Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimin tekliflere saldırma ihitmali beni korkutan.Çünkü uzun vadede bize pek bir katkısının olacağını düşünmüyorum.Geçmişte örnekler mevcut.

( yöneticinin biri )

- Ben almadım mı kardeşim ? Ne hocalar futbolcu istedi , ne gözlemciler futbolcu önerdi , hiç birini dinlemedik . Biz aldık biz satıyoruz . Hayır , size de ne oluyor ? Biz bu işleri en profestonelinden ala yürütürüz . Hem biz her futbolcu için iki kere kar ediyor , aman pardon iki kere oturup düşünüyoruz .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.12.2009, 17:15.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      RAKAMLARDA YANILMA PAYIM OLABİLİR

gökhan 5 milyon euro

ceyhun 4 milyon euro

colman 4-5 milyon euro

selçuk 6 milyon euro

engin ve tj yi bilmiyorum

selçuk ve enginin satılmasına karşıyım

hepsi toplam 20 milyon eder hadi pazarlık mazarlık derken 25 etse

50-55 trilyon para demek bu oyunculardan daha iyisini bulabilir miyiz bu parayla

gökhandan daha iyisini bulabiliriz
      ama selçuk, colman, ceyhun yaklaşık bir buçuk senedir orta saha olarak sabit oynattığımız oyuncular üçünün de gitmesi demek herşeye silbaştan başlamak demek olduğunu düşünüyorum ve bunlardan daha iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum

ha tabi bi biglia ve losada alınacaksa tamam

ama sanmıyorum onları alacağımızı
      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Real Madrid Velez'den Otemendi diye bir adam almayı düşünüyormuş Pepe'nin yerine daha önce davranazmıyız..

Yorum

• Serdar abi okuyan yönetici olsa aynen öyle derdi ha

Yorum

• Yeni oturmaya başlayan, önümüzdeki yıl değil, önümüzdeki yıllar için yararlanabileceğimiz kadrodan bahsedildiği kadar değişiklik yapmak kadar büyük bir hata olamaz. Teklifler gelmesi normaldir ama satılacak (gönderilecek) bir kaç oyuncumuz dışında kimse olmamalı. Yönetim ve Şenol hoca buna müsaade etmeyecektir.
            Sylva kesin
            Gökhan iyi bir paraya
            Egemen kendi istediği için
            Tj kendi istediği için (Brüls'e yer açılır)
            Barış, kaldıkça bir şey olmayacağı için
            dışında kimse gönderilmemeli

Yorum

• 5-6 Milyon euroya Colman'dan daha iyisi istikrarlısı bulunur ..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5-6 Milyon euroya Colman'dan daha iyisi istikrarlısı bulunur ..
                Bulunur bulunmasına da bizimkiler evdeki bulgurdan olur Daha doğrusu olmayı becerirler.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni oturmaya başlayan, önümüzdeki yıl değil, önümüzdeki yıllar için yararlanabileceğimiz kadrodan bahsedildiği kadar değişiklik yapmak kadar büyük bir hata olamaz. Teklifler gelmesi normaldir ama satılacak (gönderilecek) bir kaç oyuncumuz dışında kimse olmamalı. Yönetim ve Şenol hoca buna müsaade etmeyecektir.
                  Sylva kesin
                  Gökhan iyi bir paraya
                  Egemen ciddi ciddi gitmek istiyor yani..

Yorum

• ben biglianın gelmesini çok istedim ama alınmadı bazı arkadaşlar losadayı da önerdi izledim gerçekten keyif veren bir futbolu var
                    benim ortasaha hayalim

colman- biglia- losada üçlüsüydü ama bu hayalden öte birşey olmasa gerek

üç arjantinli anlaşmaları da kolay olurdu
                    "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Gökhan Ünal, Rusyada pazarı olan bir futbolcu.
                      Hem Kayserideyken hemde bizdeyken (bu sezon başı) ciddi manada ilgilenmişlerdi.
                      Elimizden çıkartmak istersek, bizi tatmin edecek bir teklif muhakkak gelecektir.

Ceyhun ve Selçuk dışında, transferi gündemde olan diğer oyuncularımızın da satılma ihtimalinin düşünülmesi taraftarıyım.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben biglianın gelmesini çok istedim ama alınmadı bazı arkadaşlar losadayı da önerdi izledim gerçekten keyif veren bir futbolu var
                        benim ortasaha hayalim

colman- biglia- losada üçlüsüydü ama bu hayalden öte birşey olmasa gerek

üç arjantinli anlaşmaları da kolay olurdu

Aynı ülkenden 3 tane adamın takımda olmasını asla istemem şahsen...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı ülkenden 3 tane adamın takımda olmasını asla istemem şahsen...
                          Niye ki..?

Bir zamanlar 3-4 tane Gürcü vardı
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni oturmaya başlayan, önümüzdeki yıl değil, önümüzdeki yıllar için yararlanabileceğimiz kadrodan bahsedildiği kadar değişiklik yapmak kadar büyük bir hata olamaz. Teklifler gelmesi normaldir ama satılacak (gönderilecek) bir kaç oyuncumuz dışında kimse olmamalı. Yönetim ve Şenol hoca buna müsaade etmeyecektir.
                            Sylva kesin
                            Gökhan iyi bir paraya
                            abi egemen gitmek mi istiyor

Yorum

• şimdi para gelince alınacak futbolculara gelince herkes 1.sıraya fatihi yazıyor ..

ama fatih eski fatih mi ... evet hepimiz onu seviyoruz .. hepimiz gelsin diyoruz ..

ama ya beklendiği gibi olmazsa ne diyeceğiz .. bugün nihatın gördüğü muameleyi mi görecek..

ondan eski fatihi beklemek biraz yanlış olmaz mı? .. yaş sorun değil diyorsunuz 35 e kadar yolu
                              var deniyor belki ama .... bilmiyorum yinede tekrar düşünmek lazım ..

Yorum

• Egemen'i Fener yada teknik stoper arayan Gs'ye satalım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X