Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi şöyle bir durum var Erdal abi. Nuri Albayrak zamanında sağlam bir temelimizim yoktu. Yıkılmaması anormal olurdu, sonuçta mimarımızın mantalitesi yeterli değildi.
    Ancak şimdi ki binamız gerçekten sağlam, gönlünü ferah tut biz isteyelim çokları gelir kat almak için.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serdar, Anamur'dan Mersin e dünyanın en kötü karayolunda düşündüm bunları...Yolunda etkisi ile kötü bir senaryo yazdım...Bu takımın Avrupa kupasında olmama ve ilk 3 e girememe durumunda oluşacak enkazın altına kim girer diye düşündüm....Tövbe tövbe....
      Bu takım şampiyonluk yarışının içinde olabilecek mi ? Bu takım son iki haftaya kadar şampiyonluk peşinde koşupta son hafta 3. - 4. olursa buna ne denebilir ? Bir kaç hafta sinirlilik halinden sonra tekrar transfer dönemi ekspresine biner Ağustosta ineriz .

Bu takım şampiyonluktan erken koparsa ne olur ? Şenol Güneş takımın başına getirilir , yanına Ünal . Sonra bol Gökdeniz'li Tekke'li transfer manşetleriyle bir sezon sonu .

Şu anki programda enkazda çalışacak işçilere kadar hemen her şey planlanmış görünüyor . Sadri Şener'de bu sürede öyle yada böyle yatırımlarda önemli mesafe katetmiş olur , kulübün 2015 gelirlerini bu güne oranla ikiye katlanmasını bir iki sene evvelden garantileriz .

Aziz Yıldırım İspnayadan , Brezilyadan oyuncular almadan evvel inşaat kalfalığı ile geçen bir 10 senesi var . Biz o kadar beklemeyiz sanıyorum .

Yorum

• Sevdim ben bu yeni rolü ...Oh beee...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gürcan abi senden de bir moral cümlesi alayım ...Bir kaza olur kamyon devrilirse yeniden yola koymak mümkünmüdür?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bilgili arkadaşlara soruyorum sizce kadromuzdaki Song ve Sylva ikiside kendi ülkelerinin milli takım kaptanı. Takımımıza bu ülkelerden gelecek oyuncuları ikna edebilirler mi? Onlar için oyuncular gelir mi yani? Yoksa bu tür şeyler eskide kaldı artık herkes parasına mı bakıyor?

Yorum

• Tolga, Göksu, Onur, Mustafa, Selçuk, Engin, Her şeye rağmen Barış, Brüls, Faty Papy, Colman, Giray, Ferhat, başka kim var 25 yaş altı?

Yorum

Tolga, Göksu, Onur, Mustafa, Selçuk, Engin, Her şeye rağmen Barış, Brüls, Faty Papy, Colman, Giray, Ferhat, başka kim var 25 yaş altı?
                Gabric , Zafer , Ceyhun , Hasan , Eren , Isaac

Yorum

Tolga, Göksu, Onur, Mustafa, Selçuk, Engin, Her şeye rağmen Barış, Brüls, Faty Papy, Colman, Giray, Ferhat, başka kim var 25 yaş altı?
                  Ceyhun, Gabric, Zafer, Hasan Ahmet Sari ve Trabzon Karadenizspor

Yorum

• Cale, Eren Görür, Isaac, Ismail gibi oyuncular da var daha..

Yorum

• colman paranoyasına son noktayı koymak istiyorum müsadenizle...colman'ı 3 maç izleyen bir teknik adam ya da onu marke etmekle görevli iyi bir futbolcu maçta ona adım attırmaz 30 dk sonra maçtan aldırtır td'e , kendini geliştirme adına sıfır ama yetenek konusunda kimse birşey diyemez ama kusura bakmayın arkadan gelen oyuncular var bu kadar zaman fazla bile ayrıca gönderilmesi konusunda ilk sırayı alanlar tjikuzu , song olmalıdır...
                      poetricus

Yorum

• Haklısınız...Altından kalkılır...Sorun yok devam....

Yorum

Nuri bey'in ilk sene kurduğu kadroyu hatırlayın...Bana göre eder olarak en iyi kadro idi...Her mevkie neredeyse 3 adam düşüyordu. Ama bina çökünce o kadrodan sadece Fatih, Gökdeniz, Step ve Marce den para alıp elden çıkarabildik...Geldiğinde bir değer olan Keçeli giderken kurtulunulan adam oldu...Bina yıkılırsa sadece "altın" lar para eder....

Bu kadrodan mı bahsediyoruz Erdal Abi?

Yorum

• İlginç bir durum var...İyi ya da kötü olduğu konusunda neredeyse hiç bir futbolcu üzerinde mutabakat yok...Bunun nedenlerini konuşmak lazım bence....Hani eskiden en azından kötüler konusunda bir asgari mutabakat sağlardık....

Yorum

• Sami, Fatih, Necdet, Abdulaziz, Bugra gibi oyuncular ne oldu ?

Yorum

• Muhammed, ilk sene kurulan kadro...O değil

Yorum

Çalışıyor...
                                X