Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa şampiyonasında Eren kariyerim için Trabzonun iyi bir tercih olmayacağını düşündüğüm için teklifi kabul etmedim demişti.Bence yöneticilerin pek kabahati yok.
    Öncesi var. Öncesinde 200-300 bin €'ya alınabileceği haberdar edilmiş ama ilgilenilmemiş
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben yönetimden Umut+para teklifiyle Bursaspor bir teklif yapacağı günü bekiyorum.Alma ihtimalimiz cok düşük olsada en azından teklif yapalım.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaleci luis martinez boştaymış sylva ile yolları ayırıp onu alsak daha iyi olmazmı martinez 27 yaşında henüz ve 5 sene daha garanti oynar trabzon kalesinde.
        Martinez gibi küme düşen Sakarya ve Manisa takımlarında forma giyen ve kariyerini ilerletemeyen bir kaleciyi , Yıllarca Fransa'da forma giymiş , Milli Takım'ın formasını giyen ve dünya kupası görmüş bir kaleciye mi tercih edeceğiz ?

Yorum

• Birşey sormak istiyorum hala kombine varmıdır ???
          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Ne kadar forvetlerimizden memnun olmasamda,Umut'un çok çalıştığı,Gökhan'ında biraz daha gayret gösterirse başabileceğini bildiğimden artık çok sorun etmiyorum,alınsa tabi daha iyi olur ama bence sağbek transferi forvetten önce gelmeli,sonuçta artık forvetlerden gol beklemiyorum,daha öncede yazmıştım,bizim gol yollarımız orta sahada
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Sağ bek ve forvet transferleri gerekli diyoruz ama bu işleyen mevkilerdeki oyuncuların satılması yönünde görüş bildirenlerin amacı nedir?
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Keşke şu araplar Alanzinho içinde gelse Yattara+Alanzinho+Song'u paket yapıp yollasak.

Yorum

Keşke şu araplar Alanzinho içinde gelse Yattara+Alanzinho+Song'u paket yapıp yollasak.
                  Jabi,Ayman,Moawad'lı dönemimi özledik yoksa Yıllar sonra şöyle klas yabancılarımız olmuş hala satılmasını gündeme getiriyorsun..

Yorum

• trabzonspor bayern münihin 2.takımında oynayan ümit milli forvet deniz yılmaz için bayern münihe teklif sundu
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Avrupa şampiyonasında Eren kariyerim için Trabzonun iyi bir tercih olmayacağını düşündüğüm için teklifi kabul etmedim demişti.Bence yöneticilerin pek kabahati yok.
                      Bende duymuştum bunu kendisi gelmek istememiş..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Keşke şu araplar Alanzinho içinde gelse Yattara+Alanzinho+Song'u paket yapıp yollasak.
                        Alanzinho'ya daya doyamadık ayırmayın ..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Martinez gibi küme düşen Sakarya ve Manisa takımlarında forma giyen ve kariyerini ilerletemeyen bir kaleciyi , Yıllarca Fransa'da forma giymiş , Milli Takım'ın formasını giyen ve dünya kupası görmüş bir kaleciye mi tercih edeceğiz ?
                          ben sadece bi öneri yaptım tercih edilir edilmez ama o dünya kupası görmüş kaleci 34 yaşına geldi kaç yıl daha oynayabilir ?

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiçbir söylediklerini yapmıyorlar mı ?
                            "her söylediklerini yapıyorlar mı?" cümlesinden bu çıkarımı elde edemezsiniz
                            En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 15:24.
                            2014 / 2015
                            LOADING....

Yorum

• Yıllar sonra yabancı futbolcularımızın hepsini kadroda kullanıyoruz,ve ben bundan çok memnunum
                              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonspor bayern münihin 2.takımında oynayan ümit milli forvet deniz yılmaz için bayern münihe teklif sundu

bu deniz yılmaz bi aralar manisaspor a gelmiş ve geri gitmiş kişi mi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X