Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• doğru konuşalım

İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konuyu saptırmak veya avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok
    gelsede faydalı olacağını düşünmüyorum ancak kendinizi o futbolcuların yerine koyun ya da sivasda bizim futbolcularımıza böyle birşey yapılsa ne düşünürdük.
    allah gerizekalısı sahaya atlıyor futbolcu tokalıyor.

sivasta taraftar sahaya inecek hüseyini, fatihi tokatlayacak.
    bizim futbolculara böyle birşey yapılsaydı o futbolcuların o taraftarı orda linç etmesini isterdim.

ayrıca o maçta musa ve balili dışında taraftarı galyana getirecek hareketler yapan başka bir oyuncu da yoktu.
    m.yıldız kendisine yapılan eyleme rağmen diğer oyuncular gibide taraftara saldırmadı (ki saldırsada hakkıdır)

egemenin, enginin, gökhan ünalın bize gelmeden öncede sütten çıkmış ak kaşık olmadığı bilmiyormuyduk.
    Gerçeği konuşalım. Mehmet Yıldız'ın faydalı olup olmaması ayrı konu, o gün dayak yiyen Mehmet Yıldız'ın kendisiydi.Buna rağmen aleyhte demecine bile rastlamadım.Beğenirsin beğenmezsin ayrı konu emeğiyle, koşarak, mücadele ederek gol atarak takımına faydalı olmaya çalışan bir oyuncu. Maçta sahaya giren kendi taraftarımıza kızacağımıza dayak yiyene kızıyoruz kin besliyoruz. Allah akıl fikir versin...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki o taraftar sahaya neden girdi bunu biliyormusunuz?Başta Mehmet yıldız olmak üzere 2-3 sivaslı futbolcunun maç boyunca yaptığı agresif ve tahrik edici hareketlerinden
      yiğidi öldür ama hakkın yeme

o maçta ben tribündeydim

nerdeyse maçı izlemeyi bırakıp ilerde tayfun'la mehmet yıldız'ın mücadelesini izliyodum

mehmet yıldız maç boyunca hiç bi çirkin hareket yapmadı , ta ki tokat yiyene kadar gerisi zaten bence normal tepki

o maça katleden tek kişi musa aydın'dı
      7
      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçeği konuşalım. Mehmet Yıldız'ın faydalı olup olmaması ayrı konu, o gün dayak yiyen Mehmet Yıldız'ın kendisiydi.Buna rağmen aleyhte demecine bile rastlamadım.Beğenirsin beğenmezsin ayrı konu emeğiyle, koşarak, mücadele ederek gol atarak takımına faydalı olmaya çalışan bir oyuncu. Maçta sahaya giren kendi taraftarımıza kızacağımıza dayak yiyene kızıyoruz kin besliyoruz. Allah akıl fikir versin...
        mehmet yıldız ne dayağı yemiş allah aşkına ya ben staddaydım adam tokat atmaya çalıştı o da sıyırdı dayak filan yok sizde bülent gibi işi savaşa götürmeyin. onun yadiği dayaksa o adama yaptıkları katliam o zaman
        alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
        yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Mehmet Yıldız gelir bir gol atar tribünler alkışlar iş biter bu kadar da basit.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o maçta ben tribündeydim

nerdeyse maçı izlemeyi bırakıp ilerde tayfun'la mehmet yıldız'ın mücadelesini izliyodum

mehmet yıldız maç boyunca hiç bi çirkin hareket yapmadı , ta ki tokat yiyene kadar gerisi zaten bence normal tepki

aynen o maçı çirkefleştiren musa aydındı .
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Djite de aslinda iyi bir transfer olurdu.. Ama kontenjan dolu iste...

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o maçta ben tribündeydim

musa ve balili
                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Yıldız transferinde inşallah ciddi değillerdir.

Bu arada Türkiye Ligi'nde çok beğendiğim bir golcü Angelov.

Handikapı yabancı olması ama fena golcü değil. Hatta bence iyi golcü.

Hiç bir gelişme olmazsa mutlaka akılda tutulması gerekir.

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ov/profil.html
                  denizli bu sene ligde kaldıysa angelova çok şey borçlu...maçlarını izleyememiş olsam da duruşu tam golcü duruşu
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• şu anda ligde forvet olarak transfer edılecek sayılı oyunculardan bırı .gelirse bence iyi olur .
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangilerinde...?

haber61
                      medyatrabzon

Yorum

• boşu boşuna tartışıyoruz yalan haber delinin biri kuyuya bi taş attı muhabbeti bpş verin
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bi dahaki seçimde forumdan birini yönetime sokmak lazım hiç bir bilgi gelmiyor olumlu yada olumsuz
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bi dahaki seçimde forumdan birini yönetime sokmak lazım hiç bir bilgi gelmiyor olumlu yada olumsuz
                            Doğru diyosun, bekle bekle nereye kadar.

Doğru düzgün tartışma bile yapamıyoruz geyikten başka
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Matrix nerede ona sormak lazım.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haber61
                                medyatrabzon
                                Bu siteleri görünce yalan haber olduguna daha çok inandım moralim yerine geldi.
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X