Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese hayirli geceler ve simdiden iyi Ramazanlar.

Yarin aksam büyük bir zafer yasamak bize nasip olsun insallah,hakediyoruz cünkü.
    Sanada hayirli geceler abi. Insallah kazaniriz yarin.
    1

Yorum

• Aslında herşey alt yapıda biter, alt yapını çok güçlü yapıcaksın... Düşünsenize bir Fatih Tekke forvette, aynısından orasaha da birtane de defansta, Barcelona şuan bu yüzden Barcelona... Ben daha çok altyapıda neler yapılıyor onu merak ediyorum.
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• ...........
        En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 00:57.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Eyvallah Cafer...Yahu bu arada Ramazan geldi değil mi...Şimdi ben yine o imzayı yapsam yine sürüyle özel mesaj gelir mi "Ramazan ayı ile dalga geçiyorsunuz" diye; Baba erenleri rahmetle analım ve " Ne çabuk geçti mübarek onbir aylar" diyelim
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak darkdream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben etmem kusura bakma renktaş...
            evet renkdaş sen tjikuzu gelince dans et zaten

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bravo uşaklar...Bu işte...Bir geri adım yahu...Tartışabiliriz, farklı düşünebiliriz, birbirimize kızabiliriz...Ama sonunu tatlıya bağlayalım yeterki...Eyvallah...Rakiplere gol atmış kadar oldum
              hocam hepberaber öğrenicez yavaş yavaş. zaten bunu yapabildiğimiz gün şampiyonluk önündeki engellerden birini daha aşmış olucaz...

Gelsin artık 7 bitirdi bizi da
              Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Eziklerde oynayıp bizde oynamasını istediğim yalnızca 5 futbolcu var; Semih, Baros, Semih, Gökhan Gönül ve Semih.

Kadromuz genel anlamda İstanbul takımlarından daha kötü değil, sağ beklerimiz de çok kötü değil ama bitirici bir forvet şart. Bu forvet de Semih gibi zekî, olmadık zamânlarda olmadık yerlerden çıkıp gol atabilen bir forvet olursa tadından yenmez.

Son olarak, Trabzonspor Semih'i almalı.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah Cafer...Yahu bu arada Ramazan geldi değil mi...Şimdi ben yine o imzayı yapsam yine sürüyle özel mesaj gelir mi "Ramazan ayı ile dalga geçiyorsunuz" diye; Baba erenleri rahmetle analım ve " Ne çabuk geçti mübarek onbir aylar" diyelim
                  Ne yazıyordu ki imzada...?

Yorum

• İlk olarak Frederic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet renkdaş sen tjikuzu gelince dans et zaten

sende fener yenince??? ne diyim ben sana
                    "...denize gel"

Yorum

• İlk olarak darkdream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sende fener yenince??? ne diyim ben sana
                      hoş bir bağlantı kurmuşsun daha fazla şey deme

Yorum

• geçen sene bu zamanlarda adını sıkça andığımız amine chermiti arabistana transfer olmuş 1 milyona

karim hagui gibi stoper bedava gitmiş nürnberg'e...

sofian chahed bir zamanlar sağbekle adını andığımız adam bedava gitmiş yine...

bizim transfer komitesi ne iş yapıyoki...!!!

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sene bu zamanlarda adını sıkça andığımız amine chermiti arabistana transfer olmuş 1 milyona

karim hagui gibi stoper bedava gitmiş nürnberg'e...

sofian chahed bir zamanlar sağbekle adını andığımız adam bedava gitmiş yine...

bizim transfer komitesi ne iş yapıyoki...!!!
                          chermiti sadece kiralıkmış bilip bilmeden yorum yapma kardeşim

Yorum

• Erdal Abi heyecandan ölüyorum. Sen tecrübelisin napıyım abi ya. Valla ne maç başlığına girebiliyorum nede burada yazılanları okuyabiliyorum her trabzonspor deyişinizde içim cız ediyo.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erdal Abi heyecandan ölüyorum. Sen tecrübelisin napıyım abi ya. Valla ne maç başlığına girebiliyorum nede burada yazılanları okuyabiliyorum her trabzonspor deyişinizde içim cız ediyo.
                              Kalk bir abdest al, namaz kıl ve dua et....Hem sen rahatlarsın hem de belli mi olur?
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...........
                                Ben bu Gignac'i eski bir fransiz futbolcuya benzetiyorum...Hani M.United'de oynayan, bazen seyirci döven, hic futbolcuya benzemeyen...
                                Ismi aklima gelmiyor...

Yorum

Çalışıyor...
                                X