Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takım onlar gelmeden önce kaçıncı sıradaydı geldikleri zaman yaptıkları transferlerle prestij dahil bütün değerlerimizi tekrar yükseltmediler mi?Her ne kadar hayata daha geçmemişse HES projesinin adımlarını atmadılar mı?Transfer döneminin en gözde oyuncuları olan(Gökhan,Selçuk,Giray vb.)gibi oyuncuları takımımıza kazandırmadılar mı?

Şimdi benimde çok istediğim Tekke transferini gerçekleştirmediler diye bunların hepsini göz ardı etmek adelet mi sence?
    Haklısın...

Yorum

• İlk olarak semih aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neden baş harfini küçük yazdın ? En büyük değil mi ?
      En bÜyÜk trabzonspor

Yorum

• bu yönetiminde ömrü bu kadarmış.

Yorum

• Fatih yıllık 1,5 milyon euroyu kabul etmediyse yazıklar olsun. Yalansada çıksın açıklasın.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........

EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)
            yönetim istediğini başarıyor
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• eğer fatih parayı artırın dediyse ayıp etti...

yönetim bayılmıyor fatihe.. mecbur kaldığı için talip olmuştu zaten ..

can da artistleşir .. o büyük haber ....

Yorum

• Medyatrabzon

Ve Trabzonspor Fatih’ten Vazgeçti
                19 Ocak 2010 / 19:39
                Ve Trabzonspor Fatih’ten Vazgeçti
                Trabzonspor, Fatih Tekke’den vazgeçti. Spor Bakanı Faruk Özak’ın son girişimleri ile yeniden çıkmaza giren transferdeki umutlar tükendi.Trabzonspor resmi internet sitesinden az sonra transferden vazgeçtiğini resmen duyuracak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, sürpriz bir durum olmadığı sürece transferi de böylece kapattıklarını açıkladı.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• hayrettın hacısalihoğlu allahımdan bulasın
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pardon alanzinho kısmını anlayamadım ??
                    ya vallahi patlamaya hazır bomba gibisiniz
                    çok insan burda böyle
                    karşıdaki bişey desinde hemen karşılık vereyim
                    arkadaşın kendi görüşü alanzinhoyu beğenip beğenmemesi
                    bu kadar basite indirmeyelim muhabbeti
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• kimse bana gökhanın fenere satıldığını izah edemez gökhan gitti takasta aldığın adam nerde eseste sen esese yalvarıyosun şimdi burak ı ver diye böle takas olmaz böle başkanlık olmaz resmen fenere peşkeş çekildi o yüzden fatih tekkeyi istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takım onlar gelmeden önce kaçıncı sıradaydı geldikleri zaman yaptıkları transferlerle prestij dahil bütün değerlerimizi tekrar yükseltmediler mi?Her ne kadar hayata daha geçmemişse HES projesinin adımlarını atmadılar mı?Transfer döneminin en gözde oyuncuları olan(Gökhan,Selçuk,Giray vb.)gibi oyuncuları takımımıza kazandırmadılar mı?

Şimdi benimde çok istediğim Tekke transferini gerçekleştirmediler diye bunların hepsini göz ardı etmek adelet mi sence?
                        Ben hiç böyle düşünmüyorum .

Yorum

• valla yönetim mi başarıyor başkaları mı başarıyor bilmiyorum ama ..bu saatten sonra gelmesin istemiyorum... fatihide istemiyorum yönetimide ... hayrettin istifa etsin ... zorlayalım kardeşim ya istifaya zorlayalım ...

Yorum

• Yonetim sakin aciklama yapma yeni yalanlar duymak istemiyorum.
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........

EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)

sence böyle bir şey var mı ? çocuğa söylesen bu yalana inanmaz!

Yorum

• Fatih Tekke olayı çok farklı yerlere gitmeye başladı

Bu süreç çok tehlikeli bir hal almaya başladı

Sanıyorum ki konu sadece Fatih Tekke konusu olmaktan çıktı camia da

güç kavgası şekline dönmeye başladı ki bu en kötü durum ...

Taraftarın yönetime kızmasından tepki göstermesinden çok daha kötü....

Fatih Tekke konusunda mutlaka çok net açıklamalar gelecektir eger

transfer gerçekleşmezse ....

Ama bunun yıkıntısı sıkıntısı çok agır olacaktır malesef ...

Trabzonspor bugün öyle bir noktaya geldi ki bu konuda ilk başlarda oluşabilecek

sıkıntılar artık çok hafif kalacak ....

Bundan 10 15 gün önceki süreç dahi bu kadar sancılı değildi

Bu arada mutlaka Fatihin de artık en azından bir süre sonra bazı açıklamalar

yapması lazım ...Bu işin zararı ona da dokunacak

Hayret etmemek mümkün değil yani bir camiaya deseniz ki kendi kendinizi

sıkıntıya sokun ancak bu kadar yapılırdı ...

Bu kadar anlamsız bir süreç yönetmek sanırım bize ait bir özellik ...

Bir köşe yazarı yazmış '' Şu andan sonra bedeli ne olursa olsun Fatih alınmalı''

diye .... Bugün gelinen noktada ilgili yazara katılıyorum artık ...

En basit yapılacak davranış Fatihi gelecek sezon için baglayıcı bir

sözleşmeye imza attırmaktı ...Buna taraftarda en azından çogunluk ses

çıkarmazdı ....

Hayret etmemek mümkün değil...İş nerelere geldi ...Yazık yazık ..Çok yazık

Yorum

Yükleniyor...
                                X