Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet ben de ikna olmam bu konuda

Yattara konusunda tarafsız değilim, belki önyargılıyım. Ama her zaman 18 de görmek istediğim ilk oyuncu. İyi değildir sonradan girer, iyi değildir sonradan çıkar eyvallah. Ama sakat olmadığı sürece 18 de olur. Takımın hücuma yönelik tartışmasız en etkili oyuncusu.
    Verimli değilse nedenleri bulunmalıydı. Hala da öyle. Yattara gibi oyuncular çocuk gibidir. İlgi göstereceksin. Takımda sevilmeyen gıcık birisi olsa eyvallah, uğraşma gönder. Her oyuncu Yattara'yı çok seviyor. Her taraftar çok seviyor. Uğraşmamız gerek Yattara ile..
    Senede 5-6 maç çevirse yeter. Bunu da ölü haliyle yapar.Hangi oyuncumuz bir sezonda 4-5 maç çevirdi bize.
    Üstelik verimsiz dediğimiz her maçta iddia ediyorum en az o da en az 2 net gol pozisyonu yapmıştır. En kötü oynadığı maçlarda bile 2 tane alda at cinsinden ortası vardır. Şu kadro içinde olmazsa olmaz Yattara.Çok daha alternatifin olur o zaman yine eyvallah. Ama bu sene asla değil.
    Gürcan abi, bende Yattara'nin özelliklerini biliyorum...ama Yattara nasil oluyorda bu kadar cabuk sakatlaniyor?...Sakatliklari neden hep bu kadar uzun sürüyor?...Simdiki sakatligi ne derece ciddi?...
    Ikinci kaptanligi almis bir futbolcu,...camianin icinde bu kadar sevilen,...su an kadroda futbolcularin icinde en cok kazanan bir futbolcu icin, bence Yattara "verimsiz"...
    Belki bende Yattara konusunda biraz önyargili düsünüyorum,...

Yorum

Gascoigne gibi bir şey..
      Evet, dogru. Iyi hatirladin...

Yorum

• Trabzonspor bu aksam belki de bu sezonun en önemli macina cikacak ama Yattara yok...

Neden yok? Sakat...Ne zaman sakatlandi? Standart Liege macinda...Sakatligi ne?...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gürcan abi, bende Yattara'nin özelliklerini biliyorum...ama Yattara nasil oluyorda bu kadar cabuk sakatlaniyor?...Sakatliklari neden hep bu kadar uzun sürüyor?...Simdiki sakatligi ne derece ciddi?...
          Ikinci kaptanligi almis bir futbolcu,...camianin icinde bu kadar sevilen,...su an kadroda futbolcularin icinde en cok kazanan bir futbolcu icin, bence Yattara "verimsiz"...
          Belki bende Yattara konusunda biraz önyargili düsünüyorum,...
          Anatomik yapısı sakatlanmaya uygun olabilir, hatırladığım kadarıyla Carew'de böyleydi. Kewel'da böyle.. Bazı sporcuların bu tür sorunları olabilir. Ama bu yüzden gözden çıkarılmazlar.

İkincisi çok darbe aldığını gözardı etmemek lazım. Belki de ligin en çok tekme yiyen oyuncusu.. Yere düştüğünde inan içim cız ediyor, ayağa kalkıp devam edince rahatlıyorum

Üçüncüsü çok duygusal olduğu kesin. Moral motivasyon olarak hep üstte tutulursa sanki sürekli verimli olacak gibi geliyor.Bu konuda en büyük avantaj futbolu çok sevmesi. Top oynamayı seviyor bu adam ve Trabzonspor'u gerçekten çok seviyor.

En önemlisi de verimli olamadığı sezonlarda, gerekli desteği aldı mı diye şüphelerim var. Herkese destek mi vereceğiz diye düşünmemek lazım. Benim görüşüm böyle cevherlere her türlü destek gerek. Çünkü Yattara futbolun Van Gogh'u , Picasso'su , Mozart'ı, Beethoven'ı.

Yattara kolay vazgeçilecek bir oyuncu demiyorum, vazgeçilecek bir oyuncu değil diyorum..

Yıllardır hücumun tek oyuncusuydu. Allah aşkına can mı dayanır. Ayağına topu alan at Yattara'ya bekle. Geçen sene bile durum böyleydi.

Gelelim bu yıla, takım oldukça iyi, sol taraf ve göbekte de tehlikeli adamlarımız var. Bu yıl 3 kişiyle tutsunlar da Yattara'yı görelim neler oluyor.

Not: Sakatlığı aldığı darbeden topuğu çatladı ya da ona yakın bir sakatlık. İlk kontrolden sonra 3-4 hafta demişti doktorlar. Nitekim öyle oldu. Sanmıyorum ama yarın 18 de olursa şaşırmam
          En son asimetrik tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 03:23.

Yorum

• Yattara'yi yarin kadroda görürsen belki önyargilarimi bir tarafa birakabilirim.

Yattara ile veya Yattara'siz, insallah Toulouse karsisinda basarili oluruz,...ve Avrupa Ligine gireriz.

Hepinize iyi geceler...

Yorum

• İyi geceler..

Yorum

• Belki de taktik yapıyoruz. Yattara yarın oynayacak
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• cok dogru

İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anatomik yapısı sakatlanmaya uygun olabilir, hatırladığım kadarıyla Carew'de böyleydi. Kewel'da böyle.. Bazı sporcuların bu tür sorunları olabilir. Ama bu yüzden gözden çıkarılmazlar.

İkincisi çok darbe aldığını gözardı etmemek lazım. Belki de ligin en çok tekme yiyen oyuncusu.. Yere düştüğünde inan içim cız ediyor, ayağa kalkıp devam edince rahatlıyorum

Üçüncüsü çok duygusal olduğu kesin. Moral motivasyon olarak hep üstte tutulursa sanki sürekli verimli olacak gibi geliyor.Bu konuda en büyük avantaj futbolu çok sevmesi. Top oynamayı seviyor bu adam ve Trabzonspor'u gerçekten çok seviyor.

En önemlisi de verimli olamadığı sezonlarda, gerekli desteği aldı mı diye şüphelerim var. Herkese destek mi vereceğiz diye düşünmemek lazım. Benim görüşüm böyle cevherlere her türlü destek gerek. Çünkü Yattara futbolun Van Gogh'u , Picasso'su , Mozart'ı, Beethoven'ı.

Yattara kolay vazgeçilecek bir oyuncu demiyorum, vazgeçilecek bir oyuncu değil diyorum..

Yıllardır hücumun tek oyuncusuydu. Allah aşkına can mı dayanır. Ayağına topu alan at Yattara'ya bekle. Geçen sene bile durum böyleydi.

Gelelim bu yıla, takım oldukça iyi, sol taraf ve göbekte de tehlikeli adamlarımız var. Bu yıl 3 kişiyle tutsunlar da Yattara'yı görelim neler oluyor.

Not: Sakatlığı aldığı darbeden topuğu çatladı ya da ona yakın bir sakatlık. İlk kontrolden sonra 3-4 hafta demişti doktorlar. Nitekim öyle oldu. Sanmıyorum ama yarın 18 de olursa şaşırmam
                  dogru tespitler sana katiliyorum yattara olmadigi zaman atag kalkarken problem yasiyor takimimiz hem yattara trabzonla özlesmis bir futbolcu bence futbol hayatini trabzonda tamamlandirmali
                  [B]61Bize Her Yer TRABZON61[/B

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barış, Göksu, yahu hep makul tipler geliyor altyapıdan...Böyle olmaz...Ali Kemal lazım, Soner lazım, Fatih lazım...Biz öyle makul adamlar değiliz...Bu altyapıya seçip mi alıyorlar ki bunları...Şöyle yaramaz asi adam göreyim biraz be
                    Öylelerini Özkan Sümer eliyormuş ya Erdal abi

Yorum

Gascoigne gibi bir şey..
                      Pek akıllı sayılmazdı , esrarkeşin önde gideni . Uyuşturucu ve alkol alışkanlıkları futboldan erken kopmasına sebep oldu .

Deli oyuncu kriterleri nelerdir bilmiyorum fakat dünyanın en iyi takımı şu an akıllı-efendi futbolcular topluluğu olduğunu hatırlatmak isterim . Henry , Messi , Iniesta , Xavi , Toure , Dani , Puyol her biri iş disiplini ve sosyal hayatı ile örnek profesyoneller .

Yorum

• Trabzonspor'a Gol Makinesi
                        19 Ağustos 2009 / 09:30
                        İskoçya basını Trabzonspor'un Glasgow Rangers'ın milli yıldızı 25 yaşındaki Kris Boyd'a kancayı taktığını yazdı.

Bordo-Mavililer, bombayı patlatmak için rotayı İskoçya'ya çevirdi... İskoçya basını Trabzonspor'un Glasgow Rangers'ın milli yıldızı 25 yaşındaki Kris Boyd'a kancayı taktığını yazdı.
                        TRABZONSPOR BÜYÜK OYNUYOR
                        Takımın alternatif sıkıntısının bulunduğu tek mevki olan forvet için Trabzonspor büyük oynuyor... Karadeniz temsilcisinin, gündemine gelen son isim, İskoçya basınının iddialarına göre; Glasgow Rangers'ın yıldızı Kris Boyd.
                        GOL MAKİNESİ
                        Kelimenin tam anlamıyla bir gol makinesi olan 25 yaşında ve 1.83 boyundaki futbolcunun kariyeri başarılarla dolu. İskoç Milli Takımı'nda da 15 maçta 7 gol atan Kris Boyd, kariyerinde rakip fileleri 142 kez havalandırdı. Deneyimli futbolcu, bu rakamla 158 gollü efsane oyunculardan Henrik Larsson'un ardından da ikinci sırada. Konuyu kaleme alan ülkenin ünlü gazeteleri herald scotland ve the scottish sun, Trabzonspor ile Glasgow Rangers arasında ciddi pazarlıkların sürdüğünü vurguladı. Habere göre kulübü 2 milyon Pound (2 milyon 350 bin Euro) isterken, Trabzonspor ise 1.5 milyon Pound'u (1.8 milyon Euro) gözden çıkarmış durumda.
                        Haftalığı 50 bin Pound
                        Sözleşmesi 2010'da bitecek oyuncunun bonservisi ciddi sorun olmasa da kendi ücreti Trabzon'un önündeki en büyük engel. Çünkü Kris Boyd'un haftalığı 50 bin Pound... Bu rakam yılda 2.8 milyon Euro'ya denk gelse de Türkiye'deki vergi kesintisinin az olması golcünün iknası için bir şans. Diğer taraftan eğer Boyd alınırsa bir yabancının da gönderilmesi gerekecek. Bu arada Radyospor'da canlı yayına katılan genel sekreter Hasan Yener, Batuhan ismini tekrarladı ve “Batuhan'ı istedik ama Beşiktaş'ın tavrı sebebiyle transfer gerçekleşmiyor” dedi.
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Son zamanlarda avrupa futbolunu pek takip edemiyorum ama, şu rangerslı adamın verilen kriterlere karşılık bahsedilen bonservisi bana düşük geldi.25 yaşında, milli takımda maç başına %45-50 gol atmış, toplam golü 150 yi bulmuş bir adamı nasıl 2,5m euroya alacağız merak ediyorum?

Yorum

• boyd haberleri ciddiyse (yabancı medyada da sıkça gördüm) kaçırmamak lazım,yönetim bu oyuncuyu aldığı takdirde gayet iyi bir işe imza atmış olur.ayrıca yabancı kontenjanı konusu da ayrı bir durum,bu oyuncuyla anlaşılırsa nereye gelecek bu adam?
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• işkoç ligindeki kalbur üstü bir adam ve uygun maliyetli.
                              böyle bir adamın çoktan ingilterede olması gerekirdi...
                              ben yine yanlış ülkelerde transfer çalışması yapıyoruz diye düşünüyorum..( eğer varsa böyle bir çalışma)

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                boyd haberleri ciddiyse (yabancı medyada da sıkça gördüm) kaçırmamak lazım,yönetim bu oyuncuyu aldığı takdirde gayet iyi bir işe imza atmış olur.ayrıca yabancı kontenjanı konusu da ayrı bir durum,bu oyuncuyla anlaşılırsa nereye gelecek bu adam?
                                Bende bunu merak ediyorum..
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X