İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!
-
İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluganoyu egemenle girayla değişmem, wedersonu bankoları geç yedek ceyhunla bile değişmem, bekir zaten hikaye, mehmet topuzun oynadığı takımın başarılı olma şansı bile yok. kim kaldı?
Beni herkes elestirebilir ama Trabzonsporlulugumdan kimsenin süphesi olmamasi lazim.
Yillardir Ts nin pesinde kostuk,kosuyoruz hatta deli diyorlar bana ama desinler degisemem,desinler degisemem..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluganoyu egemenle girayla değişmem, wedersonu bankoları geç yedek ceyhunla bile değişmem, bekir zaten hikaye, mehmet topuzun oynadığı takımın başarılı olma şansı bile yok. kim kaldı?
orada sayılanlardan belki vederson ya da selçuk vasatın altında.
diğerleri gelse buradaki herkes dans eder.iki yüzlü olmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tür yaklaşımların kimseye bir faydası olmuyor maalesef..
Cafer abi de herkes gibi düşüncelerini yazıyor ve biraz da objektif baktığı için herkesin göremediği bazı şeyleri görüyor kendisi..
bende eleştiriyorum forvet eksikliği, sağ bek eksikliği bariz ama bütün kadroyu yetersiz görmek bana hiçte gerçekçi bir yaklaşım olarak gelmedi.
ayrıca eski yöneticilerden daha iyi yaparım diyen biri varmı ortada eski yöneticilerin kuyu kazma politikası yürüyor bi taraftan eski yöneticilerden hangisi bu denli başarılı yönetim gösterdide şimdi tekrar yönetime geçmek istiyorlar?Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu tartisabiliriz ama beni de fb ye layik görme renkdasim daaa.
Beni herkes elestirebilir ama Trabzonsporlulugumdan kimsenin süphesi olmamasi lazim.
Yillardir Ts nin pesinde kostuk,kosuyoruz hatta deli diyorlar bana ama desinler degisemem,desinler degisemem...Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!
Yorum
-
Evet çıktı sorin, Benim isimim üzerinden spekülasyon yapılmasını istemiyorum, benim ağzımdan duymadığı hiç bir şeye inanmasın lütfen taraftarlar dedi. İlk yaptığım ( NTV) ye açıklamayı da bazı şeyleri açıklamak zorunda olduğum için yaptım. Trabzonspor benim için önemlidir vesaire dedi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam hocam bir hışımla öyle bi cümle kurduk kusura bakma karadeniz kanı oluyo bazende yani oyuncularımızıda bu kadar küçümseme lütfen.
Ben oyuncularimizi kücümsemiyorum ki,mesela umut yetersiz demekle onu kücümsemis mi oluyoruz?
Gecenlerde yazdim,umut takimin en iyi niyetli oyuncusu ama bu isler sadece iyi niyetle olmuyor iste..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Frederic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuçmuşsun kardeş =)
orada sayılanlardan belki vederson ya da selçuk vasatın altında.
diğerleri gelse buradaki herkes dans eder.iki yüzlü olmayalım.
ben etmem kusura bakma renktaş..."...denize gel"
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah,sorun degil.
Ben oyuncularimizi kücümsemiyorum ki,mesela umut yetersiz demekle onu kücümsemis mi oluyoruz?
Gecenlerde yazdim,umut takimin en iyi niyetli oyuncusu ama bu isler sadece iyi niyetle olmuyor iste...
aşırı iyi niyetli rakip üzülmesin diye yapıyo bunları :PÖzgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!
Yorum
-
Bravo uşaklar...Bu işte...Bir geri adım yahu...Tartışabiliriz, farklı düşünebiliriz, birbirimize kızabiliriz...Ama sonunu tatlıya bağlayalım yeterki...Eyvallah...Rakiplere gol atmış kadar oldumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum