Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric geleli 3 ay oldu mu ki 3 aydır ödeme yapılamasın

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gabric geleli 3 ay oldu mu ki 3 aydır ödeme yapılamasın
      Eylül-Ekim-Kasım ve Aralık'a giriyoruz.

Sanırım Hajduk'a 400.000 euro ödememiz gerekiyormuş FİFA'ya gidebilirlermiş.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• ucan kuşa borcumuz var
        Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• bir maçla değerlendirme yapmak doğru değil biliyorum ama bu akşam Kasımpaşa'da izlediğim Yekta'yı çok beğendim.galiba 23 yaşında...
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cale ve Gabric'e 3 aydır ödeme yapılmamış. Cale devre arasını bekliyormuş Hırvat medyasına göre.

http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=15840

Dış basına itibar etmeyelim derim .

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ucan kuşa borcumuz var
              hele şükür şu gerçegi ögrensin herkes 2,yıl bu takım sadece ilk ilk 5 e oynar A2 takviyeli çıkalım kime talip varsa satalım borcu kapatalım 2,yıl kimse şampiyonluk beklemesin bu yıl zaten avrupa kupaları bile zor A2 takviyeli kadroyla mücadele edelim bütün planlarımız 2012 için olsun..

Yorum

• bizim taraftarda bu kadar borcun icinde hala transfer bekliyo) ya dua edinde olanlarda elden gitmesin..bu yonetim neyi duzgun yaptiki..anlamadim gitti
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yöneticilerin isini ne kadarda kolaylastiriyorsunuz...borcumuz varmis, ödemeleri yapamiyormusuz!

Birakin bu hikayeleri..hakettiklerinden fazla kazananlara o paralari ben mi verdim..birisi bana mesela Engin´e nasil yillik 1,3 milyon TL verdigimizi söyleyebilir mi? Bu takimda en cok kazanan Song´un nasil hala bu takimda oldugunu?

Yok devrearasi sadece Fatih Tekke´yi alabilirmisiz..beyler birakin bunlari. Iste bu zihniyet yüzünden kücüldükde kücüldük!!!

Size ufak bir recete:

1. Devrearasi Song´u bir sekilde göndereceksin, yani yilda 1,3 milyon euro kazanan sahsi.
                  2. Gökhan Ünal-Umut Bulut-Cale üclüsünü sat..al sana 10 milyon Euro..tamam al 8 Milyon Euro!

Iste bu parayla cok iyi takim kurulur ama dogru Yönetimle!!!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cale ve Gabric'e 3 aydır ödeme yapılmamış. Cale devre arasını bekliyormuş Hırvat medyasına göre.

http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=15840
                    Borcumuz varsa karşılığı da var. Bakın karşılığı Cale ve Gabric(?!)... Onlar da Fifa'ya başvurursa görürler karşılığı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence borç olayını çok abartmanın anlamı yok.Yıllık ücretleri fazla olan satışından 2-3 milyon euro para alınabilecek 3-4 futbolcu elden çıkartılılabilir,işe yaramayan 3-5 oyuncu bedava bile elden cıkartılsa maddi anlamda rahatlarız.

Kadroda mali açıdan yük olmasının yanında saha içinde takıma yük olan çok fazla oyuncu var bu oyuncuların elden çıkartılması en önemli mesele bence.

Yattara 1.8-Gökhan 1.3-Alanzinho 1.2-Tjıkuzu 750bin uero.
                      Engin 1.3 tl benim bildiğim futbolcuların aldığı yıllık ücretler herbirinin en az 2 yıllık kontratı var.
                      Song ve Slyvia kontratları bittiği için yazmadım.
                      Bunlara ilave olarak Egemen'in 1.5 milyon euro aldığını okudum bir yerde eğer bu ücret veriliyorsa Egemen'le yeniden masaya oturulmalı yada en kısa sürede yollar ayrılmalı.
                      En son İsa tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 00:27.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence borç olayını çok abartmanın anlamı yok.Yıllık ücretleri fazla olan satışından 2-3 milyon euro para alınabilecek 3-4 futbolcu elden çıkartılılabilir,işe yaramayan 3-5 oyuncu bedava bile elden cıkartılsa maddi anlamda rahatlarız.

Kadroda mali açıdan yük olmasının yanında saha içinde takıma yük olan çok fazla oyuncu var bu oyuncuların elden çıkartılması en önemli mesele bence.

Yattara 1.8-Gökhan 1.3-Alanzinho 1.2-Tjıkuzu 750bin uero.
                        Engin 1.3 tl benim bildiğim futbolcuların aldığı yıllık ücretler herbirinin en az 2 yıllık kontratı var.
                        Song ve Slyvia kontratları bittiği için yazmadım.
                        Bunlara ilave olarak Egemen'in 1.5 milyon euro aldığını okudum bir yerde eğer bu ücret veriliyorsa Egemen'le yeniden masaya oturulmalı yada en kısa sürede yollar ayrılmalı.
                        nasıl abartmayalım 130 trilyon borç sakarya gibi olacagız.

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şenol hocanın isteyip de aldırdığı bize kazandırdığı bir futbolcu var mı merak ediyorum da
                          Syzmkoviak'ı getiren Şenol Hoca'dır. Hatta partneride vardı, Zurawski. Ama onu alamamıştık.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hele şükür şu gerçegi ögrensin herkes 2,yıl bu takım sadece ilk ilk 5 e oynar A2 takviyeli çıkalım kime talip varsa satalım borcu kapatalım 2,yıl kimse şampiyonluk beklemesin bu yıl zaten avrupa kupaları bile zor A2 takviyeli kadroyla mücadele edelim bütün planlarımız 2012 için olsun..
                            Evet maddi anlamda çok tedirgin edici bir noktadayız bencede. Acilen yeniden yapılanmaya gidilmeli. Söylediğiniz mantıklı. Yabancı oyuncuların büyük kısmı satılmalı. Borç makul seviyeye inse bile yeter.

Yorum

• Hep İzlediğimiz İbricic Hajduk'da 7 Gol 3 Asistle Oynuyor. ( Blackburn İlgileniyor )

Anas Sharbini 3 Gol 3 Asistle Oynuyor.

Bu Arada Dinamo Zagrep'te Forma Giyen ; Pedro Morales 09-2010 Sezonunda Zagrep Forması Altında Çıktığı Toplam 26 Maç'ta ( Kupa Ve Avrupa Ligi Maçları Dahil ) 13 Gol 13 Asist İle Oynuyor.

Yorum

• Elano: Suç bende

Galatasaray'daki performansıyla koca bir hayal kırıklığı yaratan, buna karşın hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Elano Blumer, GS TV'ye samimi itiraflarda bulundu.

Özel hayatıyla ilgili hiçbir sıkıntısı olmadığını dile getiren Sambacı, “Ama futbolumda kesinlikle gelişirmem gereken noktalar olduğunu biliyorum. Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde beni üzen tek nokta futbolum. Biraz daha iyiye gitmem gerektiğini, biraz daha fazla goller atmam, takımıma biraz daha fazla yardım etmem gerektiğini en iyi ben biliyorum. Bunun için elimden geleni yapıyorum. Arkadaşlık konusunda, diğer oyuncularla ilişkimiz üst düzeyde” diye konuştu. Galatasaray Yönetimi ise gelecek ilk makul transfer teklifinde Elano’yla yolları ayırmayı planlıyor.

fanatik.com.tr

Elano - Gökhan Ünal takasına ne dersiniz?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X