Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boşver renktaş bizim taraftar beğenmez necati'yi
    Bayılıyosunuz şu istanbul atıklarına.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu makamları halen daha ehliyeti olanlara vermekten bahsetmiyoruz .

Bu ağalık sistemine çanak tutmaktan vazgeçmediğimiz sürece , her yönetim bir diğerinin kopyası olur . 10 sene birde belki " eh işte " diyebileceğimiz bir başkan çıkar , o kadar .
      hocam keşke ehillere müsade etseler, o makamlara getirtmiyorlar getirtmeyecekler. kusura bakmasınlar ama yıllardır, Trabzondaki yöneticilerin kompleksleriyle, alicengiz oyunlarıyla boğuşup duruyoruz. daha öncede yazdım, herkes atay aktuğları, m.ali yılmazları,nuri albayrakları, sadri şenerleri suçladı. ama ben hep gördüm ki, bu 2. adamlar klübü yönetmişlerdir, ilginç olan ise tüm bu başkanlar hep bu kişilerin yaptıklarına sonsuz güven beslemişlerdir. kayıtsız şartsız teslim olmuşlardır. insiyatif almadıkları içinde bu durumlara düşmüşlerdir.

Yorum

ergin keleş nasıl , yada emre aygün . golde attılar ya alalım hemen

başımıza evlatçılıktan geldi ne geldiyse
        Gelecekse özevlatçılıktan gelsin elin atıklarıyla mı şampiyon olacağız ?

Yorum

• Gelmek isteyen bir adamı alamayan yönetime ne denir ?

Kaldı ki kulübüde masaya oturmaya razı iken ?

Bu arada iş kesinlikle ocak ayına kaldı, hayırlı olsun, küçük bir 12 umudum vardır bitti.

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biri "ciddi misin " yazmış. Yok şaka yapıyorum her hafta Umut'la Gökhan'la eğleniyorum.
            Sen onlarla eğlenmeye devam et arkadaşım. Ben eğlenecek üçüncü bir kişi istemiyorum takımda. Yeteri kadar var zaten. Yetmiyormu?
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Fatih Tekke hayranıyım
              Futbol idollerin var mıydı?
              Fatih Tekke bana göre Türkiye'nin değil dünyanın en iyi futbolcularından birisi. Onun maç görüntülerini sürekli izliyorum. En başta liderliğini çok beğeniyorum. Maç içindeki hırsı, arkadaşlarını ateşlemesi bambaşka bir şey. Topla rahatlığı, soğukkanlılığı, gol vuruşlarındaki becerisi, bir santrfor olmasına rağmen oyunu yönlendirme yeteneğine de sahip olması, takımını organize etmesi ve kafa vuruşlarıyla bence Fatih Tekke 1 numara.
              Halen öğrencisin değil mi?
              Evet, zor oluyor ama liseye devam ediyorum. Sürekli kampta ve maçlardayım. Bu nedenle açıkçası zorlanıyorum.

BU DA BURSASPOR DAKI GELECEGIN YILDIZI MUHAMMED DEMIR IN TAM SAHADAKI ROPARTAJI Bİ ALINTI YAPIYIM DEDİM
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan Balcı'ya bayılmıyor musun? şu ruhsuz oynayan takımda?..
                "53"

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  necatiye yok , mehmet yıldıza yok , mehmet yılmaza yok

gökhanla umuttan zaten bişey olmaz

ibra kadabra'yı alalım isterseniz
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelmek isteyen bir adamı alamayan yönetime ne denir ?

Kaldı ki kulübüde masaya oturmaya razı iken ?

Bu arada iş kesinlikle ocak ayına kaldı, hayırlı olsun, küçük bir 12 umudum vardır bitti.
                    Niye bitti.Senin küçük 12 umudunu kıran haber nedir ?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erdal kim kalacak geride Sadri başkanı destekleyen Taraftarda istemiyor zaten.
                      Ben taraftarın genelinin başkanla ilgili bir endişe taşıdığını düşünmüyorum abi. Ben taşıyorum o endişeyi ayrı bir mevzu....Ama taraftarın geneli taşımıyor. Ünal hoca'nın mesajlarını gündüz Hayrettin bey'in Nerden çıktı Fatih Tekke meselesi çıktı açıklamasını da bu operasyonun birilerine rağmen denendiği şeklinde okuyorum. Emin değilim artık hiç bir şeyden emin değilim.

Ama şundan eminim; Trabzonspor yönetilmiyor....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelecekse özevlatçılıktan gelsin elin atıklarıyla mı şampiyon olacağız ?

kimle olacaksın tayfun cora'yla mı

yada hasan , hüseyin , macit , metin aktaş
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen onlarla eğlenmeye devam et arkadaşım. Ben eğlenecek üçüncü bir kişi istemiyorum takımda. Yeteri kadar var zaten. Yetmiyormu?
                          Uzatmaya gerek yok. Antalya maçlarından haberdar olacağız nasılsa...
                          "53"

Yorum

• Kaptanın ocak ayını bekleyeceğiz sözleri !!!

Yorum

kimle olacaksın tayfun cora'yla mı

yada hasan , hüseyin , macit , metin aktaş
                              Tayfun'la da olamazsın Necati'yle de ..

Necati'nin Umut ve Gökhan'dan ne farkı var ? Transfer istiyoruz ama bu kadar da düşmeyelim.

Yorum

• Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret..
                                "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X