Hep numara bence. Son gün mü aklınız başınıza geldi? Açık söyleyeyim ben Fatih Tekke'yi çekimser olsam da istedim sonra çok problem yaratır diye vazgeçtim ama yerine futbolcu istedim. Onu da almadılar. Şimdi Ünal Karaman'ın açıklamalarını okudum. Kulübün haberi olmadan son gün yemek yenmiş de vargüçleriyle asılmışlar da... Hem Fatih'in sözleşmesi Ocak'ta mı bitiyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildiKeşke yönetime muhalefet edeceğin domut donelerle soylesen soyleyeceklerini?
Bu şekilde kendi başkanına hakaret ederek eline geçiyor?
İçindeki kin/nefreti mi kusuyorsun?
Ayıptır, biz böyle mi bütünlük sağlayıp başarılı olacağız???
Bu takıma müstehaktır başarısızlık!!!
Bu şehrin hakkıdır yatırımsızlık!!!
Bu taraftar(ımsı)lara yakışır bir yönetimdir!!!
Allah hepimizi bildiği gibi yapsın!
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İki borsacı" ile başlayan bir fıkra vardı aslında ama, Ramazan Ramazan... Boşverelim.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke alınsaydı daha büyük skandal olurdu . Bu nasıl Trabzonsporluluk arkadaşlar , yapmayın .
Yorum
-
İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen yapma bari
Yönetimini göz göre göre, bu işi çözmek için ortam bu kadar müsaitken, transferi ve takımı bu hale getirmeleri tüm Trabzonspor taraftarı gibi beni de derinden üzüyor.
Fakat şu yaşanan olaylar, yönetimin bu konudaki genel bakışıyla örtüşüyor. Üzücü bir durum, fakat bizi şaşırtmamalı demek istedim.
Erdal Hoş'un bugünki yazısındaki düşünceleri yaşadık bugün.
İnsanların umutlandırılıp, hisleri ile oynanması kadar kötü bir şey olamaz.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabı ben elestırırım..bu takım 6 mactır gol atamıyo 5 senedır sag bekı yok sen almıyorsan goz gore gore ben elestırırm.
Ama sen eleştirmeyi aşıyor hakaret ediyorsun...
Sınırlarımızı aşmayalım!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyduĞum saĞlam bİlgİlere gÖre trabzonspor tff den saat 24:00 a kadar sÜre İstemİŞHani bize 12 ye kadar süre verin ondan sonra söz resim çekilip dağılırız
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihin bu sene alacagi parayi verseydik/verebilseydik bonservisini alabiliyorduk. Fifa kuraliTRABZONSPOR
Yorum
-
Takim düsüse gecti, Taraftar'in sesi yükseldi diye
son anda gittiniz Tekke'yi almaya....
2 ay önce niye almayi düsünmediniz ?
noldu simdi ?
bunu aciklamak zorundasiniz !!!!!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak bordo-mavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim,niye skandal oluyormuş?Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
Yorum