Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakın bu işte diretmenin geleceği nokta da budur.! Oyuncular iyi de oynasa kötü de oynasa tribünden fatih tekke sesleri. Sonra sahada moralman göçmüş oyuncular. Bilmem kaç senedir bir elin parmağı adedinde istisnalar dışında kendi oyuncusuna tezahürat yapmamış tribünler tepki için takım dışı oyuncuların adını tezahüratlarına ekliyor... Bundan sadece zarar çıkar. Yönetim zarar verdi, biz de verelim. Allah afiyet versin o zaman.
    dimi sus otur tepki verme
    emin ol taraftar tepkisini koymasa fatih tekke ismı gündeme bile gelmez

Yorum

• Özledik be Kaptan

(UEFA)

Yorum

• Yahu Mehmet işte buna kızıyorum bende tam olarak.

O koltuklara hizmet için gelen, ben halkımı iyi tanıyorum, neler yapabileceklerinin farkındaym diyen adamlar bu işin buralara geldiğini bilerek işin dorğusunu düzgünün yapmıyorlar, sonra onlar zarar verdi, biz vermeyelim.

Yahu herşeyi ben (taraftar) yapacaksa o adamlar ne iş yapar...

Neden herşeye tepkiyi ben koyacağım, neden herşeyi ben düşüneceğim, neden hep ben vereceğim, yahu neden ben ???

Suçum renkleri sevip, o yönetime girememek mi ?

Yorum

• Gökhan giderse burakla takasta kullanılacak, kaldı ki murat tosun da forvete alternatiftir. Forvet konusunda alternatifsiz değil şu anda kadro.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Veysel abi...Bu konuda yönetimin en hafif tabirle halt ettiği aşikârdır. Ama bugün gittiler ve istatistikleri ortada ve referansı iyi bir forvet oyuncusu ile anlaştılar. O zaman bu konu da burada kalmalıdır. Alırlarsa ayrı mesele. Yok almazlarsa bunda ısrarın anlamı yok. Adamlar aldılar bir forvet. Öncesi baştan sonra hata idi. Bugün yapılan tercihtir. Yabancı bir oyuncu ile anlaştılar. Adamın istatistikleri de ortada. Hala daha burada diretmenin alemi nedir anlayamadım.
            Doğma büyüme Sürmene'li ve şu anda bana göre faal en iyi Türk futbolcusuna,

Yönetimin cüssesine göre "gariban" sayılabilecek Fatih Tekke'ye ,

Olmadık iftiraları atan,fb ve gsnin tekliflerini eliyle iten bu adamı almamak için sayısız yalanı,resmi sitede yazılı yayınlayan bu adamların,

Ne Guti'sine,

Ne de başka bir şeyine güvenirim..

200 milyondan fazla para harcayarak bu takımı yapan bir adamı,benim işimde çalışsa,önce kovarım,

Sonra da "irtikap" suçlamasıyla mahkemeye veririm..

Ama Trabzonspor,son yıllarsa herhangi birinin işi kadar kıymetli değil,uygulama olarak..

Daha çok deniz olarak görülüyor..

Yüzmek için..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi ben futbolcularımıza yönelik için demedim.yönetimel anlamda dedim bu yaptıkları onların yanında kar kalmamalı her fırsatda her maçda deplasmanda bile tepki koyulmalı
              Sapla samanı karıştırmamak lazım.Bu şekil tepki takımı dinamitler.Yönetime tepkiyi başka şekilde gösterirsin.Ne bileyim gider üye olursun kongrede oy atmazsın mesela ama gol de atsak yensekde Tekke diye bağırmak Trabzonsporluluk değildir bence.

Yorum

• Yoruldum Trabzponsporlu olmaktan...

Yorum

• Recep, taraftar taraf olmaktır. Durmadan da vermektir. Karşılık beklemezsin. Acısından bile keyif alırsın. Bu işin özü budur. Üzülürken de mutlusundur, sevinirken de. Renk aşkı yüzünden. Yönetim kabahatine eyvallah. Ama futbolcuların oldukları herhangi bir yerde futbolcuları çökertecek şekilde tepki konulmaz. Karşılıksız sevmek zordur.

Yorum

• Valla veysel abi ben istifa etseler sevinirdim. Ama etmiyorlar. Seçimde elbet sorulacak hesaplar. Lakin bu doğruya yanlış dedirtmemeli.

Yorum

• Mehmet benim sıkıntım taraftar yada futbolcu için değil.

Fatih derken topçuyu değil, almayan karakter saibi insanları hedef alırım.

Kabahati olan üzerine alınsın.

Ben tarafım, taraftarım, peki bu yönetime gelen adamlar taraf veya taraftar değil mi ? Ne için geliyorlar başa, neden seçiyoruz, o zaman Aziz bıraksın FB yi alalım bize başkan...

Onların da aynı özellikleri taşıması gerekmez mi ?

Neden Trabzonspor'un başarısından daha önemli oluyor, iki tane adamın dünya görüşü...

Yorum

• Yorum

• ben açık konussayım forvet değil fatihi istiyorum sebebini de şöyle anlatayım...trabzonspora teknik direktör değil şenol güneş lazımdı geldi trabzonspora forvet değil fatih tekke lazımdır o da gelmeli...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bu arada yaşı benden küçük olan arkadaşlara ,naçizane tavsiyem:

Bir adam ,bir konuda yalan söylüyorsa,bütün konularda yalan söyleyebilir..

Yalan söyleyenler,güvenilmez insanlardır..

Ve tüm insan ilişkilerindeki en önemli olmazsa olmaz,güvendir..

Ben şahsen güvenmediğim insanların doğru yaptığı iddia edilen işlerine bile,şüpheyle bakarım..

Sizlere de tavsiye ederim..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              teo her maç gol atsa bile fatih tekke sesleri çıkmalıdır
                              Cikmalidir, cünkü Trabzonspora bu sekilde zarar verilecegi icin cikmalidir. Bagirmaya devam edin, sesiniz cikmayana kadar bagirin...
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sapla samanı karıştırmamak lazım.Bu şekil tepki takımı dinamitler.Yönetime tepkiyi başka şekilde gösterirsin.Ne bileyim gider üye olursun kongrede oy atmazsın mesela ama gol de atsak yensekde Tekke diye bağırmak Trabzonsporluluk değildir bence.
                                yazık vallahi yazık trabzonsporluluk ne demek
                                biz fatih tekke için onca yalanlar atıldı ve hepsi yalan olduğu piyasaya çıktı bunun üstünde durduğumuz içinmı trabzonsporluluğumuz tartışılıyor
                                haksızlığa iftiraya hakarate varan sözlere mağdur olan bir adamı istediğimiz içinmi trabzonsporluluğumuz tartışılıyor
                                nedir trabzonsporluluk tepki koymayacaksın inek gibi gideceksin kombine alacaksın formanı alacaksın sesini çıkarmayacaksın susacaksın.
                                tepki vermeye kalkdınmı bu trabzonsporluluk değildir
                                bumudur trabzonsporluluk.
                                neyse ben daha fazla konusma istemıyorum.
                                size hayırlı günler

Yorum

Yükleniyor...
                                X