Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• halil Hamit Baska isimlere gerk yok
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İzlediğim maçlar içerisinde Tobias Weis'i fazlasıyla beğendiğimi söyleyeyim.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        halil Hamit Baska isimlere gerk yok
        halil le hamitin bize geleceklerini düşünmüyorum
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Toni Kroos Dikakte almak gerek

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            halil le hamitin bize geleceklerini düşünmüyorum
            Neden gelmesin Neden Olmasin

Yorum

Neden gelmesin Neden Olmasin
              türkiyede istanbul gibi bir şehir varken trabzona geleceklerini düşünmüyorum
              ~Twitter ~

Yorum

Toni Kroos Dikakte almak gerek
                O Bizi Dikkat'e Alır mı ?

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  türkiyede istanbul gibi bir şehir varken trabzona geleceklerini düşünmüyorum
                  niye vessel ankaraya gitti ya

Parayi basarsin futbolcuyu ikna edersin gelir
                  Ne Varmis Sehrimizde

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Bizi Dikkat'e Alır mı ?
                    Süpheli ama bence genc yanlis bilmiyorsam 20 yasinda gelebilir

Yorum

niye vessel ankaraya gitti ya

Parayi basarsin futbolcuyu ikna edersin gelir
                      Ne Varmis Sehrimizde
                      senin benim için trabzon gibi yer yok türkiyede
                      vassel emekliliğin rahat bir ligde geçirme istedi büyük ihtimalle onun için geldi
                      ~Twitter ~

Yorum

• Kroos Bayerne geri döncek.Leverkusen tutmak istiyor ama Bonservisi Bayern de.Kontrati 2012 kadar sürüyor Bayern da.Halil biza yaramaz Umut dan beter eder bizi.Bitiriciligi cok berbat Schalke de.Hamit Avrupa da kalmak istiyor kendisi söyledi.Ancak 30 gectikden sonra gelir Türkiye.Yukarda ki Liste de cogu oyuncu Istanbul Kulüpleri haric Türkiye gelmez,tabi dergerinden 2 veya 3 katini verirsen belki.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yakında bize transfer yasagı konabilir borç 130 trilyon langeden haciz gelme durumu varmış 2,yıl transfer yapılmadan hatta cale colman alanzinho gökhan ünal yattara gibi para edilen oyuncular gönderilip burdan gelicek yaklaşık olarak 35 40 trilyon para borçların kapatılmasında kullanılmalı takıma fatih tekke takviyesi yapılarak A2 den yapılan takviyelerle yola devam edilmeli macera aramaya gerek yok 120 130 trilyon borcu bu şekilde kapatmalıyız yoksa kocaeli yada sakaryanın durumuna düşebiliriz.

Yorum

• O borçların hepsinin karşılığı var. Borcun varsa gelecek para da var.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O borçların hepsinin karşılığı var. Borcun varsa gelecek para da var.
                              Öyle bir para yok A2 takviyeli kadroyla yola devam edilmeli bence gelecek yıl birtek fatih tekke transfer edlimeli hem takıma agabeylik yapmalı alttan gelen ahmet sarı barış gibi gençlere forma emanet edilmeli 120 trilyon borç ancak bu şekilde kapanır...

Yorum

• Sana göre yok. Bana göre var.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Çalışıyor...
                                X