Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvallah Cafer...Yahu bu arada Ramazan geldi değil mi...Şimdi ben yine o imzayı yapsam yine sürüyle özel mesaj gelir mi "Ramazan ayı ile dalga geçiyorsunuz" diye; Baba erenleri rahmetle analım ve " Ne çabuk geçti mübarek onbir aylar" diyelim
    Ramazan bizden memnun kalmışmıdır baba ,

Memnun kalmasa hiç bir daha ki sene 10 gün önceden gelirmiydi evladım

Bunu okuyunca çok etkilenmiştim abi ve halen daha aklımdadır

Yorum

• Şenol abi, 163. madde kalktığı için rahat rahat konuşuyoruz böyle...141 ve 142 de kaltı siz de rahat olun lütfen ...Girin şu topa yahu...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bu Gignac'i eski bir fransiz futbolcuya benzetiyorum...Hani M.United'de oynayan, bazen seyirci döven, hic futbolcuya benzemeyen...
        Ismi aklima gelmiyor...
        Eric Cantona. Futbolculuğu da müthişti. Gignac'la en ufak ilgisi yoktu yalnız.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Ben bu Gignac'i eski bir fransiz futbolcuya benzetiyorum...Hani M.United'de oynayan, bazen seyirci döven, hic futbolcuya benzemeyen...
          Ismi aklima gelmiyor...
          Eric Cantona

bu mu

Yorum

• Cantona mı ? Hadi canım....Demeyin yahu...Alalım bu Gabnic i o zaman...Ben istiyorum takımda arıza tipler abi...Fatih'ten bile vazgeçebilirim....Hem o çokuslanmış belli....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eric Cantona. Futbolculuğu da müthişti. Gignac'la en ufak ilgisi yoktu yalnız.
              Gignac'i fazla izlemedim,...ama (futbol anlaminda!) en az Cantona kadar "deli" birine benziyor...

Yorum

• Barış, Göksu, yahu hep makul tipler geliyor altyapıdan...Böyle olmaz...Ali Kemal lazım, Soner lazım, Fatih lazım...Biz öyle makul adamlar değiliz...Bu altyapıya seçip mi alıyorlar ki bunları...Şöyle yaramaz asi adam göreyim biraz be

Yorum

Cantona mı ? Hadi canım....Demeyin yahu...Alalım bu Gabnic i o zaman...Ben istiyorum takımda arıza tipler abi...Fatih'ten bile vazgeçebilirim....Hem o çokuslanmış belli....
                  Gabnic degil,...Gignac.Ismi bile tuhaf adamin...tipki Cantona gibi.

Sima olarak degil,...sahada olmadik yerlerden sut cekmesi, vücudunu cok iyi kullanmasi. Belki bana öyle geldi... bilmiyorum.
                  Toulouse maclarini izleyenler daha iyi bilir.

Yorum

• Tamam Mehmet hocam, adı her ne ise bu takıma biraz deli lazım...Bir Engin ile olmaz bu iş...300 bin nüfuslu şehir olmayan fabrika ve ekonomi ile İstanbul takımlarına kafa tutma iddiası bizatihi delilik zaten...Sahada da delilere ihtiyaç var

Yorum

• Anlaşıldı millet yoruldu...E hadi bakalım destur...Hayırlar fetholsun, şerler defolsun, münkir münafık ıslah Trabzonspor şampiyon olsun inşallah...Artalım eksilmeyelim taşalım dökülmeyelim...Birbirimizi kırmyalım zira zaten sayımız az...Eyvallah...

Yorum

• Hocam bize madde çok ne yazık ki devir sizin devriniz
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Erdal Abi Fransaya Bir deplasman yapalım mı? yensekte yenılsekte burda
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Tamam Mehmet hocam, adı her ne ise bu takıma biraz deli lazım...Bir Engin ile olmaz bu iş...300 bin nüfuslu şehir olmayan fabrika ve ekonomi ile İstanbul takımlarına kafa tutma iddiası bizatihi delilik zaten...Sahada da delilere ihtiyaç var
                            Erdal, senin "deli" diye adlandirdigin futbolcu tipleri cok pahali...(Gignac'in fiyatini bilmiyorum).

Ben Engin'in bu tip bir futbolcu oldugunu düsünmüyorum...

"Deli" futbolcudan kastim; Basler, Sergen, Effenberg, Cantona gibi (birde Ingiliz vardi, ismini unuttum) futbolcular...

Bu tür futbolcular hem saha icinde zor tutuluyor, hemde saha disinda...
                            En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 01:39.

Yorum

Kalk bir abdest al, namaz kıl ve dua et....Hem sen rahatlarsın hem de belli mi olur?
                              yaptım abi. Rahatladım valla.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Erdal, senin "deli" diye adlandirdigin futbolcu tipleri cok pahali...(Gignac'in fiyatini bilmiyorum).

Ben Engin'in bu tip bir futbolcu oldugunu düsünmüyorum...

"Deli" futbolcudan kastim; Basler, Sergen, Effenberg, Cantona gibi (birde Ingiliz vardi, ismini unuttum) futbolcular...

Bu tür futbolcular hem saha icinde zor tutuluyor, hemde saha disinda...
                                Gascoigne gibi bir şey..

Yorum

Çalışıyor...
                                X