Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi gitmenin tam zamani...Transfer dönemi bitti...Avrupa'dan elendiniz, Lige havlu attiniz...Bu takim küme düsmez...Lütfen gidin...

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi sitede Ünal şöyle diyor.. Mehmet Batdal için "Daha önce 500 bin Lira karşılığında serbest bırakılacaktı. Teklifimizi yaptık. Daha sonra 700 istediler. Biz de bu rakamı kabul etmeyeceğimizi söyledik. Şu ana kadar da bir haber gelmediğine göre bu transferi gündemimizden kaldırdık" diye konuştu.

medyatrabzon ne diyor.. Bizden 1 milyon üzeri bir para istediler.

Alın site medyatrabzon. Adamın ağzındaki sözleri değiştirirler.
      Resmi sitedeki haberi okumakta yarar var, tekrar tekrar okuyun...

Ünal kendi imkanlariyla gündeme getirmis Fatihi, ona sallamiyalim lütfen, günah almayalim...
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Fatih zenite deseki gitmek istiyorum zenit ocak ayında sözleşmesi bitecek oyuncuyu göndermezmi?Para kazanmak istemezmi?Gitmek isteyen oyuncusundan nekadar verim alabilir ayrıca.

Yani Ünal kahramanın açıklamasıda yetersiz geldi bana.Fatih isteyecek zenit bırakmayacak öylemi?
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• var mı böyle rezillik hiç kimseyi alamadık ya batdalı bile utanıyorum bu yönetimden defolu gidin
          ...

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sitede Ünal şöyle diyor.. Mehmet Batdal için "Daha önce 500 bin Lira karşılığında serbest bırakılacaktı. Teklifimizi yaptık. Daha sonra 700 istediler. Biz de bu rakamı kabul etmeyeceğimizi söyledik. Şu ana kadar da bir haber gelmediğine göre bu transferi gündemimizden kaldırdık" diye konuştu.

medyatrabzon ne diyor.. Bizden 1 milyon üzeri bir para istediler.

Alın site medyatrabzon. Adamın ağzındaki sözleri değiştirirler.
            medyatrabzon'u biliyoruz da ama 200 bin TL'nin yüzünden Batdal'da kacti elimizden

Yorum

• medyatrabzonu takip eden trabzonspor taraftarı trabzonsporun haber kalitesini düşürmeye yardımcı oluyor bırakın artık şu medyatrabzon haberlerini

Yorum

• Yahu hani 2 Milyonu veren alirdi Fatihi?

Yoksa bunlar bunundami Pazarligini yaptilar ve alamadilar?

Orada neler oluyor???
                Aloooooooooooooooooooooooooo
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hala maçlarda hacısalihoğlunu protesto etme taraftarıyım..başkandan cok bu adamın suratını goruyoruz
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Beceriksiz düzenbazlar çocukmuyuz lan biz kimi kandırıyorsunuz son gün gelmişsiniz klüp vermiyor diyorsunuz yazıklar olsun gidin ulan bırakın herşeyi olduğu gibi......

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasan Ahmet Sarı ve Göksu'ya güvenelim Barcelona dünki maçta 2 tane alt yapıdan gelen 18-19 yaşındaki forvet oyuncularını ilk 11 de sahaya sürdü.Bir kez olsun bu genç oyuncularımıza güvensinler be abi.
                      göksu yok tekrar gönderdilr
                      ...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bi git Allah'ını seversen Trabzonlu topçuymuş. Mikromilliyetçiliğin son örneği. Trabzonlu topçular alınmadı diye Yönetimin gitmesini isteyen ilk seni görüyorum. Çağlar ve İBrahim şahin hatta Özer gelsin Bu takımda bir değişiklik olmaz Koçum.Onların hepsi küçük takım topçuları. Fatih'in gelmesini ben de istiyordum ama olmadı Koçum!.
                        o zamn aslanım acı cekmye devam
                        ozer bu takımda banko oynar.caglarda oynar ıbrahım sahın umuta 10 basar ben bısı olsun demıyom kı zaten..sadece bulanmıs gerekn topcular dedım aslanım..bu ısler senın dedıgın gıbı olmuyor barca da aynısını yaptı zmanında adamlar 6 sene sampıyon olmadı ama topladı alt yapıyı sımdı nerde....
                        o yuzden dıyecegım mılleycılık degıl...barcelona da nasıl katalan mıllıyetcılıgı yapılıp basarı saglanıyorsa trabzonda da trabzon mıllıyetcılıgı yapılıp basarı saglanır..
                        anladın mı kocum?
                        anlmadın mı hala ..ozelden yaz..

Yorum

• Bir daha yazıyorum, kaptanın sözleşmesi Ağustos da bitiyor, ocak da değil, Ocak da rusya ligi bitiyor.

Yorum

• Nuri bey helallik diliyorum senden.
                            Bu Ramazan hürmetine lütfen beni affet...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu hani 2 Milyonu veren alirdi Fatihi?

Yoksa bunlar bunundami Pazarligini yaptilar ve alamadilar?

Orada neler oluyor???
                              Aloooooooooooooooooooooooooo
                              Fatihin bu sene alacagi parayi verseydik/verebilseydik bonservisini alabiliyorduk. Fifa kurali
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• yaziklar olsunn

Yorum

Yükleniyor...
                                X