İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen bu takımın iskelet oyuncularından. Bu kadroyu bozmak ne kadar doğru bilinmez ama bu durumdayken gitmek isteyen oyuncu varsa yollansın bana göre egemen de dahil.
Her iki futbolcunun da devre arasında "takas yolu ile" elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum .
Yorum
-
Egemen benim gördüğüm kadarıyla saha içerisinde gerekli özveriyi her zaman gösteren bir oyuncu.Parasını almadığı için problem oluşturmasını normal karşılıyorum.Sonuçta efsane olacağı bir yerden para için bize geldi.
Aldığı ücret 1.5 milyon avro ise bende gönderilmesinden yanayım.
Kasımpaşa'da oynayan Barış 6'da 1 fiyatına Egemen'i aratmaz.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor doğru bir bütçe planı ile yıldız iki futbolcusuna senede 3 milyon euro ödeyebilir .
Bu isim gs de büyük hayal kırıklığı yaratmış ancak marka değeri halen oldukça yüksek olan bir futbolcu olmalı mıdır sorusunun cevabı bana göre olumsuzdur . Ancak bu demek değildir ki Trabzonspor maddi olarak Avrupa'da kendine eş değer kulüplerden daha aşağıdadır .
Trabzonspor hali hazırda 25 milyon euro üzerinde bir takım bütçesi oluşturabilecek maddiyata sahip . Sadece yeni yayın ihalesinin bile tek başına bu bütçeyi yarım kat arttırma ihtimali var .
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElano-Colman karşılaştırması yapmak bile abesle iştigaldir.
Elano-Fatih mi Colman-Fatih mi?
Elano ise hücum gücü yüksek bir gs takımında yani istediklerini rahatca yapabilecek bir ortamda bile hiçbirşey yapamıyor. Bu adam nasıl avrupada top oynamış ben hala şaşıyorum. Güçsüz, koşmuyor hiçbişey yapmıyor sadece ismi var o ismi de nasıl yapmış bilmiyorum. Brezilya milli takımında da oynuyor bu haliyle bana enteresan geliyor. Bı kıyaslamada colman açıkara önde sahada yaptıklarıyla.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen benim gördüğüm kadarıyla saha içerisinde gerekli özveriyi her zaman gösteren bir oyuncu.Parasını almadığı için problem oluşturmasını normal karşılıyorum.Sonuçta efsane olacağı bir yerden para için bize geldi.
Aldığı ücret 1.5 milyon avro ise bende gönderilmesinden yanayım.
Kasımpaşa'da oynayan Barış 6'da 1 fiyatına Egemen'i aratmaz.
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelimizdeki oyuncu Gökhan değil de Elano olsaydı şimdiye serbest kalmıştı.verdiğimiz boservis de buhar olup uçmuştu
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığı ücret 1,5 milyon euro felan değil. Zaten takımın tavan ücreti Song ve Gökhan Ünal'da onlarda 1,2 milyon euro alıyor. Yattara dolar bazında 1,8 alıyordu heralde kaç euro ettiğini bilmiyorum. Egemen sanırım yıllık 1 trilyona gelmişti. Bu da en fazla 400-500 bin euro yapar. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Yorum
-
Elbette marka değerleri aynı oyuncular değil ama misal Barış Özbek'in , Elano'ya göre maliyet/fayda oranı daha yukarıdadır .
Bunu bizim takımdan her hangi futbolcumuza karşılık düşecek bir takas önerisi olarak söylemiyorum . Anlatmak istediğim , senede 3 milyon euro kazanan her futbolcunun , her takımda diğer futbolculara nazaran daha fazla fark yaratabilir gibi bir kural olmadığının altını çizmek istememdir .
Trabzonspor , eğer bir futbolcusuna 3 milyon euro ödeyecekse bu ismin başarısızlık olasılığı minumumda kalmalı .
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığı ücret 1,5 milyon euro felan değil. Zaten takımın tavan ücreti Song ve Gökhan Ünal'da onlarda 1,2 milyon euro alıyor. Yattara dolar bazında 1,8 alıyordu heralde kaç euro ettiğini bilmiyorum. Egemen sanırım yıllık 1 trilyona gelmişti. Bu da en fazla 400-500 bin euro yapar. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
1 yada 2 sayfa önce bunu bir yerden okuduğumu doğruluğundan emin olmadığımı belirtmiştim ayrıca.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 oyuncusu 3 milyon euro alabilir. Ancak 2 oyuncu 3 milyon euro alırken diğerleri 1 milyon euro alıyorsa onlarda bilerek oynamaz.
Kontratlar performans odaklı ve sporcunun katkısı nispetinde belirlenir . Siz yönetim olarak doğru tahlil edemiyor ve 5 kazanması gereken futbolcuya 10 ödüyorsanız bu başka idari problemlere işaret eder .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok böyle bir şey , biraz dünya futboluna bakın .
Kontratlar performans odaklı ve sporcunun katkısı nispetinde belirlenir . Siz yönetim olarak doğru tahlil edemiyor ve 5 kazanması gereken futbolcuya 10 ödüyorsanız bu başka idari problemlere işaret eder .
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan aynı performansı Galatasaray'da ortaya koymuş olsaydı, şu anda Eskişehir - Ankara hattında futboluna devam ediyor olurdu.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum