Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hami ve abdullahtan sonra a.kemal denizcinin 2 yıl boyunca yalvardım alın diye dediği adamı da öğrenmiş olduk
    furkan özcal
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hami ve abdullahtan sonra a.kemal denizcinin 2 yıl boyunca yalvardım alın diye dediği adamı da öğrenmiş olduk
      furkan özcal
      Furkan'ın şu an kadromuzda yer bulabileciğini sanmıyorum.

Yorum

• Bilen var mı arkadaşlar; bir ara Şota'nın önerdiği bir topçu vardı Dinamo Tiflis'ten, Merebaşvili... Nedir akıbeti?

Yorum

• Gs den Arda dışında kimseyi almayalım AMA

Sadece GS nin ismini alalım şampionlar Liginde Final oynarız.... Kendinize gelin beyler, çocuklar, abiler , ablalar... bizim sorunumuz bu takımın adı oldu farkındamısınız. ben Gökhan la Engin le Alanzinho ile Gabriçle Serkan la.... empati kuruyorum ve bir tarafdan Gençlerbirliğindeki Hurşit e bakıyorum .. Emin olun o Hurşit bize gelse 1 defa adam eksiltemez tıpkı Engin gibi NEDEN Mİ adımız TS de ondan. Bu nasıl çözülür bilmiyorum ama ben Ali Sami Yen Stadında GS ile oynayacağımız maçlar için dilekçe verelim diyoruz. Nasıl sa SIFIR puan alıcaz masrafa gerek yok. Bu soruyu hamza Mısır cevaplamış bugün TAKAGAZETE de .....

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orta 3lümüzü yeterli bulan var mı?Selcuk-Colman-Ceyhun benim kafamı en cok kurcalayan bölge burası nedense bu bölgeden başlanmalı diye düşünüyorum transfere.2 oyuncu lazım buraya diyorum ama hiç birinede kıyamıyorum.
            Hugo Broos'unda bu bölgede kafasının karışık olduğunu düşünüyorum.
            Takımdaki en problemsiz bölge burası. Bu üç oyuncu da şu an türkiyede en göze batan oyuncular bence. Çok da iyiler. Forvette, kalede ve stoperde önemli eksiklerimiz var. Buralara takviye yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımdaki en problemsiz bölge burası. Bu üç oyuncu da şu an türkiyede en göze batan oyuncular bence. Çok da iyiler. Forvette, kalede ve stoperde önemli eksiklerimiz var. Buralara takviye yapılmalı.
              bu üç oyuncudan ikisi; selçuk ve colman türkiyedeki en istikrarsız futbolcuların başında geliyorlar bence. bir bakmışsın harikalar yaratmış, 30 metreden gol atmış, sonraki 2-3 hafta sahada uyurgezer gibi.

Yorum

• namibyalının yerine karakterlisinden bir avrupalı yıldız olmazsa olmaz(parasına bakmazsızın)
                selçuk-colman-ceyhun iyi oyuncular ama bizi şampiyon yapacak adamlar değiller,
                başlarına bir lider koyarsan bu 3 lünün verimi de artar şampiyonluğa asıl o zaman katkı yapabilirler,ama şu haliyle bizim orta saha fıs.
                tabi
                golcü-sağ açık ve stoperi almayı da unutmayacağız...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ümit Milli Takımda oynayan Jem Paul Karacan'ı çok beğeniyorum ilerde çok iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum, şartlarını bilmiyorum ama takıma kazandırılırsa çok isabetli bir iş yapılmış olacağını düşünüyorum

Yorum

Orta 3lümüzü yeterli bulan var mı?Selcuk-Colman-Ceyhun benim kafamı en cok kurcalayan bölge burası nedense bu bölgeden başlanmalı diye düşünüyorum transfere.2 oyuncu lazım buraya diyorum ama hiç birinede kıyamıyorum.
                    Hugo Broos'unda bu bölgede kafasının karışık olduğunu düşünüyorum.
                    en kuvvetli bölgemiz burası eleştirilerine katılmıyorum ben...bana göre de burda bir sorun var...Açıkçası bir kere Ceyhun şu anki durumuyla önlibero oynayacak cinsten değil...çok ağır ve hamle sorunları yaşıyor...maç içerisinde tek pasla orta sahamızın düştüğüne çok şahit oluyoruz...Selçuğu banko aday olarak görüyorum...kim gelirse gelsin selçuk bizim orta sahamızda rahat rahat oynayabilcek kalitede bi adam...Colman çok koşuyor,mücadele ediyor ama orta sahaya çok da dirilik katamıyor...hani bi mehmet topuz değil anlatabiliyor muyum acaba?bunun dışında ayakları çok iyi ama devamlılık konusunda problemleri var...ama öncelikli olarak hüseyinin görevini yapacak bi adam yok şu anda...duracağı yeri bilecek,top kapacak(aurellio tarzı) harbi bi ön libero almamız lazım...o zaman defansta yaşadığımız çoğu problem de halledilir zaten...
                    bundan sonra da sırtı dönük top tutabilecek forvet lazım...mevcut kadro bu noktada çok sıkıntı yaşıyor zaten...topu ileride tutamayışımız orta sahamızın da verimini bi hayli etkiliyor...
                    yabancı kontenjanını düşünerek kaleye de serdar kulbilge diyorum

Yorum

• Ceyhun un henüz yeterli olmadığı konusuna katılıyorum. ağır ve hamle sorunu olduğuna da katılıyorum aslında ağır olmasından ziyade hamle,zamanlama hatası olması en büyük handikapı bunu bir şekilde aşması lazım yoksa vasat bir oyuncu olarak kalacak

Yorum

furkan'ın şu an kadromuzda yer bulabileciğini sanmıyorum.
                        + 1967..

Yorum

• Fatih'i bu hafta attığı 2. gole baktım Umut'la Gökhan'ı düşündüm yönetimi düşündüm....

Yorum

• Ziya Dogan: Antalyaspor macinda Espinonzayi oynatmadim cünkü kendisine 6 gün izin vermeme ragmen 12 GÜN GEC GELDI !!!
                            -------------------------------------------------------------------------
                            Böyle kaleci gelsin Sylva gitsin yok ya daha neler derim bende..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ziya Dogan: Antalyaspor macinda Espinonzayi oynatmadim cünkü kendisine 6 gün izin vermeme ragmen 12 GÜN GEC GELDI !!!
                              -------------------------------------------------------------------------
                              Böyle kaleci gelsin Sylva gitsin yok ya daha neler derim bende..
                              espinoza nın gs maçında yediği 2. golu, yaptıgı hataları 3. lig kalecisi yapmaz
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak agora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ümit Milli Takımda oynayan Jem Paul Karacan'ı çok beğeniyorum ilerde çok iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum, şartlarını bilmiyorum ama takıma kazandırılırsa çok isabetli bir iş yapılmış olacağını düşünüyorum
                                readingden alınmaz o zat

Yorum

Çalışıyor...
                                X