurup sorada adamı almamak için takla atmakta ne oluyor...

Yönetimin tüm beceriksizlikleri bir tarafa koyulsun sadece ticari beceriksizlikleri gitmelerine yeterde artar...
                              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Sadece duygusal ve kişisel yorumlar içeren bir yazı.Transferin neden gerçekleşmediğine dair yada nasıl gerçekleşeceğine dair somut tek bir bilgi bile yok yazıda.Ama duygusallık açısından güzel.
                                (not:26490 nolu mesajdaki Recep Alkan'ın yazısı hakkındaki görüşüm)
                                Umut Bulut

Yorum

Yükleniyor...
                                X