İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın isteyip de aldırdığı bize kazandırdığı bir futbolcu var mı merak ediyorum da
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle ozaman kaynagı hani nerde göster bana bu borç kapanmaz 2,yıl şampiyonluk düşünmemeliyiz A2 takımdan ahmet sarılarla yola devam etmeliyiz.
Gecen Genelkurul da Bütün Borc yaklasik 83 Mio TL olarak aciklandi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle ozaman kaynagı hani nerde göster bana bu borç kapanmaz 2,yıl şampiyonluk düşünmemeliyiz A2 takımdan ahmet sarılarla yola devam etmeliyiz.
Elinin altında klavye var. Gir ilgili başlıklara, ara,tara, oku... Okumak iyidir hem, yararlı olur senin için. Mali bilançoyu incele, yeni yayın ihalesini incele, iddia gelirlerini incele... Bir zarar gelmez yani. Arada bir yapın şunları.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen o 130 Milyon Borcun Kaynani yaz bi.Nerde Yaziyor.Borclarin süresi nasil kisa- orta- uzun- Vaade Borc dagilimi nasil bu 130 Mio da.
Gecen Genelkurul da Bütün Borc yaklasik 83 Mio TL olarak aciklandi.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen suni gündem yaratma.
ne gündemi kardeş
güneşin gelmesini en az senin kadar bende istiyorum ki senin ne kadar istediğini bilemem tabiki
şenol hocanın böyle bir özelliği de var mı kendi özelliklerine ek olarak anlamında sordum"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen suni gündem yaratma.
burada o kadar gündem oluşturuluyor ki anında benim bu sorum devede kulak kalır bunu da unutma!"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gündemi kardeş
güneşin gelmesini en az senin kadar bende istiyorum ki senin ne kadar istediğini bilemem tabiki
şenol hocanın böyle bir özelliği de var mı kendi özelliklerine ek olarak anlamında sordum
Yorum
-
Aslında şöyle bir format bize çok uygun tek eksik sağlam bir defansif orta saha oyuncusu
---------------kaleci--------------
Ömer-----Tayfun----Egemen---Cale
--------Selçuk-----Ceyhun--------
SağAçık------Colman-----Alanzinho
------------FatihS.Tekke--------
Ceyhun'un yanına tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusu alınsa ,
Selçuk-Colman değişmeli şekilde ortayı halleder diye düşünüyorum,
Bir de hücüma çıkan da bir sol bek lazım heraldeHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında şöyle bir format bize çok uygun tek eksik sağlam bir defansif orta saha oyuncusu
---------------kaleci--------------
Ömer-----Tayfun----Egemen---Cale
--------Selçuk-----Ceyhun--------
SağAçık------Colman-----Alanzinho
------------FatihS.Tekke--------
Ceyhun'un yanına tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusu alınsa ,
Selçuk-Colman değişmeli şekilde ortayı halleder diye düşünüyorum,
Bir de hücüma çıkan da bir sol bek lazım heralde
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey ortada 20 trilyona karadenizspor kuruldu digerleride ortada transferlerle çarçur edildi paralar sakarya yada kocaeli gibi olursa sonumuz kimse şaşırmasın 2,yıl şampiyonluk beklemiyelim..çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesag açık barış oynar ayrıca bu kadroda kime talip varsa gönderilmeli giray denen adamda derhal takımdan uzaklaştırılmalıdır ...
Fatih Tekkeyi zaten alıcaksın,
+ Kaleciyi de Gökhanı sattığın maaliyet ile karşılarsın,
Sağ açıkta da Gabriçi Yattarayı Barışı değişmeli bir şekilde kullanıp randman alabilirsin ,
Kapalı oynayan takımlara karşı + deplasmanda Ferhatın ofans özelliği yüksek Caleye göre onu oynatırsın,
Zor işler değil Bross kadroya göre değil kendine göre sistem oluşturdu verim alamadıHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.Ayda Borc 83 küsür Millyon TL di.Karadenizspora ya Paf ya da cevre Takim dan Bonservizsiz oyuncu aldi.Milyon TL de kazanmiyordur bu Futbolcular.Transfer desen Trabzonspor Gabric haric Bonservizli Futbolcu almadi.Nerden gelliyor bu 50 Mio TL 2 ayda??
Yorum
Yorum