Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne diyeyim ki İki vurduğu toptan biri gol olan . Kariyerinde oynadığı maç sayısının 3 katı golü bulunan , ayağından rakibe top vermeyen , orta yapan pas yapan şut çeken futbolcu .

Ölçelim diyorum kimse yanaşmıyor . Batuhan'ın karşısında kim var , hangi futbolcu ? Ona göre konuşalım .

Futbolcu 1991 doğumlu .

...

Trabzonspor yerelleşme düşüncesini tabana yaymak istiyorsa bunu Batuhan'ı , Eren'i , Muhammet'i ve benzerlerini alarak başarabilir . Başka bir yolu yok . Aksi takdirde bir taraf mikro milliyetçi diğer taraf reformist kalmaya devam edecektir .
    Bu saatten sonra trabzonsporun oyuncunun yaşına göre transfer yapma lüksü yok. Batuhanla şampiyonluğa oynayamazsınız. Benim kendi görüşüm öyle çok forvet araştırma bakmam ama türkiye liginde gördüğüm en iyi forvetlerden biri antepli betodur. Alabiliyorsak bize en çok yararı sağlayabilecek oyuncunun beto olduğuna inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben size iddia ediyorum batuhan trabzonspora gelsin pozisyona bile giremez. Neden diye soracaksınız? Gökhan ünal kayseride nasıl 25 gol attı bir sorgulayın peki trabzonda niye atamıyor onu da sorgulayın. Ben kendi görüşümü söyliyim. Gökhan kayseride oynarken ona savunma baskısı yapılmıyordu. Anadolu takımları kayseriyle oynarken galibiyet için oynuyorlardı. Ama ts ile oynarken çoğu anadolu takımının hedefi yenilmemektir. Bu yüzden hem defansif oynarlar hem de forvet oyuncularına adım attırmazlar. Bu yüzden gökhan bizde gol atamıyor kolay kolay. Büyük takımların bir farkı da bu. Şimdi batuhanı düşünün ağır aksak yürüyen bir adam ts de tek forvet oynuyor üstelik ne yapabilir? Bence hiçbirşey yapamaz.Anadolu da oynayıp ts, gs, fb ve bjk ya gelen oyuncuların neden başarısız olduğunu sanıyorsunuz. Büyük takımda oynayamaz derler bu yüzden söylerler işte.
      Katılıyorum, Batuhan ve mustafa pektemek gibi gelecek vaad eden gençleri kadron iyiyse bölüm bölüm oynatarak kazanırsın onu alıp ilk 11 e koyup ondan sizi şampiyon etmesini bekleyemezsin yapamaz çünki o kadar gelişmemişlerdir hem bedensel hem zihinsel olarak büyük takımlar genç yetenekleri bölüm bölüm oynatarak kazanır çok ekstra yetenekliyse müthiş bileğine hakimse (Arda gibi) çalım atıp kendine alan yaratıyosa ilk 11 de yer bulabilir ama Batuhan'da o kadar yetenek yok Avni Aker'de 10 kişilik alan savunmasını yiyince Batuhan'ın topla buluşma olasılığı bile yok bence.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilsem ki 40 gol atacak yinede kirak istemem, bize yakışmaz rakibimizden kiralık oyuncu almak...

Zaten açıklama yaptı Hasan Yener bonservisiyle vermedikleri için vazgeçtik diye...
        Yanılmıyorsam üyelerimizden Alkan61 Mahmut Aksu ile görüşme yapmıştı. Mahmut Aksu'nun cevabı "bjk ne kiralık, ne de satılık vermiyor oyuncuyu"

Burdan kiralık da istediğimiz sonucunu çıkartabiliriz. feybe forumunda Batuhan'ın Gaziantepspor'a kiralanmasının ardında başka çıkarların olduğu yönünde bazı iddialar var...

Batuhan'ı keşke bjk bıraksa da biz alsak. İş Denizli'de bitiyor bence

Tesislerin yanına da bir bar-disko açarız futbolcular gözetimimiz altında eğlenirler
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu saatten sonra trabzonsporun oyuncunun yaşına göre transfer yapma lüksü yok. Batuhanla şampiyonluğa oynayamazsınız. Benim kendi görüşüm öyle çok forvet araştırma bakmam ama türkiye liginde gördüğüm en iyi forvetlerden biri antepli betodur. Alabiliyorsak bize en çok yararı sağlayabilecek oyuncunun beto olduğuna inanıyorum.
          renktaş gündeme hiç gelmeyen bir futbolcunun bu takımda transfer olma süresi 1 ayı bulur ona nedenle batuhanda ısrarcıyız
          ...

Yorum

• batuhanı alalım diyenleri anlayamıyorum...ya o kadar iydi de kii bence iyi bir futbolcu değil bjk niye kadrosunda bile düşünmüyor...?
            gökhan veya umut un tırnağı olamaz bu adam..
            İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben diyorum ki 6 pozisyona giriyor 1 ini atıyor sen hala bize karşı defans yapıyorlar diyorsun kardeş.sonuçta bu adam pozisyona giriyor mu giriyor.
              gol atma oranına bakacaksın.yeterli mi değil.o zaman tartışacak da fazla bişey yok.
              E abi bende sana diyorum işte adam kayseride 25 gol atmış. Ne yani şimdi orada bu adam 6 katı pozisyona girmiş de bu kadar mı atmış yani? Bir de girdiği gol pozisyonu attığı gol böyle bir saçmalık görmedim ben. Girdiği her 2 pozisyondan birini atan forvet dünyanın en iyi forvetidir zaten. Ben inanmıyorum buna.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanılmıyorsam üyelerimizden Alkan61 Mahmut Aksu ile görüşme yapmıştı. Mahmut Aksu'nun cevabı "bjk ne kiralık, ne de satılık vermiyor oyuncuyu"

Burdan kiralık da istediğimiz sonucunu çıkartabiliriz. feybe forumunda Batuhan'ın Gaziantepspor'a kiralanmasının ardında başka çıkarların olduğu yönünde bazı iddialar var...

Batuhan'ı keşke bjk bıraksa da biz alsak. İş Denizli'de bitiyor bence

Tesislerin yanına da bir bar-disko açarız futbolcular gözetimimiz altında eğlenirler

Bordo Cafe Var Abi Daha Ne İstiyorsun .. Ama Batuhan'a Uyar mı ?

Orası Tartışılır

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  batuhanı alalım diyenleri anlayamıyorum...ya o kadar iydi de kii bence iyi bir futbolcu değil bjk niye kadrosunda bile düşünmüyor...?
                  gökhan veya umut un tırnağı olamaz bu adam..
                  beşiktaş kdrosunda düşünüyor ki satmıyor sadece kiralık veriyor şuan forveti 5 lediklerinden batuhanı oynayabileceği takıma göndermek istiyorlar ama satacaklarını zannetmiyorum bana kalırsa kiralayalım
                  ...

Yorum

• “Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.”

Mustafa Kemal Atatürk

unutmayalım
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlaçların yan etkileri olur Koray.
                      Bitkiselse yan etki yapmaz
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hiç haber yokmu bugün ?

Yorum

• Sonuçta ceza bitti. İçimde kalanları yazayım.

Transfer politikamız ibretlikmiş. Çok başarısızmışız. Beşiktaş ismaili 6,5 milyon euroya alırken son anda 7 milyon euro veripde alsak hoşunuza giderdi hava atardınız arkadaşlarınıza sanırım. Ama biz ondan daha komple oyuncuyu BEDAVAYA aldık (ferhat). Gidip mangrow bataklıklarında bile arasanız Engin kalitesinde futbolcuyu sadece 200 bin yazıyla ikiyüz bin euro ya oyuncu bulabilecek kulüp varmı? Zafer yeleni izledik hazırlık karşılaşmalarında. Topuz'un 9 milyon Özerin 4 milyon ettiği piyasada bedavaya aldık. Tjikuzuyu aldık 750 bin euroya. Yıllık kazancıda sadece 500 bin euro. Fenerbahçenin aldığı Christiana bin basar. Ama amaç yönetime sallamak ya Fatih Tekke gelmedi ya. Yazın yazın devam...

Yorum

• batuhan rotasını çizmiş artık nerede oynayacağı belli... gece kulüplerinde....

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beşiktaş kdrosunda düşünüyor ki satmıyor sadece kiralık veriyor şuan forveti 5 lediklerinden batuhanı oynayabileceği takıma göndermek istiyorlar ama satacaklarını zannetmiyorum bana kalırsa kiralayalım
                              bjk nin 5 forvetinde kötü olan bi adamı sen kadrona mı alacaksın?
                              İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaşın okadar müthiş forvetleri varki Batuhan kadroya giremedi yani öylemi , 5 tane forvetten birini kesemediyse kimse kusura bakmasın sizin dediğiniz kadar yetenekli değilmiş demekki komşunun tavuğu kaz gibi gelmesin size arkadaşlar .
                                DOZER CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X