Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efo6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BAŞKAN ŞENER: TRANSFERİ KAPATMADIK...

Kaynak: Haber61
    E yaani...

Trabzonsporda transfer hiç bitmez ki

Yorum

• Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.
      Bu soru nerden aklıma geldi, önce onu söyleyeyim.
      Son yıllarda Beşiktaş İtalya takımlarının vasat defans oyuncularını yıldızmış gibi lanse edip Türkiye'ye getiriyor, ancak çok geçmeden bizim ligimizde oynayan defans oyuncularından çok da iyi olmadıkları belli oluyor.
      Bunun yanında Gs bu aralar Juventus'tan-bana göre son derece vasar bir oyuncu olan- Grygera'yı almaya çalışıyor.

Biz ise buna taban tabana zıt bir politika izliyoruz. Bu politikaya ister parasızlıktan deyin, isterseniz strateji deyin-ki bana göre strateji olma ihtimali daha yüksek. Nedir bizim politikamız? Onlar iyi takımların vasat oyuncularını alırken, biz ise VASAT takımların en önemli oyuncularını alıyoruz. Görünen o ki, bizim politikamız 2 sezondur onlarınkinden daha verimli oluyor.
      Çünkü ticarette bir kural vardır, bir işten alırken kar yapılır, satarken değil. Biz şu anda bunu yapıyoruz, gerek Colman, gerek Alanzinho, gerek Gabric, gerek Cale ve gerek Brüls.

Şimdi soruya geçelim.
      Sizce çok iyi bir takımın vasat oyuncusu mu?
      Yoksa vasat takımın çok iyi bir oyuncusu mu transferde tercih edilmeli?

İlk cevabı ben vereyim.
      Ben ikinci şıkkı seçiyorum.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyide dün akşam İhsan Alioğlu konuşmasında bizde transfer bitmez gibisinden bi laf etti..
        her söylediklerini yapıyorlar mı
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.
          Bu soru nerden aklıma geldi, önce onu söyleyeyim.
          Son yıllarda Beşiktaş İtalya takımlarının vasat defans oyuncularını yıldızmış gibi lanse edip Türkiye'ye getiriyor, ancak çok geçmeden bizim ligimizde oynayan defans oyuncularından çok da iyi olmadıkları belli oluyor.
          Bunun yanında Gs bu aralar Juventus'tan-bana göre son derece vasar bir oyuncu olan- Grygera'yı almaya çalışıyor.

Biz ise buna taban tabana zıt bir politika izliyoruz. Bu politikaya ister parasızlıktan deyin, isterseniz strateji deyin-ki bana göre strateji olma ihtimali daha yüksek. Nedir bizim politikamız? Onlar iyi takımların vasat oyuncularını alırken, biz ise VASAT takımların en önemli oyuncularını alıyoruz. Görünen o ki, bizim politikamız 2 sezondur onlarınkinden daha verimli oluyor.
          Çünkü ticarette bir kural vardır, bir işten alırken kar yapılır, satarken değil. Biz şu anda bunu yapıyoruz, gerek Colman, gerek Alanzinho, gerek Gabric, gerek Cale ve gerek Brüls.

Şimdi soruya geçelim.
          Sizce çok iyi bir takımın vasat oyuncusu mu?
          Yoksa vasat takımın çok iyi bir oyuncusu mu transferde tercih edilmeli?

İlk cevabı ben vereyim.
          Ben ikinci şıkkı seçiyorum.
          kesinlikle 2. si ki bence yonetim cok dogru isler yapiyor, cok nadirde olsa onlarda hatalar yapiyor ama + si cok ama cok cok fazla, kisacasi bu zamana kadar gelmis ve en dogru isleri yapmis bir yonetim goruyorum ben, bu sabah sivas macinin son 30 dakikasini tekrardan izleidm. olamaz boyle birsey, olamaz boyle bir pas trafigi, bence cok iyi bir takimimiz var, degerini bilelim.

Yorum

• Dün gece Süper Lig'de oynanan tüm maçların özetlerini izledim.. özetler de biliyorsunuz maçın en önemli anları önemli pozisyonları verilir ama şunu diyebilirim ki takımıza şükretmemiz lazım.. diğer takımlar kör döğüşü yapıyorlar gerçekten

Yorum

• İlk olarak travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              son tff veya hakem toplantısında salonda "biz ne yapmışız bize görev verilmiyor" diyerekten olay çıkartmışlar
              trabzon-sİvas maÇini katlettİn daha ne yapacaksin
              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bugün Ünal'a dayandırılarak verilen bir haberde TS'un forvet aradığını öğrendik,haber doğru ise tabii.En azından bir arayış olduğu haberi sevindirici ,''bize Umut-Gökhan yeter'' anlayışında olmadıklarını göstermesi açısından da değerli bir haber bu.
                İkinci önemli haber Almanların H.Cale ile ilgilendikleri ve çok yakın zamanda bu futbolcuyu transfer etmek için kulübün kapısını çalacakları.TS'un maddi yönden sıkıntısı hepimizin malumu,bu sıkıntı öyle 6000 valiliğin ,3000 belediyenin ve geri kalan 9000'ini taraftarın alacağı kombinelerle falan çözülecek gibi de değil.Zaten bunu bilen yönetim satabileceği bir kaç futbolcuya gelecek tekliflere açık.Bunların biri de hiç şüphesiz H.Cale idi.İyi bir teklife (3-4 milyon avro) satışına olur verilecektir.Elbette buna da karşı çıkanlar olacaktır ancak benim her zamanki fikrim değişmeyecek.Yerini doldurabildikten sonra satılmayacak futbolcu yoktur( tabi kendisi gitmek istemedikten gayri)
                Şimdi bu haberleri birleştirerek yorumlayalım.Eğer yabancı futbolculardan teklif gelen olursa satılması yönünde teamül varken ilk haberdeki forvet transferini ''Yerli Olacak'' diye sınırlamak ne kadar doğrudur.Şu an takımdaki forvetlerden daha kaliteli yerli futbolcu bulmanın zorluğu ortada iken,satılması muhtemel yabancı oyuncunun yerine forvete kaliteli bir yabancı ayarlamak gerekmez mi? Yabancı oyuncu satışı düşünüldüğüne göre yine yabancı bir forvet adayı belirlememiz hem daha alternatifli hem de daha uygun olmaz mı?
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her söylediklerini yapıyorlar mı
                  oyle yada boyle su anda hersey yolunda mi degil mi? ordaki transfer bitmez anlamida arastiririz eger uygun biri olursa alinir ... zaman vermiyor yani ... kisacasi su ana kadar iyi isler yapiyorlar hata gorursen uyar elestirini yap ama boyle ukala ukala dalga gecer gibi amacsiz seyler yazmak yanlis hareket bence ,,, ama dedigim gibi herkesin davranis ozgurlugu var benim ki sadece gorus ...

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Ünal'a dayandırılarak verilen bir haberde TS'un forvet aradığını öğrendik,haber doğru ise tabii.En azından bir arayış olduğu haberi sevindirici ,''bize Umut-Gökhan yeter'' anlayışında olmadıklarını göstermesi açısından da değerli bir haber bu.
                    İkinci önemli haber Almanların H.Cale ile ilgilendikleri ve çok yakın zamanda bu futbolcuyu transfer etmek için kulübün kapısını çalacakları.TS'un maddi yönden sıkıntısı hepimizin malumu,bu sıkıntı öyle 6000 valiliğin ,3000 belediyenin ve geri kalan 9000'ini taraftarın alacağı kombinelerle falan çözülecek gibi de değil.Zaten bunu bilen yönetim satabileceği bir kaç futbolcuya gelecek tekliflere açık.Bunların biri de hiç şüphesiz H.Cale idi.İyi bir teklife (3-4 milyon avro) satışına olur verilecektir.Elbette buna da karşı çıkanlar olacaktır ancak benim her zamanki fikrim değişmeyecek.Yerini doldurabildikten sonra satılmayacak futbolcu yoktur( tabi kendisi gitmek istemedikten gayri)
                    Şimdi bu haberleri birleştirerek yorumlayalım.Eğer yabancı futbolculardan teklif gelen olursa satılması yönünde teamül varken ilk haberdeki forvet transferini ''Yerli Olacak'' diye sınırlamak ne kadar doğrudur.Şu an takımdaki forvetlerden daha kaliteli yerli futbolcu bulmanın zorluğu ortada iken,satılması muhtemel yabancı oyuncunun yerine forvete kaliteli bir yabancı ayarlamak gerekmez mi? Yabancı oyuncu satışı düşünüldüğüne göre yine yabancı bir forvet adayı belirlememiz hem daha alternatifli hem de daha uygun olmaz mı?
                    Abi Cale satılırsa kaç yıl aradan sonra açığını kapattığımız sol taraf yine açılır ve yine çok bekleriz. Lee yong içinde yerinin doldururuz satılsın dedik kaç yıl sonra Cale ile doldu. Yeri doldurulabilir satılsın denen topçuların çoğunun yeri doldurulamadı.. Emrah Eren'in bile.. Cale'yi şuanda satmak çok büyük hatadır. Potansiyeli olan futbolcu bence satılacaklar arasında son sıralardadır ilerde daha büyük paralara satılabilir.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Cale satılırsa kaç yıl aradan sonra açığını kapattığımız sol taraf yine açılır ve yine çok bekleriz. Lee yong içinde yerinin doldururuz satılsın dedik kaç yıl sonra Cale ile doldu. Yeri doldurulabilir satılsın denen topçuların çoğunun yeri doldurulamadı.. Emrah Eren'in bile.. Cale'yi şuanda satmak çok büyük hatadır. Potansiyeli olan futbolcu bence satılacaklar arasında son sıralardadır ilerde daha büyük paralara satılabilir.
                      Güzel kardeşim, sende takdir edersin ki sizin satmak istediğiniz ile başkalarının almak istediği çakışmaz.Yattara,Cale ve Colman'a teklif geldiğini biliyoruz,Isaac ve Song'u yönetim elden çıkartmak istiyordu.Isaac'ı kiralık gönderebildik,Song'a teklif gelmedi artı Hoca satılmasını istemedi.Bu durumda parası kalmayan yönetim yaklaşan ödemeleri karşılayabilmek için tek çare olarak futbolcu satmayı görüyor ve kime teklif gelse bunu değerlendirecektir diye düşünüyorum.Keşke birileri çıkıp TS'a açıktan 10 milyon euro bağiş yapsa.Böyle bir ihtimalde görünmediğine göre yapılacak fazla bir hareket şansı da kalmıyor Yönetimin.İleride daha büyük paraya satılabilir tezi de sadece bir iddiadır.Sen de takdir edersin ki mevcut yönetim ,devre arasında 10 milyon verilen Yattara'yı elden çıkaramadık diye nasıl pişmanlık yaşıyordur.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her şeyi geçtik de 3 milyon Euroya nasıl iyi teklif denebilir,hayret ediyorum..
                        Acaba bizim bu Caleyi kaç paraya aldıgımızı yazan siteler yanlış mı yazıyolar??
                        3 milyon Euroymus,Hırvat milli takım sol beki için 3 milyon Euro iyi paraymış,pehhh....
                        Rakiplerimiz 10 milyon Euroralara bi sürü futbolcu alırken ve daha da almanın hesaplarını yaparken biz burda 3 milyon Euroya en iyi oyuncularımızdan birini satma hesabı yapıyoruz...
                        Yahu biz bu takımlarla nasıl yarışıcaz??
                        En onemlisi 3 milyon Euroya iyi teklif deyip sonra nasıl büyük takımız dicez??
                        G.Antep 30'luk Tabatayı 6.5 milyon Euroya hedefleri için satmadı,biz neden Hırvat milli takımın 23 ysındaki sol bekini 3 milyon Euroya satalım??
                        Tamam satarsın,ama biz büyük takımız demeye hakkınız olmaz...

Yorum

• Mehmet Batdal'dan sonra şimdi de Gökhan Güleç isimleri dolaşıyor ortalıkta.

Bence alınabilecek bir isim. En azından bonservis bedeli ödenmeyecek olması büyük avantaj.

İyi bir alternatif olabilir. Türkcell Süper Lig kariyeri de var, tecrübesi de.

Geçen sene 28 Lig maçında 6 gol 1 asist ile oynamış. Türkiye Kupasında ise 4 maç 1 asisti var.

Olabilir. Yeter ki belirli yeterlilikleri olan bir alternatif forvet alalım.

Bunun yanında ben Murat Tosun ısrarımı da devam ettiriyorum. En azından bu sayfalarda tartışmaya değer buluyorum Murat Tosun ismini.

Murat Tosun geçen yıl 25 lig maçında 4 gol atmış. Bu sene ise ilk maçında golle tanıştı.

Lazım bize zira.
                          En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 13:43.

Yorum

• tv8 de hasan yener konusuyor
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Ünal'a dayandırılarak verilen bir haberde TS'un forvet aradığını öğrendik,haber doğru ise tabii.En azından bir arayış olduğu haberi sevindirici ,''bize Umut-Gökhan yeter'' anlayışında olmadıklarını göstermesi açısından da değerli bir haber bu.
                              Madem kaliteli bir forvet alacak paramız var, neden para için Cale'yi satıyoruz ben anlayamadım.

Para lazım, kombineyle çözemiyoruz, Cale'yi aldığımız paranın civarında bir paraya satıyoruz, sonra yerli bir oyuncuyla Cale'nin yerini dolduruyoruz, üzerine kaliteli bir yabancı forvet alıyoruz ve maddi anlamda kara geçiyoruz, ben bişey anlamadım...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• hasan yener tv8 de dedi sol forvet olarak alınmış gabric hoca çok istemiş
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Çalışıyor...
                                X