Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrıca hep kotu sonucdan sonra fatıhı alacagız deyıp taraftarı kandırdılar almayacaklar benım anlamadıgım fatıh tekkeyı alsan forma patlama yapar kombıne patlama yapar basarılı olacagı asıkar en azından soru ısretı yok yaabncı adam aldık soru ısretı bakalım basrılı olabılecek mı
    orda basarılı olabılır ama baaklım tarbzond aolack mı uyum saglaaybılecek mı fatıh tekkede bole sorunlar yokken hala alınmamakda nıye ısrar edılıyor baska seyler mı var ınsanın aklına gelıyo cok gercekcı fatıh tekke transferındekı olaylar...

Yorum

• Arkadaşlar atmaya gelince sağlam atıyorlar, iki soru sorduk cevap gelmeden çıkıldı başlıktan.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Varan 1:
        Trabzonspor'un gol yollarındaki sıkıntısı bir türlü bitmezken, basın ve taraftarlardan de Fatih Tekke'nin transfer edilmesi yönünde ciddi baskılar geliyordu. 2007-2008 sezonunun devre arasında konuyla ilgili konuşan Başkan Sadri Şener, "Fatih, Rusya'da başarılı. Bonservisi yüksek bir oyuncu. Şu anda gündemimizde değil" demekle yetindi.

Varan 2:
        Bu kez 2008-2009 sezonu devre arası... Trabzonspor, Fatih Tekke'nin transferi için çok uğraşır. Basının karşsıına geçen Sportif Direktörü Ünal Karaman ise kötü haberi verir. Fatih Tekke ile ortak bir dostlarının da bulunduğu bir ortamda bir araya geldiklerini kaydeden Karaman, "Zenit’i ikna edemedik, Şuan Fatih Tekke konusu kapandı" dedi.

Varan 3:
        2008-2009 sezonu sonunda bordo-mavili yönetimin transfer listesinin başında aynı isim yazıyordu: Fatih Tekke. Spor basınında günlerce "bitmek üzere", "bitti", "mutlu son" şeklinde başlıklar yer aldı. Ancak Trabzonspor'un transfer girişimleri bir süre sonra son buldu. Başkan Şener, "Futbolcunun Zenit'ten aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hâle getirdi. Fatih'le ilgili transfer çalışmalarını durdurduk" dedi.

Varan 4:
        2009-2010 sezonu başında söz konusu transfer bir kez daha gündeme gelse de görüşmeler yine olumsuz sonuçlandı. Fatih Tekke ile 1 ay boyunca görüştüklerini anlatan Şener, "Zenit Fatih'i kadro dışı bıraktı, ancak bize de vermek istemiyor. Son bir girişimde bulunduk. 'Ocak ayında görüşelim' dediler. Fatih'te bir sıkıntı yoktu" ifadelerini kullandı

Varan 5:
        Aralık 2009'da Sadri Şener'den, teknik direktör Şenol Güneş ve taraftarların yolunu gözlediği Fatih Tekke konusunda umut veren açıklamalar geldi: Yöneticimiz Mahmut bey, Fatih Tekke ile konuştu. Parada sorun yok. Fatih’in askerlikle ilgili bir sıkıntısı var. Fatih Tekke 'Ben geliyorum, uzun dönem askerlik yaparım' derse, transfer biter. Fatih için Zenit ile anlaşırız, ona sorun gözüyle bakmıyorum."

Varan 6:
        Trabzonspor Yönetimi bonservis bedelinde indirim beklerken, Zenit'in istediği rakam Karadeniz ekibine yüksek geldi. Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, "6 aylık dönem için kulübünün istediği 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli var. Bu rakamı düşürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Varan 7:
        Sadri Şener:Fatih Tekke artık futbol yaşantısının son dönemlerinde

Varan 8:
        Sorunlu futbolcu

varan 9:
        Askerlik

varan
        varan
        varan
        bitmiyor
        varma erdal yeter bunun sonu kara toprak bu sevda bitmez ama aldatılmak salak yerine konmak ayrı canımı sıkıyor nediyor mustafa :bırak duygularını yüreğime yüreğimde bul kendini görki nasıl sevmişim seni vayyyyy ki vayyy vayy yaktın bizi başkan vallahi çıra gibi yaktın hiçmi merhamet yok şu taraftara karşılık yüreğinde

Yorum

• Ben anlamıyorum cidden ! Forvet alınmadı mı yahu? Daha yeni forvet ısrarı nedir? Alınırsa alınır, alınmazsa alınmaz. Zaten hiçbir takımın kadrosunda 4 tane aynı anda yüksek kalite forvet olmaz. Olamaz. Bunların 1-2 tanesi önemli oyuncudur. Diğer 1-2 tanesi de gelecek vaad eden oyuncu. Burak gelecek, murat geldi, umut var, teo geldi. Kaç tane forvetle kadro kuracağız? Yani şartlar uygun ise alınsın da. Şu durumda niye şartları zorlayalım? Ya ben net hatırlıyorum bu forumda fatih değil forvet istiyoruz denildiğini. Milleti samimiyet testine sokmadan kendinize de bi çuvaldız batırsanız?

Yorum

• recep bana bir kere olsun müjdeli bir haber ver ne gudubet adamsın şu abim ne durumda yalandan bile olsun abi gözümüz aydın fatihi aldık de bana debe recep

Yorum

• doğru faith değil forvet istiyoruz , gökhan gidecek kalacak bize saç baş yolduran umut , binlerce km öteden gelen uyum sorunu yaşayacak teo. burak mı ? hiç bir şey demiyorum.
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Mehmet 10 tane orta saha oyuncusu ile hangi kadroyu kuruyorsak, 5 tane forvetle de onu da kurarız kardeşim.

Kaldı ki artık alınmasından sizyade yapılan ahlaksızlık, söylenen yalanlar ortaya çıkmalı.

1,5 senedir hergün Rusyaya giden ama bir türlü Türkiye sınırlarından çıkmayan yöneticiler çıkmalı ortaya.

Geçen sene çeşitli bahaneler üretip adamı 200.000 euroya almayan, bu sene de yaşını ve 6 aylık sözleşmesini ortaya koyanlar çıkmalı piyasaya..

Ben gelmesinden çok bunların ortaya çıkmasını istiyorum...

Ve şuna da inanıyorum, kaptan geldiğinde ama gelişindeki olaylar ile, ama geldikten sonra yaşanacaklar ile çok kişinin ipliği pazara çıkacak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben anlamıyorum cidden ! Forvet alınmadı mı yahu? Daha yeni forvet ısrarı nedir? Alınırsa alınır, alınmazsa alınmaz. Zaten hiçbir takımın kadrosunda 4 tane aynı anda yüksek kalite forvet olmaz. Olamaz. Bunların 1-2 tanesi önemli oyuncudur. Diğer 1-2 tanesi de gelecek vaad eden oyuncu. Burak gelecek, murat geldi, umut var, teo geldi. Kaç tane forvetle kadro kuracağız? Yani şartlar uygun ise alınsın da. Şu durumda niye şartları zorlayalım? Ya ben net hatırlıyorum bu forumda fatih değil forvet istiyoruz denildiğini. Milleti samimiyet testine sokmadan kendinize de bi çuvaldız batırsanız?
                  Fatih, şu " şartların uygunluğu" nu bir açalım yahu...Mesela şartlar "uygun" mu idi sene başında?
                  Kasımpaşa maçı sonrası farklı mı idi şartlar?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Vazgeçtim ondan " Fatih in gayreti ve niyeti" ne bağlı ne demek?
                    Yazın yapılan açıklamada geçen " Fatih in uğrayacağı zarar" ( böyle idi herhalde) ne demek?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Salih Edip, yahu yalan konuşmayın diyorum. O dediğin cümlenin sonu Fatih i istiyorum ile noktalanır. Önce kendinize itiraf edin. Bilmem kaç kilometre öteden gelen adammış. Tersten tarif ediyorsun ki forvet = fatih. Anlatmayın hikâye kardeşim. Tamamen masala döndü bu palavralar. Recep, orta sahada 5 adam oynar. her bölgesi de ayrıdır. Sağı solu, ön liberosu, ortası, oyun kurucusu. Forvet en fazla 2 tanedir. O da tek çeşit. Tekrar ediyorum yönetim ne kadar samimiyetsiz ise, fatih değil forvet diyenler de bir o kadar samimiyetsiz. Yalan .. Kocaman yalan. Sonuç= nasıl iseniz öyle idare edilirsiniz.

Yorum

• Yönetim üstü kapalı bonservisini sen hallet Fatih diyor..

Yorum

• yine karıştı aklımız
                          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yapma Fatih...Üşenme mayıs ayından beri olan biteni bir düşünver...Bana samimiyet ifade eden bir beyanat göster?

Bak ben sana sadece bir hadise anlatayım. Transferin son günü Fatih ile görüşmeye gzeteci götürüp daha Fatih i dinlemeden 800 bin Euro verebiliriz. Bu da sana uymaz deyip Gazeteciye de "Ben burda duyduklarımı yazmak zorundayım" dedirtip sonra Fatih in sözünüz bitti ise getirin kağıdı kalemi...Demesini yazdırmamak ne demek?

Etme Fatih...

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yine karıştı aklımız
                              karısmasın karsacak bıse yok ortada fatıhı ıstemıyo yonetım okadar
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Erdal abi ben yönetim bu konuda tutarlıdır demiyorum. Yönetim de tutarsız, basını da tutarsız, taraftarı da tutarsız. Baştan aşağı yalan dolan. Baştan da bu taleplerin arkasına gizlenen "biz forvet istiyoruz" yalanına inanmıyordum. Halen daha inanmıyorum. En azından yönetimin bu hamlesi bu yalanı ortaya çıkardı ve bol bol itiraf geliyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X