Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne varmis saydigim adamlarda?

Saydigim oyunculari su anda transfer etsek,bir göbek atmadigimiz kalir buralarda.

Yakistiriyorsan fb yi tut söylemlerini de gecelim lütfen,komik oluyorsun....
    luganoyu egemenle girayla değişmem, wedersonu bankoları geç yedek ceyhunla bile değişmem, bekir zaten hikaye, mehmet topuzun oynadığı takımın başarılı olma şansı bile yok. kim kaldı?
    Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      luganoyu egemenle girayla değişmem, wedersonu bankoları geç yedek ceyhunla bile değişmem, bekir zaten hikaye, mehmet topuzun oynadığı takımın başarılı olma şansı bile yok. kim kaldı?
      Bunu tartisabiliriz ama beni de fb ye layik görme renkdasim daaa.

Beni herkes elestirebilir ama Trabzonsporlulugumdan kimsenin süphesi olmamasi lazim.
      Yillardir Ts nin pesinde kostuk,kosuyoruz hatta deli diyorlar bana ama desinler degisemem,desinler degisemem...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• degismeye gerek yok kadro ya katalim yeter yahu

Yorum

uçmuşsun kardeş =)
          orada sayılanlardan belki vederson ya da selçuk vasatın altında.
          diğerleri gelse buradaki herkes dans eder.iki yüzlü olmayalım.

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tür yaklaşımların kimseye bir faydası olmuyor maalesef..
            Cafer abi de herkes gibi düşüncelerini yazıyor ve biraz da objektif baktığı için herkesin göremediği bazı şeyleri görüyor kendisi..
            hocam inanın bende bu tür yaklaşımlara kızan biriyim ama sırf eleştirmiş olmak için yapılan yorumlar yordu beni, kadro yetersiz değilmi neden yönetim başarısız bumudur yani?
            bende eleştiriyorum forvet eksikliği, sağ bek eksikliği bariz ama bütün kadroyu yetersiz görmek bana hiçte gerçekçi bir yaklaşım olarak gelmedi.
            ayrıca eski yöneticilerden daha iyi yaparım diyen biri varmı ortada eski yöneticilerin kuyu kazma politikası yürüyor bi taraftan eski yöneticilerden hangisi bu denli başarılı yönetim gösterdide şimdi tekrar yönetime geçmek istiyorlar?
            Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

Bunu tartisabiliriz ama beni de fb ye layik görme renkdasim daaa.

Beni herkes elestirebilir ama Trabzonsporlulugumdan kimsenin süphesi olmamasi lazim.
              Yillardir Ts nin pesinde kostuk,kosuyoruz hatta deli diyorlar bana ama desinler degisemem,desinler degisemem...
              tamam hocam bir hışımla öyle bi cümle kurduk kusura bakma karadeniz kanı oluyo bazende yani oyuncularımızıda bu kadar küçümseme lütfen.

Yorum

• Evet çıktı sorin, Benim isimim üzerinden spekülasyon yapılmasını istemiyorum, benim ağzımdan duymadığı hiç bir şeye inanmasın lütfen taraftarlar dedi. İlk yaptığım ( NTV) ye açıklamayı da bazı şeyleri açıklamak zorunda olduğum için yaptım. Trabzonspor benim için önemlidir vesaire dedi...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

tamam hocam bir hışımla öyle bi cümle kurduk kusura bakma karadeniz kanı oluyo bazende yani oyuncularımızıda bu kadar küçümseme lütfen.
                  Eyvallah,sorun degil.

Ben oyuncularimizi kücümsemiyorum ki,mesela umut yetersiz demekle onu kücümsemis mi oluyoruz?

Gecenlerde yazdim,umut takimin en iyi niyetli oyuncusu ama bu isler sadece iyi niyetle olmuyor iste...

Yorum

• Kadromuzun 3 ezik takımdan aşağı kalır hiç bir yönü yok, hattaha emin olunki 3 ezik taraftarı; ah Alanzinho bizde olsa, ah Yattara bizde olsa rüyaları görüyorlar her gün.
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Fatih Tekke duydum:

En güncel videolar, haber videoları, gündem haberleri ve diğer tüm kategorilere ait videoları NTV Video Galeri’den full hd olarak izleyebilirsiniz.
                      1

Yorum

• İlk olarak Frederic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uçmuşsun kardeş =)
                        orada sayılanlardan belki vederson ya da selçuk vasatın altında.
                        diğerleri gelse buradaki herkes dans eder.iki yüzlü olmayalım.

ben etmem kusura bakma renktaş...
                        "...denize gel"

Yorum

Eyvallah,sorun degil.

Ben oyuncularimizi kücümsemiyorum ki,mesela umut yetersiz demekle onu kücümsemis mi oluyoruz?

Gecenlerde yazdim,umut takimin en iyi niyetli oyuncusu ama bu isler sadece iyi niyetle olmuyor iste...
                          off off o konuyu hiç açma zaten
                          aşırı iyi niyetli rakip üzülmesin diye yapıyo bunları :P

Yorum

• I love you kaptan.
                            1

Yorum

• Bravo uşaklar...Bu işte...Bir geri adım yahu...Tartışabiliriz, farklı düşünebiliriz, birbirimize kızabiliriz...Ama sonunu tatlıya bağlayalım yeterki...Eyvallah...Rakiplere gol atmış kadar oldum
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Herkese hayirli geceler ve simdiden iyi Ramazanlar.

Yarin aksam büyük bir zafer yasamak bize nasip olsun insallah,hakediyoruz cünkü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X