Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu konu kapatılsın bence boş yere nefesimizi tüketiyoruz her zamn söyledim bu yönetim alternatif de olsa transfer yapmaz boyd diye birini attılar size yem dedim almazlar dedim yookk çok bekleriz rakipleri görüyoruz
    ...

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbrahim Kaş'ın gerçek mevkisi stoperdir .

Sağ bekte zorlama olur .

Bize orjinal sağ bek lazım , çakmasına gerek yok .
      "asıl yeri stoper" bu cümleyi bir ara bolca duyuyordukneyse,ibrahim kaş sağ bek olarak gitti diye hatırlıyorum,stoper de oynayabilir tabii.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• noldu habu bizim iskocyalı ??
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İskoç Balondu .. Patladı !

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            noldu habu bizim iskocyalı ??
            sene sonu söz. bitiyor o zamana düşünüyorlarmış
            tabi bize bırakırlarsa

Yorum

• böyle adamları gördükçe içim cız ediyor

sadece o değil, Lazio'daki Zapata, VV Venlo'daki Honda...
              bizim yöneticilerimiz burada iş yapmak için ellerinde reel para olmasını bekliyorlarsa -ki görünen o- biz daha çok hayal kurarız. Bu mevkiye gelmiş insanların gelecekten taahhütte bulunarak birşeyler yapabileceğini bilmemesi çok acı..
              Her seferinde insanları cahil yerine koyup parayı bahane ederek onu alamayız bunu alamayız diyip herhangi bir başarısızlıktan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılmak işlerine mi geliyor?
              Geçen sene kendilerini kurtarmak için Ersun Yanalı gönderdiler. Bakalım bu sene ne olacak
              Sen biliyorsun ki iyi bir takımın olsa şu Toulouse maçını kazanacaksın, iyi bir forvetin olsa kasana 2 Milyon TL girecek.... bütün bu çarpıklığa anlam veremiyorum vallahi nasıl tanımlayalım şimdi, akılcılık mı? vizyonsuzluk mu? yada ne
              2014 / 2015
              LOADING....

Yorum

• @Servet Nuh

Hadi sen dinlen biraz
                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 17:30.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamlar 2 sene önce televizyonlara çıkıp sms yardımıyla para toplasın. Ama her sene milyon dolarlık oyuncuları takıma doldursun. Bu paralar nereden geliyor nerede bunun kaynağı çok merak ediyorum. Kimse bana kombine locadır şusudur busudur demesin. Adnan Polat'ı bir türlü anlayamadım. Neler döndüğü belli değil.

Borç batağındalar adamlar hala yaşıyor. Biz azıcık borca girelim tüm takımı satarlar.

Borca girmeden başarı gelmez. Alıcaksın borca gireceksin. Adam gibi yıldız alacaksın. Bak bakalım parasını nasıl çıkarıyorsun sonra.
                  abi öyle diyorsun ama adamların harcadığı para 4 yıla bölünüyor ve bonservis ücretleri diğer takımların verdiklerinden daha az.Beşiktaşın Nihata ve İsmaile verdiği parayı kimse konuşmuyor.Fenerin Mehmet Topuza Özere iki Brezilyalısına verdiği para daha fazla.

Galatasaray alınca nerden geliyor bu değirmenin suyu deniyor.Bence bunu demek bile çok yanlış birşey.

Yorum

• Yönetim para yok diyor. Sıcak paranın gelmesi de gruplara kalmamıza bağlıydı. Hal bu olunca yönetim transfer için gruplara kalmamızı bekledi. Elenince de bu kadro ligi götürür hesabına transferi düşünmeyecekler.

Ne yazık ki iki türlü de biz kaybediyoruz. Sen bu kadroyla turu geçemeyeceğini bildiğin halde ne diye transfer yapmazsın ki. Azcık uğraşsalardı bari Gabriçi Avrupa maçlarında oynatmasına izin vermeselerdi Hajduk'a.

Yani transfer işi yaş. Ha bu arada Mehmet Batdalı alacağına Eren'i geri çağırsınlar bari.

Forvette yığılma var dediler forvetleri yolladılar. Ortasahayı şişirdiler şimdi de.

Bizim forvetlerimiz de zaten rahat. Herhangi bir rekabet yok formaları garanti. El mecbur adamlara.

Yorum

• Para yok demekle olmuyor belirli yatırım yapacaksın ve gerektiğinde riskler alacaksın ama bence iş işten geçti dünkü mçtan sonra gelir beklentisi baya düştü
                      ...

Yorum

• Hayırdır Halit coştun bakıyorum da.

İş işten geçiyor, alınabilecek futbolcu bile kalmadı piyasada, alma mazlumun ahını demişler, yukarda Allah var gün gelir adamın burnundan getirir.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "asıl yeri stoper" bu cümleyi bir ara bolca duyuyordukneyse,ibrahim kaş sağ bek olarak gitti diye hatırlıyorum,stoper de oynayabilir tabii.
                          Kardeşim İbrahim'i ilk olarak Norveç - Türkiye maçında izlediyseniz sağ bek olarak bilmeniz doğaldır .

Yorum

• Gs yönetiminin para yok dediğini duymadım.Caner satın alma opsiyonu ile beraber kiralık gelecekmiş

Galatasaray yayıyor uzun vadeye o yuzden alıyorlar.Bizde böyle birşey yapabiliriz.Her sene gabriç gibi oyuncu alacağımıza 1 kere uzun vadeye yayıp alalım iyi bir oyuncuyu.

Şu anda Gs kasasından 5 m € gibi bir para çıktı.G.zan,Franco,M.Sarp bedavaya geldiler.

Bu sene bizim beğenmediğimiz Ülker reklamı karşıladı neredeyse transfer parasını.30 m $ lık gelir elde ettiler.Az değil.

Saygılarımla...

Yorum

• İlk olarak element61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gs yönetiminin para yok dediğini duymadım.Caner satın alma opsiyonu ile beraber kiralık gelecekmiş

Galatasaray yayıyor uzun vadeye o yuzden alıyorlar.Bizde böyle birşey yapabiliriz.Her sene gabriç gibi oyuncu alacağımıza 1 kere uzun vadeye yayıp alalım iyi bir oyuncuyu.

Şu anda Gs kasasından 5 m € gibi bir para çıktı.G.zan,Franco,M.Sarp bedavaya geldiler.

Bu sene bizim beğenmediğimiz Ülker reklamı karşıladı neredeyse transfer parasını.30 m $ lık gelir elde ettiler.Az değil.

Saygılarımla...
                              çok zeki iş yaptılar imrenmemek elde değil
                              ...

Yorum

• bu ülker neden bize yardım etmiyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X