Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal'a ayıp ediyorsunuz .

Sağa sola değil , tam ortaya vurun .

Yorum

• Niye bu kadar umutlandıysam...

İnsan kendi yönetimini tanımazmı bu işi bilmiyorlar işte yazıklar olsun bu oruç ağızlı bu kadar laf ettirdiniz...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Olimpiyat Stadına gitcem gitcem yalnız maçı izlemeye değil hepsine sesim kısılana kadar sövmeye gitcem.Perişan ettiniz lan bizi,kanser ettiniz kanser!!!!

Yorum

• Sezon başında bir süre Trabzon Karadenizspor ile idmanlara çıkan Göksu'nun, tekrardan Trabzon Karadenizspor'a gönderildiği öğrenildi.
          Özellikle Trabzonspor'un Isparta ve Hollanda kampında teknik direktör Hugo Broos'un gözüne giren Göksu'nun A takımda kalması beklenirken, son dakikayla Trabzon Karadenizspor'a gönderilmesi şaşgınlık yarattı.
          ...

Yorum

• bundan sonrasını yönetim düşünsün
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Lan lar Lunlar davarlar belalar havada uçuşuyor.

Biraz sakin kafayla düşünmeye kimsenin niyeti yok anlaşılan
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nasıl yok yaa 18 in içinden programının başında söyledi sunucu... sen duymadın diye yalan mı oluyo

Bu haber galiba,

#20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal'a ayıp ediyorsunuz .

Sağa sola değil , tam ortaya vurun .
                  Katılıyorum biraz akıllı konuşun..
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Göksuya güvenen arkadaşlar adam Karadeniz'e yollandı hatırlatırım...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Saçma saçma konuşmayın...

Onun adına Trabzon milliyetçiliği denmez, MEMLEKETÇİLİK denir.

Milliyetçilik gibi kavramları yerli yerinde kullanın!!!

(Trabzon milleti/milliyeti mi var?)

Saygısızlık ve farkında olmadan bölücülük yapmayın!!!
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        göksu yok tekrar gönderdilr
                        Biliyorum ben sadece güvenelim dedim.Ama kulüb de yetki sahibi olanlar gençlerimize ne kadar güvendikleri de belli oldu.

Yorum

• başkan son sözü söylemeden bu iş bitmez bence yatırır parayı alır tekkeyi bilir ki o para fazlasıyla taraftardan çıkar İBB maçına kadar hem biletle hem formayla
                          alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                          yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bu kadarda sahtecilik olmaz yeter artık bu millet bebe değilki ya ben buna sinirleniyorum herkes salak bi siz akıllısınız. YAZIKLAR OLSUN

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir daha yazıyorum, kaptanın sözleşmesi Ağustos da bitiyor, ocak da değil, Ocak da rusya ligi bitiyor.
                              bende öyle biliyorum ama ünal da öle diyor ocakta bitiyor diyor demekki bu yönetim hiçbirşeyi umursamadan yapıyor defolsunlar
                              ...

Yorum

• Önceki yılki , "konsolosluk açtırma" , "uçağı kaçırma"

transfer politikasından ne farkınız kaldı ?
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Yükleniyor...
                                X