Bende o maçı izledim gerçekten çok iyi oynadı bzim çok ihtiyacımız var böyle bir oyuncuya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KesinLikLe Hutchinson gibi pahaLıya maL oLacak bir önLibero aLmamaLıyız. Zaten sezon sonu Tijikuzu göderiLip Faty Papy takıma monte ediLecek. Yazık ederiz hem Ceyhun'a hemde Faty Papy'e. Bu gençLer yetenekLi ve iLerde iyi bonservise satabiLeceğimiz tipte oyuncuLar. 4-5 miLyon avro bonservisine, 1.5 miLyon avroda garanti para vereceğin adamı kLübede oturtamazsın.
Bi kaç nokta transferLe çok iyi bi takım oLabiLiriz.
1- CaLe gönderiLip yerine Ferhat'a yedek oLabiLecek soL bek aLmaLıyız (ÇağLar Birinci oLabiLir.)
2- AçıLan yabancı kontenjanıyLa Fatih Tekke geLmeyecekse kaLite forvet, geLirse sağ bek aLmaLıyız.
3- Tayfun Cora yerine genç sağ bek aLmaLıyız. (BaseL'de ki Ümit MiLLi Serkan ŞAHİN oLabiLir.)Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinLikLe Hutchinson gibi pahaLıya maL oLacak bir önLibero aLmamaLıyız. Zaten sezon sonu Tijikuzu göderiLip Faty Papy takıma monte ediLecek. Yazık ederiz hem Ceyhun'a hemde Faty Papy'e. Bu gençLer yetenekLi ve iLerde iyi bonservise satabiLeceğimiz tipte oyuncuLar. 4-5 miLyon avro bonservisine, 1.5 miLyon avroda garanti para vereceğin adamı kLübede oturtamazsın.
Bi kaç nokta transferLe çok iyi bi takım oLabiLiriz.
1- CaLe gönderiLip yerine Ferhat'a yedek oLabiLecek soL bek aLmaLıyız (ÇağLar Birinci oLabiLir.)
2- AçıLan yabancı kontenjanıyLa Fatih Tekke geLmeyecekse kaLite forvet, geLirse sağ bek aLmaLıyız.
3- Tayfun Cora yerine genç sağ bek aLmaLıyız. (BaseL'de ki Ümit MiLLi Serkan ŞAHİN oLabiLir.)
2-Atibanın 2010 bonservisi elinde ya bedava yada değerinin çok altında
alırsın
diğer söylediklerine katılıyorumBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- atiba ön libero değil
2-Atibanın 2010 bonservisi elinde ya bedava yada değerinin çok altında
alırsın
diğer söylediklerine katılıyorumFırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Antalya'nın paf takımına karşı izlemiş olmanıza rağmen, Faty Papy'yi seneye ön liberoya koyanlara anlam veremiyorum.Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı geLeceğin yıLdızı diye aLmadıLar mı? Tecrübe kazanasın diye Maaschricht'e göndermediLer mi? Ozaman önümüzdeki sezon kadrona katacaksın. KiraLamak için aLmadıkya adamı. 30 yaşındaki Tijikuzu'dan çokta kötü oLamaz sanırım. Zaten Ceyhun var o mevkide."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeleceğin yıldızı denilen adam Trabzonspor'un orta sahasında oynar arkadaş. Barcelona mıyız, Liverpool mu? Demek yetersiz ki gönderildi. Ben komple futbolcu istiyorum o bölgeye. Hem defans hem hücum yapabilecek. Ceyhun'un da şu hali şut atmaktan başka işe yaramıyor malesef.
Ceyhun'da Faty Papy'de çok iyi oyuncuLar oLacak. Zaten böyLe yapıLması Lazım. Genç ve geLecek vaad eden oyuncuLar buLup, ucuza aLıp, yetiştireceksin ve iyi paraLara satacaksın. Hem oynarken verim aLacaksın, hemde satarken.Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuzman'a sorabilirim ben " gelmek ister misin ? " diye.
En azından forumda heyecan yaratmış olurum.
Julian De Guzman var ancak onu alabiliriz ikisi kardeş zaten, Toronto'da oynuyor şuan.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehutchinsona kefilim
ama bence tjikuzu devre arası veya sezon sonu gönderilip papy yerine monte edilmeli ve o bölgeyi ceyhun-papy paylaşmalı.
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan ile ilgili Haberler Aldim Hoca iel problemi yokmusI am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum