İlk olarak xahi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci luis martinez boştaymış sylva ile yolları ayırıp onu alsak daha iyi olmazmı martinez 27 yaşında henüz ve 5 sene daha garanti oynar trabzon kalesinde.
Yorum
-
Ne kadar forvetlerimizden memnun olmasamda,Umut'un çok çalıştığı,Gökhan'ında biraz daha gayret gösterirse başabileceğini bildiğimden artık çok sorun etmiyorum,alınsa tabi daha iyi olur ama bence sağbek transferi forvetten önce gelmeli,sonuçta artık forvetlerden gol beklemiyorum,daha öncede yazmıştım,bizim gol yollarımız orta sahada2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke şu araplar Alanzinho içinde gelse Yattara+Alanzinho+Song'u paket yapıp yollasak.Yıllar sonra şöyle klas yabancılarımız olmuş hala satılmasını gündeme getiriyorsun..
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa şampiyonasında Eren kariyerim için Trabzonun iyi bir tercih olmayacağını düşündüğüm için teklifi kabul etmedim demişti.Bence yöneticilerin pek kabahati yok."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke şu araplar Alanzinho içinde gelse Yattara+Alanzinho+Song'u paket yapıp yollasak.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez gibi küme düşen Sakarya ve Manisa takımlarında forma giyen ve kariyerini ilerletemeyen bir kaleciyi , Yıllarca Fransa'da forma giymiş , Milli Takım'ın formasını giyen ve dünya kupası görmüş bir kaleciye mi tercih edeceğiz ?
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçbir söylediklerini yapmıyorlar mı ?En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 15:24.2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
Yıllar sonra yabancı futbolcularımızın hepsini kadroda kullanıyoruz,ve ben bundan çok memnunum2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor bayern münihin 2.takımında oynayan ümit milli forvet deniz yılmaz için bayern münihe teklif sundu
bu deniz yılmaz bi aralar manisaspor a gelmiş ve geri gitmiş kişi mi ?
Yorum
Yorum