Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabanci hamle zaten gerek yok. Okadar sikinti göremiyorum.

Tekke al...Hoca caglari istiyor onuda al..

Tjikuzu felan gidersede gider gitmezse kalir ama gidecekdir bir sekilde..
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Recep Abi Tebrikler...
      Öldürücü vuruşu yapmışsın..
      walla hiçte öldürücü vuruş falan yaptığı yok.

Bu camia hiç bir zmaan transferde nokta atışı yapamadı ama acısını.hep bu taraftar cekti.

yok neymiş forma almazmıs bu taraftar vsvs ..Trabzon gibi iş sahasının dar kısıtlı oldugu nüfusunun yarısından fazlasının kıt kanağat evini gecirdiği yerden
      insanların maca gittiklerine dua etsinler.

Bu taraftar transferler istemiyo sadece doğru transfer istiyo.sanki g.saray keitayı alırken fenerbahce guizayı alırken bu taraftar Anelkayı alın diyo sadece fatih tekke

Fatihi babamızın oglu diye istemiyoruz Gerekli oldugu icin istiyoruz

Zenit 2 istiyomus biz.1.100 e almaya calısıyoruz..

sonra 700 sezer badura veriyoruz .akıllara zarar.murat tosununda maasını eklesen zaten 2.milyon eıru cıkıyo

Atay aktug zamanında Zurawskiyi alsa sampiyonlar ligindeydik

Hep kırılma noktalarında hata yapıyoruz

Yorum

• Kamanan en doğru seçim olur devrearası transferi için..
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tony ve Tjikuzu ya zaten bonservis ödenmemisti..
          Tjikuzu için Belediye'ye bonservis ödendi diye biliyorum. Neyse..

Yabancı oyuncularımızın düzenli, istikrarlı bir performansta ilerleyememesi bizim sıkıntımız.
          Elimizden çıkarmamız gereken üç dört tane de yabancı oyuncumuz var şuan.
          Tabii hepsini elimizden çıkarabileceğimizi düşünmüyorum.
          En azından bir ikisini çıkarabilsek hiç yoktan diyeyim.
          Yerlerine oyuncu alınırken de, ihtiyaç ve izleme komitesinin beğendiklerinden alınsın, menejerlerin ağzına bakmaya gerek yok.
          Kaybeden biz oluyoruz.

Mesela Kamanan yanlış isim olur.

Yorum

• 1.Fatih Tekke(Şart) devamını bilmiyorum şuan aklımdan geçmiyor.

Yorum

• Başkanın dediğine göre bide 1 yabancı forvet trasnferi bekliyor bizi

Yorum

• Zamanında yapılan Risp ve Ayman hamlesine o kadar benziyor ki...

Yorum

• Şenol hoca Colmanı gözünden cıkarmıs ne kadar dogrudur acaba???
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• genel anlamda yabancılara bakıldığında gabriç hariç diğerleri satılabilir ancak devre arası herhangi bir hareketlilik olacağını zannetmiyorum sadece tji gidebilir...belki cale de...
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol hoca Colmanı gözünden cıkarmıs ne kadar dogrudur acaba???
                      Geçen Colman dışında her yabancııya izin verebilirim " diye bi demecini okumuştum

Yorum

Tam tersi Colman dışındaki yabancıları gönderebilirsiniz demiş ama nekadar doğru bilmiyorum.
                        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Fatih olmazsa acilen diyarbakırın forveti Thery Tazemeta alınmalıdır....
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Olabilir , kupa maçında da oynatmadı. Sebebi de çok narin, istikrarsız olması olabilir.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Fatih olmazsa acilen diyarbakırın forveti Thery Tazemeta alınmalıdır....
                              Bize attığı 2 golden sonra bir takıma daha atmıştı, başka bir icraatı var mı ?
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam tersi Colman dışındaki yabancıları gönderebilirsiniz demiş.

Sen nerden duydun Renktaş bu nu neden Colman dışında yani??
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X