Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu bahsettiğin adamlar genç ama . Umut'la Gökhan'ın yaşına geldiklerinde ne biliyorsun onlardan iyi olur belki
    Ne kadar genç olursa olsun bu işte kendine bakman gerekiyor. Böyle devam ederse zaten 2-3 sene sonra bank asyaya gider oradan da alt liglere hatta belki top bile oynayamaz. Hem adam oyun içinde çok ağır adam. Tek forvet oynayan takımda ağır forveti napacanki? Bizim oyun tarzımıza bile uymaz.

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ileride bank asya liginden istediğimiz zaman alabilriz
      Göreceğiz Bank Asyadan mı isteyeceğiz yoksa başka bir yerden mi
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne kadar genç olursa olsun bu işte kendine bakman gerekiyor. Böyle devam ederse zaten 2-3 sene sonra bank asyaya gider oradan da alt liglere hatta belki top bile oynayamaz. Hem adam oyun içinde çok ağır adam. Tek forvet oynayan takımda ağır forveti napacanki? Bizim oyun tarzımıza bile uymaz.
        Ben onda gelecek gördüğümden öyle dedim . Pektemek isminide çok duyuyorum bu aralar ondada bişey var

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlışınız var. Fenerbahçe nin de 3 Forveti var. Semih, Guiza ve Deivid. Deivid aslen forvettir. Unuttunuz sanırım. Yani biz tarihe geçeceğiz 2 Forvetli kadroyla. Yazık çok yanacağız buna sezon sonunda.
          deivid forvetse alanzinho 10 kere forvet..

Hoca ısrarla sol acık istiyorsa bırakın sol acık alınsın..Gerci bırakmasanız ne olacak

kadro planlaması önemli...
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• BMN'nin bu başlığı ne kadar rayting alsada Yönetim'in bu sene futbolcu almaya ne niyeti ne de madd-iyatı var.Başkan'ın ''İki tane forvetimiz varya,ne gerek var transfere''demesinden de anlaşıldığı gibi iki tane Çakma Sağ Bekimiz ve de iki tane de Çakma Sol Açığımız olduğundan bu sezon transfer yatar arkadaşlar.Hoca ne kadar transfer siterse istesin Yönetim'in stratejisi gayet açık.Harç bitti yapı paydos...
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Geçen gün Ferguson ile alakalı uzun bir yazı okumuştum. Alkolik bir futbolcu için verdiği mücadeleyi anlatıyordu. Benzer başka örneklerde vardı...Maharet dikensiz gül bahçesi hazırlayıp hocalık yapmak değil sorunlu ama yetenkli oyuncuları oynatabilmek. O zaman büyük hoca oluyorsunuz işte....Bu şeytan bu gün beni bırakmayacal Şenol abi ve Gürcan abi bakın yine aklıma kim geldi
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih i artık "yaramazlar" listesine sokamıyorum. o "huzur" u buldu
                Neler oluyor Erdal hocam.
                Bunu biraz açmanız gerekiyor
                Herkese Merhaba

Yorum

• baruhanın bizim takıma cuk oturacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
                  enginin nasıl hırsla oynadığını gördük.İnşallah böyle de devam edecek.
                  batuhan da gelirse bize ne kadar faydalı olacağını herkes görecektir.
                  Trabzonda yaptırmazlar öyle lakaytlıklar.
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Batuhan en son beşiktaşa " lanet olsun" dedirtecek . Şu an görünen o .

Batuhan'ın futbolculuğuna laf ederken kiminle ölçüldüğünü bilmek isterim . 18 yaşında olmasına karşın pek çok özellikte ligin en iyisi .

Bir tahmin daha ; olurda Batuhan Trabzon'a gelirse , Barış kendini bulur .
                    barış konusunda haklı olabilirsiniz,çünkü bi turnuvada barış yaptığı asistlerle batuhanı gol kralı yapmıştı.
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN'nin bu başlığı ne kadar rayting alsada Yönetim'in bu sene futbolcu almaya ne niyeti ne de madd-iyatı var.Başkan'ın ''İki tane forvetimiz varya,ne gerek var transfere''demesinden de anlaşıldığı gibi iki tane Çakma Sağ Bekimiz ve de iki tane de Çakma Sol Açığımız olduğundan bu sezon transfer yatar arkadaşlar.Hoca ne kadar transfer siterse istesin Yönetim'in stratejisi gayet açık.Harç bitti yapı paydos...
                      Sorma yahu..40000 mesajı devirdi başlık boşu boşuna
                      Herkese Merhaba

Yorum

• arkadaslar batuhan trabzonspora zaten gelmek ıstıyor bızım sorunumuz batuhanla degıl bjk klubu ıle ??? butuhan bıze faydalı olurmu dıyorsunuz suankı takımıza odunu koyun 15 gol atar e batuhanda oynarsa en az okadar gol atabılır demekdır bu
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neler oluyor Erdal hocam.
                          Bunu biraz açmanız gerekiyor
                          Yok yahu yaş kemale erdikçe uslandı adam...Hakem falan tokatlamıyor...Hem eski Fatih olsa şu son transfer sürecinde günde üç açıklama ile karıştırırdı ortalığı
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• fatiih tekke olayı da güzel uyutturuldu haa çaktırmayın kimseden ses çıkmıyo daha
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• farabi tarafından yazılan
                              Batuhan en son beşiktaşa " lanet olsun" dedirtecek . Şu an görünen o .

Batuhan'ın futbolculuğuna laf ederken kiminle ölçüldüğünü bilmek isterim . 18 yaşında olmasına karşın pek çok özellikte ligin en iyisi .

Bir tahmin daha ; olurda Batuhan Trabzon'a gelirse , Barış kendini bulur .

emnın ol bızım takımın her futbolcuyu alacak gucu ve parası var onlar bahane
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• es es'in bi yeni trasferi var Adem Sarı Almanya'dan geldi onu tsyd kupası maçlarında izledim adından söz ettirir gibime geliyor bakalım ne olacak....
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X