Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep numara bence. Son gün mü aklınız başınıza geldi? Açık söyleyeyim ben Fatih Tekke'yi çekimser olsam da istedim sonra çok problem yaratır diye vazgeçtim ama yerine futbolcu istedim. Onu da almadılar. Şimdi Ünal Karaman'ın açıklamalarını okudum. Kulübün haberi olmadan son gün yemek yenmiş de vargüçleriyle asılmışlar da... Hem Fatih'in sözleşmesi Ocak'ta mı bitiyor?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi
      Keşke yönetime muhalefet edeceğin domut donelerle soylesen soyleyeceklerini?

Bu şekilde kendi başkanına hakaret ederek eline geçiyor?

İçindeki kin/nefreti mi kusuyorsun?

Ayıptır, biz böyle mi bütünlük sağlayıp başarılı olacağız???

Bu takıma müstehaktır başarısızlık!!!

Bu şehrin hakkıdır yatırımsızlık!!!

Bu taraftar(ımsı)lara yakışır bir yönetimdir!!!

Allah hepimizi bildiği gibi yapsın!
      abı ben elestırırım..bu takım 6 mactır gol atamıyo 5 senedır sag bekı yok sen almıyorsan goz gore gore ben elestırırm.

Yorum

• herhan herşey olabilir.can karyağdının dediklerinden anladığım bu.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "İki borsacı" ile başlayan bir fıkra vardı aslında ama, Ramazan Ramazan... Boşverelim.
          eyvallah, güzel yakalamışsın mevzuyu
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke alınsaydı daha büyük skandal olurdu . Bu nasıl Trabzonsporluluk arkadaşlar , yapmayın .
            merak ettim,niye skandal oluyormuş?

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sen yapma bari
              Mesajı yazdığım sırada Ünal'ın açıklamalarını okumamıştım. Fatih'in gelmesini en çok isteyen benim. Teknik olarak küçük te olsa bir ihtimal varsa, o olabilme ihtimalini saklı tutmak istedim.

Yönetimini göz göre göre, bu işi çözmek için ortam bu kadar müsaitken, transferi ve takımı bu hale getirmeleri tüm Trabzonspor taraftarı gibi beni de derinden üzüyor.

Fakat şu yaşanan olaylar, yönetimin bu konudaki genel bakışıyla örtüşüyor. Üzücü bir durum, fakat bizi şaşırtmamalı demek istedim.

Erdal Hoş'un bugünki yazısındaki düşünceleri yaşadık bugün.

İnsanların umutlandırılıp, hisleri ile oynanması kadar kötü bir şey olamaz.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayırlısı Olmuş..

Şimdi Zaman Herşeyi Gösterecek..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Çok zorda kalırsak çıkar Ünal oynar bu kadar düşünceli olduğuna göre

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abı ben elestırırım..bu takım 6 mactır gol atamıyo 5 senedır sag bekı yok sen almıyorsan goz gore gore ben elestırırm.
                    Sana eleştirme diyen yok.

Ama sen eleştirmeyi aşıyor hakaret ediyorsun...

Sınırlarımızı aşmayalım!
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      duyduĞum saĞlam bİlgİlere gÖre trabzonspor tff den saat 24:00 a kadar sÜre İstemİŞ
                      Ne için süre istemiş federasyon binasında düğün felan mı yapacaklar Hani bize 12 ye kadar süre verin ondan sonra söz resim çekilip dağılırız
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatihin bu sene alacagi parayi verseydik/verebilseydik bonservisini alabiliyorduk. Fifa kurali
                        hocam ünal ın açıklamalarında da ocakta bitiyor diyor sözleşmesi anlamadım...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Takim düsüse gecti, Taraftar'in sesi yükseldi diye
                          son anda gittiniz Tekke'yi almaya....

2 ay önce niye almayi düsünmediniz ?
                          noldu simdi ?
                          bunu aciklamak zorundasiniz !!!!!

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Can Karyağdınında doğru haber veresi tuttu hâlâ şaşkınlık içerisindeyim trt 1 'den cem karaca allah yar şarkısı var ne alaka bilmem ama duygulandım baya

Yorum

• Devre arasında getirirlermi bari ?

Yorum

• İlk olarak bordo-mavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                merak ettim,niye skandal oluyormuş?
                                skandal falan olmaz gelseydi sahada trabzon ruhunu taşıyan adam gıbı adam bır futbolcu olurdu
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X