Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende o maçı izledim gerçekten çok iyi oynadı bzim çok ihtiyacımız var böyle bir oyuncuya.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• KesinLikLe Hutchinson gibi pahaLıya maL oLacak bir önLibero aLmamaLıyız. Zaten sezon sonu Tijikuzu göderiLip Faty Papy takıma monte ediLecek. Yazık ederiz hem Ceyhun'a hemde Faty Papy'e. Bu gençLer yetenekLi ve iLerde iyi bonservise satabiLeceğimiz tipte oyuncuLar. 4-5 miLyon avro bonservisine, 1.5 miLyon avroda garanti para vereceğin adamı kLübede oturtamazsın.
      Bi kaç nokta transferLe çok iyi bi takım oLabiLiriz.
      1- CaLe gönderiLip yerine Ferhat'a yedek oLabiLecek soL bek aLmaLıyız (ÇağLar Birinci oLabiLir.)
      2- AçıLan yabancı kontenjanıyLa Fatih Tekke geLmeyecekse kaLite forvet, geLirse sağ bek aLmaLıyız.
      3- Tayfun Cora yerine genç sağ bek aLmaLıyız. (BaseL'de ki Ümit MiLLi Serkan ŞAHİN oLabiLir.)
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        KesinLikLe Hutchinson gibi pahaLıya maL oLacak bir önLibero aLmamaLıyız. Zaten sezon sonu Tijikuzu göderiLip Faty Papy takıma monte ediLecek. Yazık ederiz hem Ceyhun'a hemde Faty Papy'e. Bu gençLer yetenekLi ve iLerde iyi bonservise satabiLeceğimiz tipte oyuncuLar. 4-5 miLyon avro bonservisine, 1.5 miLyon avroda garanti para vereceğin adamı kLübede oturtamazsın.
        Bi kaç nokta transferLe çok iyi bi takım oLabiLiriz.
        1- CaLe gönderiLip yerine Ferhat'a yedek oLabiLecek soL bek aLmaLıyız (ÇağLar Birinci oLabiLir.)
        2- AçıLan yabancı kontenjanıyLa Fatih Tekke geLmeyecekse kaLite forvet, geLirse sağ bek aLmaLıyız.
        3- Tayfun Cora yerine genç sağ bek aLmaLıyız. (BaseL'de ki Ümit MiLLi Serkan ŞAHİN oLabiLir.)
        1- atiba ön libero değil

2-Atibanın 2010 bonservisi elinde ya bedava yada değerinin çok altında
        alırsın

diğer söylediklerine katılıyorum
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Sadece Antalya'nın paf takımına karşı izlemiş olmanıza rağmen, Faty Papy'yi seneye ön liberoya koyanlara anlam veremiyorum.
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1- atiba ön libero değil

2-Atibanın 2010 bonservisi elinde ya bedava yada değerinin çok altında
            alırsın

diğer söylediklerine katılıyorum
            Daha kötü ozaman. Kimin yerine aLacaksın? CoLman-SeLçuk-Zafer-Engin gibi orta saha oynayabiLecek oyuncuLar varken bence boşa para harcamak demek. Ve Trabzonspor boşa para harcamamaLı. Orta sahaya oyuncu aLmamaLıyız.

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece Antalya'nın paf takımına karşı izlemiş olmanıza rağmen, Faty Papy'yi seneye ön liberoya koyanlara anlam veremiyorum.
              Bu adamı geLeceğin yıLdızı diye aLmadıLar mı? Tecrübe kazanasın diye Maaschricht'e göndermediLer mi? Ozaman önümüzdeki sezon kadrona katacaksın. KiraLamak için aLmadıkya adamı. 30 yaşındaki Tijikuzu'dan çokta kötü oLamaz sanırım. Zaten Ceyhun var o mevkide.

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adamı geLeceğin yıLdızı diye aLmadıLar mı? Tecrübe kazanasın diye Maaschricht'e göndermediLer mi? Ozaman önümüzdeki sezon kadrona katacaksın. KiraLamak için aLmadıkya adamı. 30 yaşındaki Tijikuzu'dan çokta kötü oLamaz sanırım. Zaten Ceyhun var o mevkide.
                Geleceğin yıldızı denilen adam Trabzonspor'un orta sahasında oynar arkadaş. Barcelona mıyız, Liverpool mu? Demek yetersiz ki gönderildi. Ben komple futbolcu istiyorum o bölgeye. Hem defans hem hücum yapabilecek. Ceyhun'un da şu hali şut atmaktan başka işe yaramıyor malesef.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geleceğin yıldızı denilen adam Trabzonspor'un orta sahasında oynar arkadaş. Barcelona mıyız, Liverpool mu? Demek yetersiz ki gönderildi. Ben komple futbolcu istiyorum o bölgeye. Hem defans hem hücum yapabilecek. Ceyhun'un da şu hali şut atmaktan başka işe yaramıyor malesef.
                  Sorunda bu zaten. Senin aLtyapın, Liginin kaLitesi, Barça ve LiverpooL gibi mi ki karşıLaştırıyosun. Afrikanın ortasından aLmışın cocuğu nası oynayacak hemen? Ceyhun içinde aynısı geçerLi. Almanya'nın 3.Liginden aLdın geLdin. GeLişimine bak sen. AureLLio'da breziLya 2.Liginden buLunup getiriLdi ama yıLdız oLdu. Sabredeceksin, forma vereceksin, sonra kendini geLiştiremezse göndereceksin. Bahsettiğin adamLar 18-19 yaşında daha.
                  Ceyhun'da Faty Papy'de çok iyi oyuncuLar oLacak. Zaten böyLe yapıLması Lazım. Genç ve geLecek vaad eden oyuncuLar buLup, ucuza aLıp, yetiştireceksin ve iyi paraLara satacaksın. Hem oynarken verim aLacaksın, hemde satarken.

Yorum

• Atiba kesinlikle alınmalı çok önemli bir oyuncu..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Guzman'a sorabilirim ben " gelmek ister misin ? " diye.

En azından forumda heyecan yaratmış olurum.
                      Jonathan De Guzman'ı almamız neredeyse imkansız çok büyük takımlar var peşinde.

Julian De Guzman var ancak onu alabiliriz ikisi kardeş zaten, Toronto'da oynuyor şuan.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• hutchinsona kefilim

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hutchinsona kefilim
                          nerden kefil oluyosun.pesde adamla beni yendin diye ne alaka
                          ama bence tjikuzu devre arası veya sezon sonu gönderilip papy yerine monte edilmeli ve o bölgeyi ceyhun-papy paylaşmalı.

Yorum

• iyi oyuncu ya konuşma

Yorum

• Alan ile ilgili Haberler Aldim Hoca iel problemi yokmus
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alan ile ilgili Haberler Aldim Hoca iel problemi yokmus
                                4-4-2'de oynamasına imkan yok..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X