Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolaşkı, gelen ortalara kafa vururmu abi....Vazgeçtim hepsinden...Kafa vururmu...Öyle ise şayet hoca 4-4-2 ye dönecek....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbolaşkı, gelen ortalara kafa vururmu abi....Vazgeçtim hepsinden...Kafa vururmu...Öyle ise şayet hoca 4-4-2 ye dönecek....
      Tabiki, 2 maçta da böyle pozisyonları değerlendirdi hava topları konusunda çok iyi. Daha önce ki maçlarda da bu özelliğiyle gündemdeydi ben bu konuda çok umutluyum zaten.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Erdal abi 4-4-2 ye dönmesine dönsünde sahaya forvet adına çıkacak 2 tane forvetimiz olsa...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Haberleri izliyorum deprem günlerini yeniden yaşamış gibi oldum,boğazıma düğümlendi sözcükler, siteye girdim burdada felaket devam ediyor.Diyarbakır maçını unutmaya çalışıyordum ki malesef bu mağlubiyette deprem gibi zor unutulacak...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocayı ikna!!!! Nasıl yani....Yalandır o haber...Ümit ediyorum yalandır...
            Buca hocasını ikna etmeye çalışıyorlar.

Yorum

• Yahu forvetlerden biri kafa vursun yeter...Ya da kafa ile aşırsın ne bileyim...Ama ortalar boşa gitmesin...Kanatlardan oynaycağız ama kanatlardan gelen toplar kır çeşmesi gibi akıp gidecek....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 4-4-2 oynayacak isek Mehmet Batdal Umut'un önüne geçer bence boy avantajı ile. Gökhan-Mehmet Batdal ikilisi olur.

Yorum

• Geçen yıl hatırlarsanız Yattara en kötü oynadığı maçlarda bile forvet oyuncularına 3-4 tane %100 golluk ortalar yaptı ama o ortalara vuracak forvet nerdee...

Yorum

• 23 yaşındaki Mehmet Batdal'ı 750.000 e alacağıma, 24 yaşındaki süper lig ve büyük takım tecrübesi olan, bonservis ücreti olmayan Gökhan Güleç'i alırım.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      23 yaşındaki Mehmet Batdal'ı 750.000 e alacağıma, 24 yaşındaki süper lig ve büyük takım tecrübesi olan, bonservis ücreti olmayan Gökhan Güleç'i alırım.
                      Bende öyle düşünmüştüm ancak Gökhan Güleç aynı Gökhan olarak yıllarca kalır. Ama Mehmet gereken adımı atabilirse çok önemli bir oyuncu olabilir. Nadir bulunan forvet tipinden.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının orta yolu bulması imkansızında imkansızı bunca yıldır bunu anladım ben
                        .

Yorum

• Taraftardan forma ve kombine almasını iste,maçlarda devamlı bağırmasını iste,deplasmanda nüfus cüzdanında Trabzon yazanlar şehre sokulmasken sen hiç oralı olma,1 yıldır forvet lazım diyen bu kulübün gerçek sahiplerini dinleme onlara inat forvet hariç her yere oyuncu al sonra da ligin 2. haftası toplama takıma sahanda yenil sonrada çık utanmadan bu taraftar daha 2. hafta neden böyle yapıyor de, ne yapsaydık oynanan rezalete alkışlamı cevap verseydik...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftardan forma ve kombine almasını iste,maçlarda devamlı bağırmasını iste,deplasmanda nüfus cüzdanında Trabzon yazanlar şehre sokulmasken sen hiç oralı olma,1 yıldır forvet lazım diyen bu kulübün gerçek sahiplerini dinleme onlara inat forvet hariç her yere oyuncu al sonra da ligin 2. haftası toplama takıma sahanda yenil sonrada çık utanmadan bu taraftar daha 2. hafta neden böyle yapıyor de, ne yapsaydık oynanan rezalete alkışlamı cevap verseydik...
                            doğrusu küfür etmek mi???

Yorum

• Gökhan Güleç mi Mehmet Batdal mı diye sorsalar Batdal derdim.Ama ikisi de Trabzonspor'un ağırlığını kaldıracak futbolcular değil alternatif oyuncudan öteye geçemezler.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Bu saatden sonra Orta saha oyuncusu alirlar ama forvet almazlar. Aciklamaya bakin:

Hacısalihoğlu, "Forvet takviyesi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Forvet takviyesi de düşünülebilir. Ancak daha sağlıklı değerlendirirsek, forvet oyuncularının rakip savunma oyuncularını yorarak, meşgul ederek orta sahadan gelen oyunculara gol zemini hazırlama gibi bir oyun planı dikkate alındığında forvetlerin gol atmamasını kabul etmesek de yadırgamamak gerek" cevabını verdi.

Kaynak: Resmi Site
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X