Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetime ve ünala kına göndersek nasıl olur.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetime ve ünala kına göndersek nasıl olur.
      Benim Aklımda Çok Güzel Şeyler Var Ama Hediye Kabul Edelermi Bilmiyorum..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Vay be koskoca Fatih Tekke elimizden gidiyor desenize, yönetim sagolsun yine yapicani yapti...
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Arkadaşlar, ben bu yazdığımı dün de yazdım, hiç kimse tepki vermedi, ama TV8 benzer haber yapınca herkes ayaklandı, bu yönetimin bende samimi olmadığını düşünüyorum, ama durun, transfer sezonu bitsin, sonra bu kadar ağır konuşalım, şimdi değil, bu rubin işi ne zamandır var, şimdiye kadar kaptanın atmadığı imza eğer işin olacağı varsa bu saatten sonra atılmaz merak etmeyin.

Daha sakin...

Yorum

• Fatih rubinle anlaşmadı öyle birşey yok.Adam trabzonda yaşamak istiyor artık rusyada kalmak isteseydi zeniti bırakmazdı uydurma haberler boşuna yorum yapmayın bu haberler üstüne.
            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• ünal zten hangi transferde olumlu sonuç aldı ki zaten batal dedi onu bile alamadı tekke zaten hep yalan konuştu fakir gurabanın parası dedi çok ayıp etti ayrıca trt son ropartajında çok emin konuşdu o yüzden derhal istifa etmeli yapamadı bu işi.

Yorum

• Denizli Belediye maçı öncesinde spiker Ünal Karaman'a soruyor. Fatih ile en son ne zaman görüştünüz bu konuyu?
                Ünal Karaman:Biz her zaman görüşüyoruz..
                Sonra spikere öyle bir baktı ki adam bir soru daha soramadı...
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih rubinle anlaşmadı öyle birşey yok.Adam trabzonda yaşamak istiyor artık rusyada kalmak isteseydi zeniti bırakmazdı uydurma haberler boşuna yorum yapmayın bu haberler üstüne.
                  kaptan trabzonda yaşamaktan ziyade trabzonspor da top oynamak istiyor ama bazı çok bilmişler buna engel olmak için adeta savaşıyorlar ama şunu kimse unutmasın BİR GÜN HERKES LAYIKINI BULUR
                  AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Kaptan En İyisini Yaptı.. Rubinde İnşallah Başarılı Sezonlar Geçirir..

Adam Sana Gelmiş.. Tribününde Resmen Ağlamış.. Sen Köpek Yerine Koymadın.. Zaten Bu Kadar Fedakarlıktan Sonra Onu Almamak Şerefsizliktir..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bakıyorum da Fatih'i göndermişsiniz Rubin Kazan'a.

Durun bir soluklanalım bence eğer Rubin'e imzayı atarsa gerken kişilere gereken şeyleri söyleriz.

Bakarsınız bir de yerine alacakları forvet David Villa vari bir şey çıkar.

Yorum

• Kaptan..Aklın varsa gelme Trabzon'a..İçindeki Trabzonspor sevgini bir kenara bırak ve mantığınla hareket et..Bu yönetim seni istemiyor bu açık ve net..Bu yönetimin her türlü yalanı söylüyor buda gayet açık..Bu yönetim sana 2 milyon euro'yu çok gördü burdan kolombiyaya 3 milyon dolarlık adamı almaya gittiler...At imzayı Rubin'e rahat rahat oyna futbolunu
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İşte Tekke'yi sinirlendiren olay

İkinci yarıya iddialı bir biçimde girmeyi isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, başkan Sadri Şener'in Atletico Juniors'da forma giyen Kolombiyalı golcü Gutierrez'i transfer etmek için bu ülkeye gitmesi Fatih Tekke'yi sinirlendirdi.

LigTv'nin internet sitesinin haberine göre; Golcü futbolcunun Trabzon yönetiminin kendisini oyaladığı için sinirlendiği, bunun üzerine de Gökdeniz Kardeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan'la görüştüğü öğrenildi.
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Rubin Kazan'ın yöneticileri "Topu Fatih'e attık. O halledecek transferi" dedi mi acaba?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hani derler ya ''Öpmeye niyeti olmayan,yanağın nerde diye sorar''

Buda o hesap...
                              adamı 8 aydır oyalıyorlar yahu...
                              Ve hala daha aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar!
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bu iş nikah gibidir uzatmaya gelmez hemen imzayı atıcaksın böyle uzarsa gelsede başarılı olamaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X