İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu makamları halen daha ehliyeti olanlara vermekten bahsetmiyoruz .
Bu ağalık sistemine çanak tutmaktan vazgeçmediğimiz sürece , her yönetim bir diğerinin kopyası olur . 10 sene birde belki " eh işte " diyebileceğimiz bir başkan çıkar , o kadar .
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleergin keleş nasıl , yada emre aygün . golde attılar ya alalım hemen
başımıza evlatçılıktan geldi ne geldiyse
Yorum
-
İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri "ciddi misin" yazmış. Yok şaka yapıyorum her hafta Umut'la Gökhan'la eğleniyorum.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Fatih Tekke hayranıyım
Futbol idollerin var mıydı?
Fatih Tekke bana göre Türkiye'nin değil dünyanın en iyi futbolcularından birisi. Onun maç görüntülerini sürekli izliyorum. En başta liderliğini çok beğeniyorum. Maç içindeki hırsı, arkadaşlarını ateşlemesi bambaşka bir şey. Topla rahatlığı, soğukkanlılığı, gol vuruşlarındaki becerisi, bir santrfor olmasına rağmen oyunu yönlendirme yeteneğine de sahip olması, takımını organize etmesi ve kafa vuruşlarıyla bence Fatih Tekke 1 numara.
Halen öğrencisin değil mi?
Evet, zor oluyor ama liseye devam ediyorum. Sürekli kampta ve maçlardayım. Bu nedenle açıkçası zorlanıyorum.
BU DA BURSASPOR DAKI GELECEGIN YILDIZI MUHAMMED DEMIR IN TAM SAHADAKI ROPARTAJI Bİ ALINTI YAPIYIM DEDİM2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayılıyosunuz şu istanbul atıklarına."53"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayılıyosunuz şu istanbul atıklarına.
gökhanla umuttan zaten bişey olmaz
ibra kadabra'yı alalım isterseniz7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmek isteyen bir adamı alamayan yönetime ne denir ?
Kaldı ki kulübüde masaya oturmaya razı iken ?
Bu arada iş kesinlikle ocak ayına kaldı, hayırlı olsun, küçük bir 12 umudum vardır bitti.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal kim kalacak geride Sadri başkanı destekleyenTaraftarda istemiyor zaten.
Ama şundan eminim; Trabzonspor yönetilmiyor....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecekse özevlatçılıktan gelsin elin atıklarıyla mı şampiyon olacağız ?
yada hasan , hüseyin , macit , metin aktaş7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen onlarla eğlenmeye devam et arkadaşım. Ben eğlenecek üçüncü bir kişi istemiyorum takımda. Yeteri kadar var zaten. Yetmiyormu?"53"
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimle olacaksın tayfun cora'yla mı
yada hasan , hüseyin , macit , metin aktaş
Necati'nin Umut ve Gökhan'dan ne farkı var ? Transfer istiyoruz ama bu kadar da düşmeyelim.
Yorum
Yorum