Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünya futbolunda öyle olabilir. Ama Türkiye'de oyuncular profesyonel değil mesela. Küstüm oynamıyorum triplerine giren birçok oyuncu olur. Dünya futboluna yeterince bakıyorum bu arada o konuda sıkıntın olmasın Serdar Abi.
    Ben neden sıkıntı edeyim Muhammed Kendin söylüyorsun işte , önerdiğin bildiğin ile örtüşmüyor .

Bu son söylediğine de katılmıyorum . Ne demek orada öyle burada böyle ... Her yerde iyi örneklerde var , kötü örneklerde var . Şu genelleme hastalığımız almış başını gidiyor .

Yorum

• Bir işletmede tüm çalışanların aynı ücreti alması mümkün müdür?
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben neden sıkıntı edeyim Muhammed Kendin söylüyorsun işte , önerdiğin bildiğin ile örtüşmüyor .

Bu son söylediğine de katılmıyorum . Ne demek orada öyle burada böyle ... Her yerde iyi örneklerde var , kötü örneklerde var . Şu genelleme hastalığımız almış başını gidiyor .
        Daha yakın zamanda Beşiktaş'ta böyle bir sorunla karşılaşmıştı sanırım Ferrari transferinde. Holosko ve Tello'da isyan çıkartmıştı. Yönetimde sanırım sonunda maaşlarına zam yapmıştı. Trabzonspor olarak zaten sağlam yönetimimiz ve otoritemiz yok böyle bir şeyden biz çok daha fazla etkileniriz.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman düzgün forveti olmayan şu takımda çok koşarak, zekasıyla sorumluluk alarak oynadı ve bence çok da başarılı oldu. geçen yıla göre yükselen bir grafiği var yani oyuncu yerinde saymıyor.

Elano ise hücum gücü yüksek bir gs takımında yani istediklerini rahatca yapabilecek bir ortamda bile hiçbirşey yapamıyor. Bu adam nasıl avrupada top oynamış ben hala şaşıyorum. Güçsüz, koşmuyor hiçbişey yapmıyor sadece ismi var o ismi de nasıl yapmış bilmiyorum. Brezilya milli takımında da oynuyor bu haliyle bana enteresan geliyor. Bı kıyaslamada colman açıkara önde sahada yaptıklarıyla.
          Elano Gs'de yeterince şans bulamadı böyle devam ederse bulamayacakta.Dünya Kupas için oynayabileceği bir takıma gitmek isteyebilir zaten Gs de elden çıkarmak istiyor bence Elano Tekke'nin arkasında oynayabilecek en iyi futbolculardan biridir.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir işletmede tüm çalışanların aynı ücreti alması mümkün müdür?
            Oyuncularımızın genelinin aldığı yıllık ücret 600-800 bin euro arası. Bundan fazla alanların hepsini göndereceğiz zaten. Song,Gökhan Ünal,Yattara gibi. Colman 650 bin euro, Cale ve Gabric 700 er bin euro alıyor mesela. Selçuk ve Ceyhunda muhtemelen bu civarlarda alıyordur. Taş çatlasa gelen oyuncu Fatih gibi birisi ise mesela 1,5-2 milyon euro verebilirsiniz. Ama 3 milyon euro aşırı uçuk bir rakam olur. Diğer oyuncuların 4 katı para yapıyor az değil yani.

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir işletmede tüm çalışanların aynı ücreti alması mümkün müdür?
              Değildir Abi. Doğru soruyu sormuşsun Abi, ömründe daha staj bile yapmamış bir adam ne kadar anlar ki bu işlerden? Bir ekipte en fazla değer üreten adam en fazla parayı alır. Herkes mühendistir, ama bir mühendis ortaya yeni birşey koyar, diğeri onu gerçekleştirmek için çabalar.

Yorum

• Kaşımpaşa'da oynayan Barış Basdaş hakkında fikir sahibi olan var mı?
                Bizim maçta ve Fener maçında oldukça dikkatimi çekti.Kayseri'deki Eren'den daha büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Barış Bizim Maç'ta Dikkatimi Çekmiş Benimde. Günebakış Dün Takip Edileceğini Yazıyordu.

Yorum

• Gilles Yapi Yapo ve Nenad Kovacevic. İkisininde sözleşmesi bitiyor bu yıl. İkiside kendi ülkelerinde milli olmuş yeterince tecrübeli oyuncular. Umarım değerlendirilirler.

Yorum

Gilles Yapi Yapo ve Nenad Kovacevic. İkisininde sözleşmesi bitiyor bu yıl. İkiside kendi ülkelerinde milli olmuş yeterince tecrübeli oyuncular. Umarım değerlendirilirler.
                      Matrix İsimlerini Vermişti Bu Oyuncuların İzleniyorlar Diye.
                      Gilles'i Pek İzlemedim Ama Nenad Kovacevic Faydalı Olur.

Yorum

Daha yakın zamanda Beşiktaş'ta böyle bir sorunla karşılaşmıştı sanırım Ferrari transferinde. Holosko ve Tello'da isyan çıkartmıştı. Yönetimde sanırım sonunda maaşlarına zam yapmıştı. Trabzonspor olarak zaten sağlam yönetimimiz ve otoritemiz yok böyle bir şeyden biz çok daha fazla etkileniriz.
                        Zaten bir defans oyuncusuna ki çok da üst seviye bir isim değil, bu kadar para bağlamak yanlıştır. Balık baştan kokuyor zaten. Ama Holosko vs gitsin bir Avrupa takımında isyan etsinler bakalım. Menajerleri piyasanın nasıl işlediğini bildiği için oyuncularına tavsiyede bulunuyorlar, onlarda oyunu sahneye koyuyorlar. Ama suç ilk önce yönetimde, düzeni oturtamayanlarda.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zaten bir defans oyuncusuna ki çok da üst seviye bir isim değil, bu kadar para bağlamak yanlıştır. Balık baştan kokuyor zaten. Ama Holosko vs gitsin bir Avrupa takımında isyan etsinler bakalım. Menajerleri piyasanın nasıl işlediğini bildiği için oyuncularına tavsiyede bulunuyorlar, onlarda oyunu sahneye koyuyorlar. Ama suç ilk önce yönetimde, düzeni oturtamayanlarda.
                          Bizim yönetimimiz çok mu sağlam peki? Oyuncular arasında 4-5 katı kadar yıllık ücret farkı olursa bunu yönetebilirmiyiz?

Yorum

• Güneş Hangi Futbolcuyla Geliyor?
                            Trabzonspor'a dönen Şenol Güneş, eski takımı FC Seul'un başarılı sol kanat oyuncusu Kim Chi Woo'yu da ikna etti.
                            26 yaşındaki Kim, Ocak ayından itibaren Bordo Mavili formayı giyecek. Kuzey Kore maçında attığı golle G.Kore'nin Dünya Kupası bileti almasını sağlayan Kim'i Güneş, bu sezon 28 maçta sahaya sürdü. Bu arada Kore basını da Güneş'in Kore K-Lig'de oyanayan birçok futbolcuyu Trabzon'a götürmek için hazırlık yaptığı iddia edilmeye başlandı.

Bunlar arasında Incheon takımında forma giyen Feyenoord ve Zaragoza'nın istediği Borko Veselinovic ile Seongnam takımında forma giyen Kolombiyalı forvet Mao Molina olduğu belirtildi. Bu arada Güneş'in Trabzonspor'da FC Seul'de de birlikte çalıştığı kaleci antrenörü Yasin Özdenak ve Şeref Çiçek ile birlikte görev yapacağı belirtildi. Güneş'in Koreli yardımcısı Chooi Yong So'nun da Trabzon'a gelebileceği bildirildi.

Yorum

Bizim yönetimimiz çok mu sağlam peki? Oyuncular arasında 4-5 katı kadar yıllık ücret farkı olursa bunu yönetebilirmiyiz?
                              Alınacak isimlere bağlı olarak değişir. Eğer sen öyle bir futbolcu alırsan ve adam ortaya birşeyler koyarsa, hiç kimse gıkını bile çıkaramaz. Ama gidipte mesela Gabriç'e diğerlerinde 4 kat fazla para verirsen bu dediklerin olur. Elano diyelim gelip bizde iyi futbol ortaya koysa, Egemen gibi bir adam kalkıp bize de verin diyemez. Futbolcular çok akıllıdır.

Yorum

• Yapi Yapo'nun Selçukvari pası. Bu kelimeyi de lügatımıza yeni soktuk. Selçukvari

Yorum

Çalışıyor...
                                X