Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende artık bu konudan bıktım gelmediyse (almadılarsa) gelmedi (almadılar) Trabzonspor'uma hep destek.. Fatih Tekke konusu acıda olsa kapanmıştır. Acaba şuanda Fatihe verdiğimiz değeri Tüm Futbolcularımıza versek nasıl bi havada olur takım.
    vermedikmi kardeşim hep verdik noldu elde var sıfır bundan sonra artık taraftarın sesi cıkmalı bu takımların içinde bi bizmi varız enayı iyi yönetim 26 senedir kendi istediği gibi hareket etti bir gram bile ilerleyemedik bundan sonra artık artık taraftarın istediğ olsun ya cıkıp adam gibi acıklama yapsınlar bize yada İSTİFA edip gitsinler

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen o yazdığım Futbolcuların yönetim tarafından izletilip alındığına inanıyorsan Zaten ben Seninle tartışmam...
      Neye inanıyorsun neye söyle ne biliyorsun ...

Tartışıop tartışmaman benim umrumda değil ...

Benim için bilinçlenmiş her taraftar bir başarıdır ...

Önce düşüneceksin öğreneceksin bileceksin ondan sonra tartışacaksın
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben hiç böyle düşünmüyorum .
        Niye bunları yapmadılar mı?

Ya herşeye katılıyorum yönetimin Tekkeyi almaması gerçekten çok yanlış bir hareket ama artık bırakalım olmadı işte şimdi elimizdeki oyuncuları destekleme zamanı ben yine her kaçan golden sonra Fatih Tekke seslerini duyup üzülmek istemiyorum.Çağdaş abi birde şu yönden bak eğer Can Karyağdının dediği haber doğruysa kaptanla anlaşamamışsak para konusunda(ben böyle bişey olacağını sanmıyorum ama)o zman ne olucak yönetim burdadamı hatalı?
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Haftasonu sivas macında 70 lere kadar gol atamadıgımız taktirde yine o sesi duyacagız

FATİH TEKKE

Yorum

• Fatih Tekke konusunun ardında kalanlar;miliyonlarca kalbi kırık bordomavi yürek..
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömer neye göre yalan diyosun.Doğru olmayabilir fakat kesinlikle yalan diye birşey yok.Yönetim yarın Fatih konusu ile ilgili resmi sitede bir açıklama yapacakmış.Umarım Fatih'de çıkar konuşur.
              Ya bırak Allah aşkına. Ben onların ciğerlerini biliyorum. Fatin para mevzusu yalandır. zaten değilse ben bu konuda ağzımı açmam bir daha!

Yorum

• Sövmemek için bir çare
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetim istifa yalancılar
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Tekke konusunun ardında kalanlar;miliyonlarca kalbi kırık bordomavi yürek..
                    Ve Kralcılar...

Yorum

• Hayret, kötü haberi Şenol Hoca'ya verdirtmediler.

Yorum

• Artık yeter

Gelecekse gelsin gelmicekse gelmesinde bu iş bitsin.

Resmen iç savaş'a sebeb oldu bu konu.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ve Söz Zenit’te
                          19 Ocak 2010 / 18:37
                          Trabzon İstedi Ama Anlaşma Yok

Fatih Tekke konusunda bilmece devam ederken, bugün Zenit’in Başkanı ve Basın Sözcüsü Alexander Dukov ve Teknik Direktör Luciano Spalletti ile düzenlediği basın toplantısında golcü oyuncu ile ilgili olarak önemli açıklama yaptı.
                          Rus ekibinin başkanı, Fatih Tekke konusunda Trabzonspor ile birlikte Rubin Kazan’dan teklif aldıklarını ifade ederek, “Trabzonspor bu yönde girişim yaptı, daha ciddi olarak. Ancak şuanda ortada net bir durum yok. Teklif var ancak henüz anlaşma yok. Birkaç gün içerisinde bu yönde bir gelişme olabilir. Şuanda Fatih Tekke için söyleyebileceğim bu kadar” diyerek bordo-mavili yönetimin ‘Zenit ile anlaştık’ açıklamasına karşılık çarpıcı bir değerlendirme yapmış oldu.
                          Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminde. Fatih Tekke transferi Zenit’in bu açıklaması iyice kafaları karıştırdı.

arkadaşlar böyle bi haber okudum ve kafam karıştı................kim haklı kim haksız....suçlu kim.........

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayrettin Hacısalihoğlu'ya göre, transferi de böyyyylece kapatmışız. Müthiş bir kapanış oldu, bayıldım.

Bari çaktırmadan defansa bir takviye yapın. Bir de Burak'ı getirin, getiriyorsanız.. Ama böylece kapattıysak transferi, artık defansa takviye de yalan oluyor demektir..
                            hiç bir zaman yapmadılarkı Hayrettin Hacısalihoğlu artık arkamızdan bir tarafıyla gülüyordur bize nasıl oyalık taraftarları diye

Yorum

• İstifa ettirin yönetimi yakın klübü futbolcuları dövün ...

Böyle taraftar olur mu yahu ...

Havanda su dövüyoruz ...

Allahım sen sabır ver ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye inanıyorsun neye söyle ne biliyorsun ...

Tartışıop tartışmaman benim umrumda değil ...

Benim için bilinçlenmiş her taraftar bir başarıdır ...

Önce düşüneceksin öğreneceksin bileceksin ondan sonra tartışacaksın
                                O adamların Onun bunun Önerisi ile alındıklarını Bizzat Yönetim açıklamıştı....

Yorum

Yükleniyor...
                                X