Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar, yaramıyor bize böyle ayak oyunlar...Batıl inanç olabilir tabi ...Hem Batuhan dün katıldı diye biliyorum ben...Dur şunu bir soralım Antep'e
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Batuhan'ı alırsak müthiş mutlu olurum.Havalara uçarım.
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        batuhan antep hakkında çok konuştuğu için antep yönetimi vazgeçebilirmiş. zaten sakat olduğu için teknik direktörleri de pek sıcak bakmıyormuş batuhan'a.. belki bir atağımız daha olabilir.
        Batuhan 10 gündür Antepe bekleniyor , kamp çalışmalarına katılması için . Batuhan ne Antep'e gidiyor , ne İstanbul'a . Son duruma bakmak gerek .

Bana yönetimin Özer'inkine benzer bir stratejisi olabileceği izlenimi verdi . Bir duyum yok .

Yorum

• batuhan uzka dursun trabzondan lakayt şımarık herif Fatih terim şımarttı zaten onu fatih tekke durruken takıma alarak

Yorum

• bize hem iyi hem de karakterli topçu lazım, batuhan sadece iyi

Yorum

• bjk klubu batuhanı sadece kıralık olarak verıyor bızde gıdıpde bu adamı kıralık almayız heralde ??? yok canım daha neler okadarda abartmayız ama su gercek bız zmanında almadıgımız o batuhanı cok arayacaz sımdı rakıplerıne bu cocugu hayatta satmaz bjk
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• eğer yönetim para kazanmak için gabriçi alıcaksa...bundan daha önce batuhanı almalı....cok değerlenecek cok..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

ben haberi burada okudum. acaba bizimkilerin bir parmağı var mıdır diye de düşünmeden edemedim.

Yorum

• Ben severim "yaramaz" adamları Best, Ali Kemal, Maradona, Cantona, Sergen, Fatih ...Batuhan da o kuşağın son temsilcisi...Lakin bir takımda iki yaramaz adam fazla olabilirmi acaba...Engin artık bizim diyebiliriz
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Serhat Akın'dan Trabzonspor açıklaması

4 Ağustos 2009
                      Serhat Akın'dan Trabzonspor açıklaması

Adı Trabzonspor ile anılan milli futbolcu Serhat Akın, iddialara açıklık getirdi.

"Trabzonspor çok büyük bir camia" diyen tecrübeli golcü, kendisine Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadığını söyledi. Feyenoord'un kendisine yaptığı daveti kabul etmediğini söyleyen Serhat Akın, transferine ilişkin sıcak gelişmeleri anlattı.

Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Serhat Akın, Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları hakkında net konuştu. Serhat Akın, "Tranzonspor'un benimle ilgilendiği iddialarını duydum. Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a Sportif Direktör olması bu iddiaları arttırdı. Ünal Karaman'a saygım ve sevgim çok büyük. Milli takımlarda ve Konyaspor'da birlikte çalıştık. Bana Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadı. Tranzonspor çok büyük bir camia eğer teklif gelirse Trabzonspor'da mücadele etmeyi tabii ki düşünürüm" dedi.

10 gün içinde yeni takımının belli olacağını söyleyen Serhat Akın, Hollanda'nın Feyenoord takımından kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini açıkladı.

Serhat Akın, "Pierre Van Hooijdonk'tan hakkımda bilgi almışlar. Feyenoord'tan beni aradılar. Transfer görüşmesi yapmak için benim Feyenoord'ta iki hafta antremana çıkmamı istdiler. Garantisi olmadığı için kabul etmedim. Çünkü idmanda sakatlanabilir ve ortada kalabilirdim" diye konuştu.

Hollanda'nın iki takımıyla transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen milli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "NAC Breda ve Heerenveen ile transfer görüşmelerim devam ediyor. Bir an önce transferimin netleşmesini istiyorum. Büyük ihtimalle iki takımdan biriyle anlaşacağım ve futbol hayatıma Hollanda'da devam edeceğim."

kaynak: hürriyet
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Fatih i artık "yaramazlar" listesine sokamıyorum. o "huzur" u buldu

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar, yaramıyor bize böyle ayak oyunlar...Batıl inanç olabilir tabi ...Hem Batuhan dün katıldı diye biliyorum ben...Dur şunu bir soralım Antep'e

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bjk klubu batuhanı sadece kıralık olarak verıyor bızde gıdıpde bu adamı kıralık almayız heralde ??? yok canım daha neler okadarda abartmayız ama su gercek bız zmanında almadıgımız o batuhanı cok arayacaz sımdı rakıplerıne bu cocugu hayatta satmaz bjk
                            Batuhan en son beşiktaşa " lanet olsun" dedirtecek . Şu an görünen o .

Batuhan'ın futbolculuğuna laf ederken kiminle ölçüldüğünü bilmek isterim . 18 yaşında olmasına karşın pek çok özellikte ligin en iyisi .

Bir tahmin daha ; olurda Batuhan Trabzon'a gelirse , Barış kendini bulur .

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takımla şampiyonluk gelir mi???? bence gelmez
                              Neye göre gelmez ? bunlarıda yazabilirmisiniz ?

Örneğin bizim artılarımızı eksilerimizi , rakiplerimizin bizden ne gibi artıları olduğunu , şampiyonluk için gereken şeyin tam olarak ne olduğu .. bunları öğrenebilirmiyim ?

Bir de gs,fb,bjk'nin kaç tane hazırlık maçını izlediniz ? Yoksa Ligin 10.haftasına mı geldik de bu kadar net konuşuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Batuhan için ilerde diyeceksiniz keşke zamanında alsaydık diye
                                ileride bank asya liginden istediğimiz zaman alabilriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X