Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sana göre yok. Bana göre var.
    Söyle ozaman kaynagı hani nerde göster bana bu borç kapanmaz 2,yıl şampiyonluk düşünmemeliyiz A2 takımdan ahmet sarılarla yola devam etmeliyiz.

Yorum

• şenol hocanın isteyip de aldırdığı bize kazandırdığı bir futbolcu var mı merak ediyorum da
      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol hocanın isteyip de aldırdığı bize kazandırdığı bir futbolcu var mı merak ediyorum da
        hemen suni gündem yaratma.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Söyle ozaman kaynagı hani nerde göster bana bu borç kapanmaz 2,yıl şampiyonluk düşünmemeliyiz A2 takımdan ahmet sarılarla yola devam etmeliyiz.
          Sen o 130 Milyon Borcun Kaynani yaz bi.Nerde Yaziyor.Borclarin süresi nasil kisa- orta- uzun- Vaade Borc dagilimi nasil bu 130 Mio da.

Gecen Genelkurul da Bütün Borc yaklasik 83 Mio TL olarak aciklandi.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Arkadaşım hangi takımın forumunda yorum yapıyorsun Allah aşkına? Gören de çemişgezekspor'dan bahsediyorsun sanacak.

Elinin altında klavye var. Gir ilgili başlıklara, ara,tara, oku... Okumak iyidir hem, yararlı olur senin için. Mali bilançoyu incele, yeni yayın ihalesini incele, iddia gelirlerini incele... Bir zarar gelmez yani. Arada bir yapın şunları.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen o 130 Milyon Borcun Kaynani yaz bi.Nerde Yaziyor.Borclarin süresi nasil kisa- orta- uzun- Vaade Borc dagilimi nasil bu 130 Mio da.

Gecen Genelkurul da Bütün Borc yaklasik 83 Mio TL olarak aciklandi.
              Herşey ortada 20 trilyona karadenizspor kuruldu digerleride ortada transferlerle çarçur edildi paralar sakarya yada kocaeli gibi olursa sonumuz kimse şaşırmasın 2,yıl şampiyonluk beklemiyelim..

Yorum

ne gündemi kardeş

güneşin gelmesini en az senin kadar bende istiyorum ki senin ne kadar istediğini bilemem tabiki

şenol hocanın böyle bir özelliği de var mı kendi özelliklerine ek olarak anlamında sordum

Şenol GÜNEŞ

Yorum

burada o kadar gündem oluşturuluyor ki anında benim bu sorum devede kulak kalır bunu da unutma!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne gündemi kardeş

güneşin gelmesini en az senin kadar bende istiyorum ki senin ne kadar istediğini bilemem tabiki

şenol hocanın böyle bir özelliği de var mı kendi özelliklerine ek olarak anlamında sordum
                    güneşin filan gelmesi hiçbir sorunu çözmez kulübün borçları nasıl ödenir nasıl uzun vadede başarı gelir bunun için ugraşılmalı A2 takviyeli kadroyla yola devam edilmeli kime talip varsa satılmalı borçların kapatılmasında kullanılmalıdır.

Yorum

• Aslında şöyle bir format bize çok uygun tek eksik sağlam bir defansif orta saha oyuncusu

---------------kaleci--------------
                      Ömer-----Tayfun----Egemen---Cale

--------Selçuk-----Ceyhun--------

SağAçık------Colman-----Alanzinho

------------FatihS.Tekke--------

Ceyhun'un yanına tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusu alınsa ,
                      Selçuk-Colman değişmeli şekilde ortayı halleder diye düşünüyorum,
                      Bir de hücüma çıkan da bir sol bek lazım heralde
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında şöyle bir format bize çok uygun tek eksik sağlam bir defansif orta saha oyuncusu

---------------kaleci--------------
                        Ömer-----Tayfun----Egemen---Cale

--------Selçuk-----Ceyhun--------

SağAçık------Colman-----Alanzinho

------------FatihS.Tekke--------

Ceyhun'un yanına tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusu alınsa ,
                        Selçuk-Colman değişmeli şekilde ortayı halleder diye düşünüyorum,
                        Bir de hücüma çıkan da bir sol bek lazım heralde
                        sag açık barış oynar ayrıca bu kadroda kime talip varsa gönderilmeli giray denen adamda derhal takımdan uzaklaştırılmalıdır ...

Yorum

Herşey ortada 20 trilyona karadenizspor kuruldu digerleride ortada transferlerle çarçur edildi paralar sakarya yada kocaeli gibi olursa sonumuz kimse şaşırmasın 2,yıl şampiyonluk beklemiyelim..
                          8.Ayda Borc 83 küsür Millyon TL di.Karadenizspora ya Paf ya da cevre Takim dan Bonservizsiz oyuncu aldi.Milyon TL de kazanmiyordur bu Futbolcular.Transfer desen Trabzonspor Gabric haric Bonservizli Futbolcu almadi.Nerden gelliyor bu 50 Mio TL 2 ayda??
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

sag açık barış oynar ayrıca bu kadroda kime talip varsa gönderilmeli giray denen adamda derhal takımdan uzaklaştırılmalıdır ...
                            Oynayabilir de tam anlamıyla Barış ilk 11de yer verilmediği için alternatif olarak düşündüm , Gabriç de alanzinho ile değişmeli olabilir ,

Fatih Tekkeyi zaten alıcaksın,
                            + Kaleciyi de Gökhanı sattığın maaliyet ile karşılarsın,
                            Sağ açıkta da Gabriçi Yattarayı Barışı değişmeli bir şekilde kullanıp randman alabilirsin ,
                            Kapalı oynayan takımlara karşı + deplasmanda Ferhatın ofans özelliği yüksek Caleye göre onu oynatırsın,

Zor işler değil Bross kadroya göre değil kendine göre sistem oluşturdu verim alamadı
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8.Ayda Borc 83 küsür Millyon TL di.Karadenizspora ya Paf ya da cevre Takim dan Bonservizsiz oyuncu aldi.Milyon TL de kazanmiyordur bu Futbolcular.Transfer desen Trabzonspor Gabric haric Bonservizli Futbolcu almadi.Nerden gelliyor bu 50 Mio TL 2 ayda??
                              samiler erenler bugralar bedavaya alınmadı.

Yorum

• Bundan 4sene Önce 20 Milyon Tl olan borc simdi nasil 83 milyon olur anlamiyorum
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Çalışıyor...
                                X