Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben onda gelecek gördüğümden öyle dedim . Pektemek isminide çok duyuyorum bu aralar ondada bişey var
    Ya tabi ismi çok duyulunca insanlar o konuşulan kişi de bir şey varki konuşuluyor diye düşünüyorlar. Ben kendimce izledim batuhanı hiçbir özelliğini de göremedim. Ha bu konuda ben otorite değilim tabi ama beğenmiyorum bu oyuncuda ne bulduklarını da anlamıyorum. Boyu açısından çok avantajlı ama o kadar başka bi numarası yok bence.

Yorum

• caner niye hiç düşünülmüyor...
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok yahu yaş kemale erdikçe uslandı adam...Hakem falan tokatlamıyor...Hem eski Fatih olsa şu son transfer sürecinde günde üç açıklama ile karıştırırdı ortalığı
        Yok yok Fatih Rusya'da kaldığı sürece huzuru bulamayacak.
        O,huzuru nerde bulduğunu,horon'lu video'da herkese göstermişti ama gören kim.
        Herkese Merhaba

Yorum

• Yinede favorim sensin kaptan son transferimiz yılın en bomba transferi FATİH TEKKE olacak.Can çıkmadan umut bitmezmiş...
          En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 14:56.
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya tabi ismi çok duyulunca insanlar o konuşulan kişi de bir şey varki konuşuluyor diye düşünüyorlar. Ben kendimce izledim batuhanı hiçbir özelliğini de göremedim. Ha bu konuda ben otorite değilim tabi ama beğenmiyorum bu oyuncuda ne bulduklarını da anlamıyorum. Boyu açısından çok avantajlı ama o kadar başka bi numarası yok bence.
            Öyle diyorsan öyle olsun kardeş

Yorum

• Batuhan Karadeniz Eskişehir macerası :

Gol:8
              Gol pozisyonu :16
              %: 50
              Asist:5

İsabetli Şut:33
              Şut:80
              %:41

Toplam Orta:44
              İsabetli orta:10
              %:22

Topla buluşma:460
              Top kazanma: 51
              Top kaybetme: 176
              Yapılan faul: 7

Topla oynama süresi: 21 dakika 11 saniye
              oynadığı maç: 14
              sarı kart: 0

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                caner niye hiç düşünülmüyor...
                Bilmem pahalı geldi herhalde onlara

Caner Erkin : http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...in/profil.html

Yorum

• Engin'e yapılan yorumların aynısını Batuhan'a yapıyorsunuz.Dikkat edin.
                  Més Que Un Club

Yorum

• matrix nerde gelsede haber verse

Yorum

• Bıktım farklı farklı haberlerinden ...

Yorum

• Ben şahsen Batuhan'ı takımda görmek isterim.Tamam, futboclunun karakteri önemlidir ama sahada ortaya koyduğu oyun daha önemlidir. Ferhat Çökmüş, efendiyi, karakterliydi ama sahada çok bir şey veremediği için Manisaspor'a gitti.

Metin Diyadin ve Hugo Broos disiplinli hocalara benziyorlar, o yüzden mâlum konuların pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Bursalı Sercan da açıklamalarıyla vs. gündeme geliyor ama koca koca İngiliz kulüpleri adamın peşinde....

Yorum

• Serhat'tan trabzonspor açıklaması
                          04 Ağustos 2009 Salı 14:33
                          Feyenoord'un kendisine yaptığı daveti kabul etmediğini söyleyen Serhat Akın, transferine ilişkin sıcak gelişmeleri anlattı.

Adı Trabzonspor ile anılan milli futbolcu Serhat Akın, iddialara açıklık getirdi.

"Trabzonspor çok büyük bir camia" diyen tecrübeli golcü, kendisine Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadığını söyledi. Feyenoord'un kendisine yaptığı daveti kabul etmediğini söyleyen Serhat Akın, transferine ilişkin sıcak gelişmeleri anlattı.
                          Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Serhat Akın, Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları hakkında net konuştu. Serhat Akın, "Tranzonspor'un benimle ilgilendiği iddialarını duydum. Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a Sportif Direktör olması bu iddiaları arttırdı. Ünal Karaman'a saygım ve sevgim çok büyük. Milli takımlarda ve Konyaspor'da birlikte çalıştık. Bana Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadı. Tranzonspor çok büyük bir camia eğer teklif gelirse Trabzonspor'da mücadele etmeyi tabii ki düşünürüm" dedi.
                          10 gün içinde yeni takımının belli olacağını söyleyen Serhat Akın, Hollanda'nın Feyenoord takımından kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini açıkladı.
                          Serhat Akın, "Pierre Van Hooijdonk'tan hakkımda bilgi almışlar. Feyenoord'tan beni aradılar. Transfer görüşmesi yapmak için benim Feyenoord'ta iki hafta antremana çıkmamı istdiler. Garantisi olmadığı için kabul etmedim. Çünkü idmanda sakatlanabilir ve ortada kalabilirdim" diye konuştu.
                          Hollanda'nın iki takımıyla transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen milli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "NAC Breda ve Heerenveen ile transfer görüşmelerim devam ediyor. Bir an önce transferimin netleşmesini istiyorum. Büyük ihtimalle iki takımdan biriyle anlaşacağım ve futbol hayatıma Hollanda'da devam edeceğim."
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fatiih tekke olayı da güzel uyutturuldu haa çaktırmayın kimseden ses çıkmıyo daha
                            valla unutulduğu yok sadece bekleme modundayız ama ben kendi adıma o modda durmaktan sıkıldım neyse bekleyip görecez sonucunu ne olacak...
                            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben şahsen Batuhan'ı takımda görmek isterim.Tamam, futboclunun karakteri önemlidir ama sahada ortaya koyduğu oyun daha önemlidir. Ferhat Çökmüş, efendiyi, karakterliydi ama sahada çok bir şey veremediği için Manisaspor'a gitti.

Metin Diyadin ve Hugo Broos disiplinli hocalara benziyorlar, o yüzden mâlum konuların pek sorun olacağını zannetmiyorum.

Bursalı Sercan da açıklamalarıyla vs. gündeme geliyor ama koca koca İngiliz kulüpleri adamın peşinde....
                              gelsin anasını satayım Fatih gelmiyorsa Batuhan gelsin
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• aslında taraftar olarak batuhan sinerjisi mi oluştursak
                                belki yönetimin de ilgisini çeker...
                                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X