İlk olarak musty11 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz Tongsir bizim verdiğimiz tepkiyi verdi ; '' Başkan Trabzon'daki Fatih'e mi ulaşamadı '' dedi
Ya sabır .. Yarın açıklama yapılacakmış Fatih'le ilgili şuan hiçbirşey kesin değil Fatih Rusya'ya gidiyor.
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem yonetım yalan soluyo cunku cogu arkadas kayıtsız sartsız buna ınanıyo hadı fatıh konusma yasagı varkı ben kesınlıle bole bı yasaga ınanmıyorum zenıt klubu kendınedemı yasak koydu cıkar der ts le anlasmadık yada arada kı fark cok fazla dıye bu tranfer bu dakıkadan ıtıbaren olmassa kı bence olucak tamamen fatıhın cevresındekılerden dolayı(avukat menejer vs) dolayı gerceklesmeıcek
zenit in Trabzonspor taraftarlarini bilgilendirmek gibi bir sorumlulugu mu var, onu ne ilgilendirir turkiyede ne konusuldugu?.. almamak icin 40 takla atan agizinin ucuyla konusan ama is sov yapmaya gelince mangalda kul birakmayanlar yakinda taraftari gidiklamak icin " cok ozel sorunlar bulurlar " yada buyuk baskanimiz bir suclu icat eder yakinda bizde rahatlariz, kendisi de..
ben kendisinden bir adet, " onu unala yada fatihe sorun " sovu bekliyorum.. cok ozel sorunlar manevrasindan dolayi da tebrik ediyorum kendisini.. buyuksun sadri baba
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadıgım madem alınmıycak neden cıkıpta tekke transferiş 1-2 gunde biter deniliyor..
Yani bi anlam veremiyorum napıolar ertesi gün taraftar transferi göremeyince, halimize mi gülüyorlar..
Benim anlamadıgım madem alınmıycak neden cıkıpta ERKEK gibi almıyacağız demıyrolarENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe maksatla davet edilmis fatih kampa,gel goruselim diye mi yoksa antremanlara cik diye mi?,bununla ilgili birsey soyledimi can karyagdi..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kesin anlaşma sağlamış olduğumuz teknik direktörümüz Hagi'yi duyuran kesin kesin diye yırtınan TRT Spor mu
Baskan´i bosverin... sanki bütün Türkiye el ele vermis Fatih´i bizde görmek istemiyor....
bu arada küfür etmeyelim arkadaslar.. .yakismiyor bize...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
Yorum