şu an ki kadro yapısıyla benim fikrimce ilk 4 e zor gireriz gibime geliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gs'yi tebrik ediyorum.Borç içinde yüzüyorlar. Ama Keita yı, elano yu alıyorlar. İşte büyük olmak böyle birşey. Adamlar büyük düşünüyor. Bizde günü kurtarmaya çalışıyoruz.
Olağanüstü Kongreden önce 80 milyon € borç var,takım battı batacak diye şehiri ayağa kaldıran kişilerin şu anda yıldız transferi istemesi ilginç gelmiyor mu? kaldı ki sadri şener "evet borç bu kadar ama bir o kadar da gelirimiz var" derken kimse aldırış etmiyordu.
şimdi de kalkmış "adamlar borç içinde yüzüyor elano'yu vs. alıyorlar,adamlar büyük abii" diye konuşuyoruz.çok ilginç gerçekten.
bende istiyorum yıldız transferi,ama durum elvermiyor demekki.yoksa sadri şener'in herşeyi düşündüğüne,her anını bu takıma harcadığından zerre kadar kuşkum yok.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric forvet oynayabilen bir sol açık anladığım kadarı ile
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Taraftar saftır onlara eziklik görüşünü benimsetmemiz lazım Hımm ne yapalım o zaman onlara Ürün ve para vermeden hiç birşey isteme haklarının olmadığını söyleyelim biz bir araya gelmeyi beceremiyoruz onlar bu eziklikle tek yürek olup klübü ayakta tutarlar belki"
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim izledigim Gabric de sol kanattan baska her yerde oynuyor videolarinda.Demekki ne diyoruz bindik bi alamete giriyoruz super lige
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
elalem elano dos santosu getiriyor şampiyon olacaz diyor bizimkilerde 2.lig topçularıyla şampiyonluktan söz ediyor gabriç bana göre kapasite olarak bizi kaldıracak adam deil zaten avrupadada oynayamayacak ne diye bu uğraş geleceği varmış öyleymiş böyleymiş e başkan sen bize bu yıl şampiyon olacaz diyorsun gelecek için adam arıyorsun bu ne iş ya açıkçası gün geçtikçe umudum azalıyor kulübü ayağa kaldıran yönetim takımı umarım yaptıkları bu eseri el birliğiyle yerlebir etmezler...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazılarında şöyle bir anlayış var. Paran yoksa taraftar da olamazsın. Herşey paraya endeksli olmuş. Paran yoksa sevemezsin, paran yoksa konuşamazsın, ne verdin ki ne istiyorsun........ Eeee o zaman bu kulübü sadece parası olanlar, parasıyla yardım yapanlar tutsun, bunu mu istiyor bazıları.
Sevgi para ile ölcülemez!
Sevgi karsilik beklemez!
Zamaninda Takimi ugruna yollarda ölen Taraftarda belki parasizdi.
Simdi onlar TS Taraftari olmuyorlarmi?
Oluyorlar, HEMDE EN BÜYÜK TARAFTARLARIMIZ!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Hacısalihoğlu'nun açıklamalarından bıktım artık. Her soruya cevap vermek, her uzatılan mikrofona konuşmak zorunda mısın be adam. Bi sus ya. Yeter artık sevimsiz olmaya başladın. Başka işin yok mu senin. Sadri babayı ne kadar seviyorsam, bu adamdan da o kadar nefret ediyorum. Her daim ekranlarda görünmeye bu kadar hevesliysen sabah programlerına çık. Yeter artık. Bu arada sanırım bana da iyi bir ceza gelir
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric forvet oynayabilen bir sol açık anladığım kadarı ile
Yorum
-
Gabric'in videolarını izledim. Galiba Hırvat liginde oynuyor.
Oynadığı stadlara,taraftara bakarsak oldukça kalitesiz bir lig. Ayrıca Hırvatların defans anlayışı cok yumusak. Türkiye sert bir lig.. Hemde Trabzonspor gibi bir takımda oynamak cok zor. Avniaker'de 11 kişi ile kapanıyor rakipler, Gabric bu durumda fırsatcılığını konusturamaz.
Ama bakınca...
Alanzinho'da Norveç liginden geldi..
Lig ikincimiz Belçika lig ikincisinden 5 yiyor..
Rakiplerimiz gibi isim yapmış oyuncuları alamayız zaten. Malesef bu tip transferlere yönelmek zorundayız.
Yorum
-
İlk olarak Eymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an ki kadro yapısıyla benim fikrimce ilk 4 e zor gireriz gibime geliyor.
Yorum
-
Millet kimleri alıyor,biz ne yapıyoruz.
Yani şöyle ciddi bir transfer hamlemiz bile olmadı.
Elinde bonservisi olan tipleri topluyoruz her sene.
Tjikuzu'yu ön libero diye aldıysanız,forvete takviye yapmadıysanız,hala sağ bek için girişim bile yapmadıysanız,karşılığını lig başlayınca alırsınız.
Böyle basiretsiz yönetimler bizden başka kim de var?Herkese Merhaba
Yorum
Yorum