Futbolaşkı, gelen ortalara kafa vururmu abi....Vazgeçtim hepsinden...Kafa vururmu...Öyle ise şayet hoca 4-4-2 ye dönecek....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolaşkı, gelen ortalara kafa vururmu abi....Vazgeçtim hepsinden...Kafa vururmu...Öyle ise şayet hoca 4-4-2 ye dönecek....Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Haberleri izliyorum deprem günlerini yeniden yaşamış gibi oldum,boğazıma düğümlendi sözcükler, siteye girdim burdada felaket devam ediyor.Diyarbakır maçını unutmaya çalışıyordum ki malesef bu mağlubiyette deprem gibi zor unutulacak...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı ikna!!!! Nasıl yani....Yalandır o haber...Ümit ediyorum yalandır...
Yorum
-
Yahu forvetlerden biri kafa vursun yeter...Ya da kafa ile aşırsın ne bileyim...Ama ortalar boşa gitmesin...Kanatlardan oynaycağız ama kanatlardan gelen toplar kır çeşmesi gibi akıp gidecek....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle23 yaşındaki Mehmet Batdal'ı 750.000 e alacağıma, 24 yaşındaki süper lig ve büyük takım tecrübesi olan, bonservis ücreti olmayan Gökhan Güleç'i alırım.
Yorum
-
Taraftardan forma ve kombine almasını iste,maçlarda devamlı bağırmasını iste,deplasmanda nüfus cüzdanında Trabzon yazanlar şehre sokulmasken sen hiç oralı olma,1 yıldır forvet lazım diyen bu kulübün gerçek sahiplerini dinleme onlara inat forvet hariç her yere oyuncu al sonra da ligin 2. haftası toplama takıma sahanda yenil sonrada çık utanmadan bu taraftar daha 2. hafta neden böyle yapıyor de, ne yapsaydık oynanan rezalete alkışlamı cevap verseydik...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftardan forma ve kombine almasını iste,maçlarda devamlı bağırmasını iste,deplasmanda nüfus cüzdanında Trabzon yazanlar şehre sokulmasken sen hiç oralı olma,1 yıldır forvet lazım diyen bu kulübün gerçek sahiplerini dinleme onlara inat forvet hariç her yere oyuncu al sonra da ligin 2. haftası toplama takıma sahanda yenil sonrada çık utanmadan bu taraftar daha 2. hafta neden böyle yapıyor de, ne yapsaydık oynanan rezalete alkışlamı cevap verseydik...
Yorum
-
Bu saatden sonra Orta saha oyuncusu alirlar ama forvet almazlar. Aciklamaya bakin:
Hacısalihoğlu, "Forvet takviyesi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Forvet takviyesi de düşünülebilir. Ancak daha sağlıklı değerlendirirsek, forvet oyuncularının rakip savunma oyuncularını yorarak, meşgul ederek orta sahadan gelen oyunculara gol zemini hazırlama gibi bir oyun planı dikkate alındığında forvetlerin gol atmamasını kabul etmesek de yadırgamamak gerek" cevabını verdi.
Kaynak: Resmi SiteSampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
Yorum