Biri Mehmet Yıldız mı dedi. Evet süper olur sivasspor enayi arıyor şuan onu yollayacak bide zaten enayilik çok hemen alalım sonra da bu adama bu kadar verdik diye hayıflanalım. Gökhan'dan ders alalım Gökhan bile başarılı olamazken bizim sevmediğimiz Mehmet mi başarılı olacak ki aslında bizim futbolumuza uyan bi yönü de yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yıldız'ın hiç bir özelliği yok. Fiziğini kullanması dışında..
Ligde ortalama 10-15 gol atan bir oyuncu. Alınırsa cok gereksiz olurMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigeri Mehmet yıldızdır ins..............denildiği gibi biri turgut muş turgutu çok izledim samsunsporun değişmezi gerçekten güzel oynuyor sol ve sağ açık bazen de forvet oynuyor hırslı genç ve Trabzonsporda alternatif olabilir inşallah diğeri de iyidir (bu arada başkan göster çılgınlığını al R80 i
)
...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerliler içinden en iyisi Mehmet olur..Kimse gelecek vaad eden oyuncu olsun demesin..Türkiyede büyük takımlarda kaç tane futbolcu geliştiki..Zaten gelişsin diye gönderiyoruz..Gelişimini tamamlamış olursa iyi olur..
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet yıldız mı...
o değildir olsa hep konuşulurdu
...
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇılgınlık falan istemiyorum iyi bir sol açık iyi bir sağ bek ve iyi bir forvet olsun yeter çılgınlıkla eş değerdir herhalde...
Abdurrahman - Gabriç -Fatih TEKKE önerilerimiz...
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan, Gençlerbirliği takımındaki Mustafa, İbb'nin Kocaeli'den aldığı Taner cok daha kalite oyuncular.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Geçen sezonun devre arasından bu yana sahada ancak dolanan bir futbolcu değil mi Mehmet .
Son 5 ayda kaç maçı var bu adamın " işte Trabzonspor'un buna ihtiyacı var " denebilecek .
Madem Mehmet gelsin deniyor , o halde kimse Gökhan ve Umut'un hava topu zaafı olduğunu savunmasın . Komik olur .
Gökhan ile Mehmet'i karşılaştırmak büyük hata . Gökhan Ünal , bir kaç gömlek daha iyi bir futbolcu .
Yorum
-
Beyler son Gelismeler neler?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
mehmet Yildiz o kadar kaliteli topcu olsa idi, bu sene giderdi baska bir takima, bir tek isteyeni bile cikmadi ve ben artik transfer haberlerinden biktim. Alacaklarsa kimsenin haberi olmadan, milletin agzina aylarca sakiz olmadan birini alsinlar. Bu sene yönetim gecen seneki dogrularini heba etti. Bu takima bir forvet, birde sag bek lazim, gözlerini neden kapatiyorlar anlamis degilim, acaba sampiyonluk hedefimiz yok mu?@BordoylaMavi
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun devre arasından bu yana sahada ancak dolanan bir futbolcu değil mi Mehmet .
Son 5 ayda kaç maçı var bu adamın " işte Trabzonspor'un buna ihtiyacı var " denebilecek .
Madem Mehmet gelsin deniyor , o halde kimse Gökhan ve Umut'un hava topu zaafı olduğunu savunmasın . Komik olur .
Gökhan ile Mehmet'i karşılaştırmak büyük hata . Gökhan Ünal , bir kaç gömlek daha iyi bir futbolcu .İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum