İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri bizden umutu alsa hayrına
Gol sıkıntısına birebir
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Erdal, kafa toplarını merak ettiğin için bir not olarak belirteyim; Umut, Gökhan ve Boyd aynı boyda.
bana aynı geldi gökhanla ben daha kısa daha süratli bitriciliği daha iyi bir forvet tercih ederim
kris boyd mu aruna dindane mi aruna derim ben
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
22 Aralık 2005 tarihinde Boyd'un Glasgow Rangers'a geçtiği duyrulmuştur ama resmi geçiş 1 Ocak 2006'da oldu. Ve şu andada orda oynamaktadır.AĞUSTOS 2009 da Trabzonspor'dan teklif aldı sözleşmesinin bitimine bir yıl kaldığı için klubü teklifi ciddi ciddi düşünmektedir. Ancak Hayrettin Hacısalihoğlu AA'nın bu transfer hakkında ki soruları üzerine "Boyd transferini ancak Umut 18 hafta gol atamazsa düşünüyoruz" diyerek taraftarın yüreğine su serpmiş oldu.
nihahahaha
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yönetim transfer için Avrupadaki yolumuza bakıyor. Eğer ilk turdan avantajlı bir skor alırsak transfer olur. Eğer turu imkansıza yaklaştırırsak zaten ligde 2 forvetle bu iş gider diyerek yanlarına genç bir forvet oyuncusu alırlar transferi kaparlar. Her şey Toulouse maçına bağlı.
Maç sonucuna göre futbolcu transferi.
Bu sebebten bir defans oyuncusu almayıp ŞL ye giremedik biz.(Bknz. Dinamo Kiev maçı)
Hiç gol atamazsak iyi bir golcü alırız.
1 gol atarsak bir golcü alırız.
2 gol atarsak golcüye gerek yok.
3 gol atarsak Gökhan yada Umut'tan birini satarız,iki tane golcüye gerek yok...
Bu düşünceden ne zaman vazgeçicez aceba??İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam jester
bana aynı geldi gökhanla ben daha kısa daha süratli bitriciliği daha iyi bir forvet tercih ederim
kris boyd mu aruna dindane mi aruna derim ben
http://www.youtube.com/watch?v=CK0e59ALJmk
Yorum
-
Kris Boyd (d. 18 Ağustos 1983, Glasgow Rangers'da oynamakta olup Türk Kuluplerinden Trabzonspor 2 Milyon Pound gibi bir teklifte bulunmuştur.İskoçya basınına göre transferin gerçekleşme ihtimali yüksek.Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcusunu satabilir.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Iyi güzelde bu Dindani bizim isimize yaramaz.Bu sene Afrika Kupasi var.Song,Sylva(?) Yattara gider bir de Dindani gittimi en kötü ihtimal Aralik-Subat aralari 4 Yabancilarimiz dan yararlanamicagiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
AĞUSTOS 2009 da Trabzonspor'dan teklif aldı sözleşmesinin bitimine bir yıl kaldığı için klubü teklifi ciddi ciddi düşünmektedir. Ancak Hayrettin Hacısalihoğlu AA'nın bu transfer hakkında ki soruları üzerine "Boyd transferini ancak Umut 18 hafta gol atamazsa düşünüyoruz" diyerek taraftarın yüreğine su serpmiş oldu.
hangi arkadaş yazdıysa eline sağlık
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyd'u fazla izlemedim ama çok iyi penaltı atar ayrıca gol vuruşları iyidir sert ve düzgün vuruşları var ben biraz kendisini gignac'a benzetirim ama kafa vuruşları konusunda pekte parlak değil...1
Yorum
-
* Toulouse maçını "net" bir skorla kazanmaktan daha büyük bir transfer yapamayız.
* Yarınki maçta umutlu olabileceğimiz bir sonuç alamazsak transferi unutalım.
* Boyd parayı konuşturabilirseniz gelebilecek bir oyuncu ama bizde para var mı?
* Martins falan değil, geçen sezonki Gökhana göre de elma ile armut gibiler.
* "Santrafor" tanımının içini doldurabilecek bir oyuncu.
* Ülkemizden Semih benzetmesi yapılabilir. Biraz daha hızlı versiyonu.
* "İyi" bir Gökhan ve "sıkı" bir ortasaha ile 50'yi geçebilirler.
* İlk 2 madde hepsinden daha önemli tabii.
Oyuncu Avrupa kupalarında oynayabilir bu arada.En son champions tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 12:21.
Yorum
Yorum