Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke konusunda da değerlendirmelerde bulunan Karaman şunları söyledi: "Fatih Tekke ve bir ortak dostumuzla dün akşam bir araya geldik. Kulüpten kimsenin haberi yoktu. İkimizin yaptığı görüşme sonrasında transfer konusunu alevlendirdik. Dostlarımızı araya soktuk. Fatih de bizim gibi daha önce Trabzonspor'un formasını giyen her futbolcu gibi kaybedilen maçların ardından acı çekiyor. Hedefler konusunda zaten bir sıkıntı yok. Çok çaba göstermemize rağmen kulübünü ikna edemedik. Fatih Tekke değerli bir oyuncu ve kulübü de bunun bilincinde. Rusya'da da transferin son günü olduğu için Fatih'in yerine transfer yapamayacaklarını bildirdiler. Fatih Tekke'nin sözleşmesi ocak ayında bitecek. Önümüzdeki süreç ne gösterir bilinmez ancak şuan itibariyle Fatih, ülkemizi en iyi şekilde Rusya'da temsil etmeye devam edecek."

Ünalin günahini almayin, adam gizli gizli bu transfer icin ugrasmis, Ünala laf etmeyelim...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Zerre kadar, ne şaşırdım ne de üzüldüm.
      En nazik ifade ile "dostlar alışverişte görsün". Olmayan alışveriş.
      Bu takımın golcü ihtiyacı olduğuna inanan yüz kere gidermişti bunu.
      Adamlar "yok" dediler ve başardılar da.Tebrik etmek lazım bu açıdan.
      Sözkonusu körlerin bile gördüğü bir doğru bile olsa, inandıklarını yapmaları değil zorum fakat giderayak bunca insanı aptal yerine koydular. Beş kuruşluk değerleri kalmıştı onu da yok ettiler böylece.
      Helal ve de geçmiş olsun.

Yorum

• duyduĞum saĞlam bİlgİlere gÖre trabzonspor tff den saat 24:00 a kadar sÜre İstemİŞ
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Mehmet batdalı bile alamadık milletin alay konusu olduk...
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Haberi ilk gördüğümde demiştim ki Bu Transfer olmayacak sadece yönetim almaya çalıştıkta olmadı demeye çalışıyor
            Sayfalar ilerlediği için bulamadım
            Dediğim aynen çıktı açıklama bile böyle oldu

Yorum

• devre arasına kadar fatih tekke tepkisi almamak için yönetimin bir oyunu, ünalda dün yönetimin maşası olarak kullanılmış, gitmiş fatihle konuşmuş...
              Bu yönetimden bi halt olmaz, kendi taraftarını kandıran yönetimden ne hayır gelir... Geçen sene 20 topçu almışmış, ekonomik olarak kalıcı kaynaklar yaratmışmış, hani nerdeeee...
              20 topçu nerde, kaynaklar nerde, borç katlanarak büyüyo...
              Bu yönetim tırıvırı
              >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                duyduĞum saĞlam bİlgİlere gÖre trabzonspor tff den saat 24:00 a kadar sÜre İstemİŞ
                istese ne olur adamlar vermiyor bunun daha ötesi mi var...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak tuncercapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yıllardır futbolcular değişti,teknik direktörler değişti,yönetimler değişti ama hala başarılı olamadık. Bence bizim problemimiz taraftarda. Taraftarımızı değiştirelim. Bu nasıl taraftarlık ya, hepsi iyi gün dostu.Takım ne kadar kötüyse takıma o kadar çok sahip çıkmalıyız ki düzlüğe çıkalım.Siz adam gibi taraftarlık yapsanız bu takım her yıl başarılı olur. Bakıyorum da yönetim ve klübe yapmadığınız hakaretler kalmamış. Siz iyi gün taraftarısınız. Trabzonsporumuza destek yerine köstek olan, her maçta homur homur homurdanan, futbolcuları yuhalayan taraftar bozuntularını kınıyorum. trabzonspor a 10-0 yenilsede, 4 maçta sıfır puan çekse de sahip çıacak destek olacak taraftar lazım bence. Başarısızlığın tek nedeni taraftar gibi görünüp aslında bi halt olmayan kuru kalabalıktır bence.
                  Bu taraftarın suçu cok bayatladı artık gerçekten!

bırakalım artık bunları suçluları cezalandıralım!

Kimse bu suclu cıksın ortaya benım desın delikanlı gibi!

bu kadar parayı ben harcattım kulube desin

Fatih bedavayken ben aldırmadım desin,

Bu takımın forvete ihtiyacı yok diye ben dedim desin,

Hüseyin'i gönderip tjıkuzu'yu ben aldırdım desin,

Rıdvan'ı,Onur'u,Özer'i,Murat Ceylan'ı,Eren'i bu kulup benim yüzümden alamadı desin,

Teknik direktörün 2 ayda alınamaması benim suçum desin...

Biri ortaya cıksın artık , ama dur ortada bir suçlu var, doğru ya taraftar.
                  Bunların hepsinin biz yaptık değil mi?

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon başında bir süre Trabzon Karadenizspor ile idmanlara çıkan Göksu'nun, tekrardan Trabzon Karadenizspor'a gönderildiği öğrenildi.
                    Özellikle Trabzonspor'un Isparta ve Hollanda kampında teknik direktör Hugo Broos'un gözüne giren Göksu'nun A takımda kalması beklenirken, son dakikayla Trabzon Karadenizspor'a gönderilmesi şaşgınlık yarattı.
                    ünal sayesinde çok dolu bir kadromuz olduğu için göksuya yer bulunumadı herhalde hay allahım ya

Yorum

• bundan sonra yapacakları 24:00 a kadar izin isteyip necati,serhat akın almak onlarada razıyım yeterki alsnlar kendileri gtsinler
                      ...

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        duyduĞum saĞlam bİlgİlere gÖre trabzonspor tff den saat 24:00 a kadar sÜre İstemİŞ
                        Yöneticilerden DUYUM kelimseninin yasaklanmasini talep ediyorum...
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Fatih Tekke alınsaydı daha büyük skandal olurdu . Bu nasıl Trabzonsporluluk arkadaşlar , yapmayın .

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o zamn aslanım acı cekmye devam
                            ozer bu takımda banko oynar.caglarda oynar ıbrahım sahın umuta 10 basar ben bısı olsun demıyom kı zaten..sadece bulanmıs gerekn topcular dedım aslanım..bu ısler senın dedıgın gıbı olmuyor barca da aynısını yaptı zmanında adamlar 6 sene sampıyon olmadı ama topladı alt yapıyı sımdı nerde....
                            o yuzden dıyecegım mılleycılık degıl...barcelona da nasıl katalan mıllıyetcılıgı yapılıp basarı saglanıyorsa trabzonda da trabzon mıllıyetcılıgı yapılıp basarı saglanır..
                            anladın mı kocum?
                            anlmadın mı hala ..ozelden yaz..
                            senin gibilerle bi başarı sağlanmaz bunu bilir bunu söylerim. Çünkü mahalle ağzı dedikoduculuk, Küfür, kendini beğenmişlik her şeyin envai çeşidi sizde!.

Ayrıca Barcelona da Victor Valdes Puyol ve bazen oynayan oleguerden başka katalan var mı biliyor musun?
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istese ne olur adamlar vermiyor bunun daha ötesi mi var...
                              var kanunen serbest bırakılmasını sağlarız
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önceki yılki , "konsolosluk açtırma" , "uçağı kaçırma"

transfer politikasından ne farkınız kaldı ?
                                En azindan 00:00'a kadar aci cektirmediler.
                                Bu sefer daha erken "gecirdiler" bize
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yükleniyor...
                                X