İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak semih aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden baş harfini küçük yazdın ? En büyük değil mi ?
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........
EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
Medyatrabzon
Ve Trabzonspor Fatih’ten Vazgeçti
19 Ocak 2010 / 19:39
Ve Trabzonspor Fatih’ten Vazgeçti
Trabzonspor, Fatih Tekke’den vazgeçti. Spor Bakanı Faruk Özak’ın son girişimleri ile yeniden çıkmaza giren transferdeki umutlar tükendi.Trabzonspor resmi internet sitesinden az sonra transferden vazgeçtiğini resmen duyuracak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, sürpriz bir durum olmadığı sürece transferi de böylece kapattıklarını açıkladı.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon alanzinho kısmını anlayamadım ??
çok insan burda böyle
karşıdaki bişey desinde hemen karşılık vereyim
arkadaşın kendi görüşü alanzinhoyu beğenip beğenmemesi
bu kadar basite indirmeyelim muhabbetiBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım onlar gelmeden önce kaçıncı sıradaydı geldikleri zaman yaptıkları transferlerle prestij dahil bütün değerlerimizi tekrar yükseltmediler mi?Her ne kadar hayata daha geçmemişse HES projesinin adımlarını atmadılar mı?Transfer döneminin en gözde oyuncuları olan(Gökhan,Selçuk,Giray vb.)gibi oyuncuları takımımıza kazandırmadılar mı?
Şimdi benimde çok istediğim Tekke transferini gerçekleştirmediler diye bunların hepsini göz ardı etmek adelet mi sence?
Yorum
-
.....
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........
EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)
sence böyle bir şey var mı ? çocuğa söylesen bu yalana inanmaz!
Yorum
-
Fatih Tekke olayı çok farklı yerlere gitmeye başladı
Bu süreç çok tehlikeli bir hal almaya başladı
Sanıyorum ki konu sadece Fatih Tekke konusu olmaktan çıktı camia da
güç kavgası şekline dönmeye başladı ki bu en kötü durum ...
Taraftarın yönetime kızmasından tepki göstermesinden çok daha kötü....
Fatih Tekke konusunda mutlaka çok net açıklamalar gelecektir eger
transfer gerçekleşmezse ....
Ama bunun yıkıntısı sıkıntısı çok agır olacaktır malesef ...
Trabzonspor bugün öyle bir noktaya geldi ki bu konuda ilk başlarda oluşabilecek
sıkıntılar artık çok hafif kalacak ....
Bundan 10 15 gün önceki süreç dahi bu kadar sancılı değildi
Bu arada mutlaka Fatihin de artık en azından bir süre sonra bazı açıklamalar
yapması lazım ...Bu işin zararı ona da dokunacak
Hayret etmemek mümkün değil yani bir camiaya deseniz ki kendi kendinizi
sıkıntıya sokun ancak bu kadar yapılırdı ...
Bu kadar anlamsız bir süreç yönetmek sanırım bize ait bir özellik ...
Bir köşe yazarı yazmış '' Şu andan sonra bedeli ne olursa olsun Fatih alınmalı''
diye .... Bugün gelinen noktada ilgili yazara katılıyorum artık ...
En basit yapılacak davranış Fatihi gelecek sezon için baglayıcı bir
sözleşmeye imza attırmaktı ...Buna taraftarda en azından çogunluk ses
çıkarmazdı ....
Hayret etmemek mümkün değil...İş nerelere geldi ...Yazık yazık ..Çok yazık
Yorum
Yorum