Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ernst,Ayhan,Topal,Emre,M.Sarp
    Bu adamlar iyimi şimdi Tjikuzudan anlayamadığım itanbul takımlarının aldığı adamlar hep kaliteli bizimkiler kalitesiz..İlginç..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Futbola Giresun Yeniyolspor da başlayan Gökdeniz...
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökdeniz alt yapıdan geldi diye biliyordum. Peki hangi takımdan alınmıştı Gökdeniz? Şimdi de bir tane Gökdeniz keşfedebilsek bu kadro bize yeter aslında. Bu keşif oyuncularının sayısını çoğaltmak zorundayız.
        Yanlış hatırlamıyosam Giresun Yeniyolspordan gelmişti hatta yetiştirme bedelimi ne alacaktı onlar Gökdenizin transferinden sonra böyle bi haber çıkmıştı..

Yorum

• Keirrison'u kiralayalım forvete.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilet kalmadıysa yandık hala evde oturuyorum
            baya bilet vardı ben almaya gittiğimde..
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keirrison'u kiralayalım forvete.
              Benficaya gitti

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ernst ön libero değil, iki ön liberolu sistemde oynayan bi takımın ikinci ön liberosu olur sadece, bu sene Cisse'nin yanında oynadığı gibi, Ayhan'da öyle Emre'de öyle...

Mustafa Sarp'ı şahsen beğenirim ama Tjikuzu'dan iyi olduğunu kabul etmiyorum...

Mehmet Topal'da haklısın onun için 2 tane sayamazsın dedim Murat abiye, uyanıklıklık yaptım yani ) Tjikuzu ile birlikte bi o var zaten doğru düzgün ön libero, bence...
                Tjikuzu'nun bizde üstlendiği görevi ernst de yapar ayhan da yapar ama emre tjikuzu kadar defansif görevi yerine getiremeyebilir

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keirrison'u kiralayalım forvete.
                  Çoktan kiralandı o sanırsam Benfica'ya

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaş ciden yanlış anlama üstünede alınma ama ben habere sadece ççççççççç
                    yok renktaş alınmadım matrix arkadaşın bi mesajı üzerine yazdım bu yorumu.belki haberden çok dilekti ama yine de heyecanlanıyo insan ister istemez malum matrix forumda güvenilir bir isim

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    acaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mı
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• bu arada yeri değil ama gs yine birini alacak haberleri çıkmaya başladı son transferlerini bitirmek üzere,başrolde yine haldun üstünel var,açıklamayı yapan da kendisi,fenerbahçe ve beşiktasta da hareketlilik var...
                      taraftar psikolojisi açısından dogru bir transfer gerek bize de tam şuan da.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz alt yapıdan geldi diye biliyordum. Peki hangi takımdan alınmıştı Gökdeniz? Şimdi de bir tane Gökdeniz keşfedebilsek bu kadro bize yeter aslında. Bu keşif oyuncularının sayısını çoğaltmak zorundayız.
                        İşte bu sebepten Karadenizspor doğru planlanırsa Trabzonspor'un milyonlarını kurtarır diyoruz .

Ancak şimdi ki gibi değil , pek oyuncu alınırken eleştirdik (imzayı attıktan sonra desteğimizi de gösterdik) . Fakat pek çoğunun 6 ay sonra serbest bırakılması , daha evvelinde içlerinde hayatında profesyonel idman yapmamış futbolcuların olması , üstelik bu kulübümüzün 5 milyon gibi 2. lig için astronmik bir bütçeye kurulması bize hayal kırıklığı yaşattı . O bütçede en az 4-5 U19 milli oyuncu bulunması gerekirdi , gelen futbolcuların profili daha yüksek olmalıydı .

Zannediyorum Karadenizspor'un bu anlamda kalitesini yükseltmek için Bank Asya'ya çıkması gerekiyor . Çünkü Bank Asya'da genç oyuncularla lige tutunabilmek için , çok daha iyilerine ihtiyaç var . Ahmet hoca inşallah bu hedefe ulaşmamıza yardımı olacak .

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baya bilet vardı ben almaya gittiğimde..
                          İyi bari sağol çıkayım ben..

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi bari sağol çıkayım ben..

Sadece Vip bitti ama çok sıra var

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana şu ligde Tjikuzu'dan iyi iki tane ön libero sayamazsın Murat abi...
                              Doğru.
                              Hepsi birbirinin aynısı.
                              Al birini vur ötekine
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bazılarında şöyle bir anlayış var. Paran yoksa taraftar da olamazsın. Herşey paraya endeksli olmuş. Paran yoksa sevemezsin, paran yoksa konuşamazsın, ne verdin ki ne istiyorsun........ Eeee o zaman bu kulübü sadece parası olanlar, parasıyla yardım yapanlar tutsun, bunu mu istiyor bazıları.
                                Aslında bu istenmiyor ancak bu düşünce bilinç altına yerleştirilerek tepki verme süresinin uzamasını planlıyorlar.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X