Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O geçen seneydi. Bütün takımlar kendini yeniledi. Trabzonspor'da buralara transfer yapmazsa(en azından forvete) işi çok zor.

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho kesinlikle hocanın ilk 11 inde olmayacak eğer sol açık alınacaksa. Bence satılıp o paraya forvet alınmalı. Şu Rapid Wien'deki 2.02 lik adamla takas etsek mesela süper olur. Yoksa sol açık da gelse özelikle içerdeki maçlarda çile çekmeye devam edeceğiz bu forvetlerle.
      bence yanlış bir düşünce alanzinho gibi yaratıcı futbolcuları her zaman bulmak mümkün değildir.

25 yaşında özellikli bir futbolcuyu satmak takımın geleceğine ihanettir bence.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cok ciddi bir miktar degil,sanirim 1 milyon euro civarinda olur.

Avrupa ligine kalirsak mutlak surette takviye lazim,cünkü 3 kulvarda yarismis olacagiz.

Ama bu kadroyla da avrupa ligine girebilirmiyiz,bence cok zor.

Farabi sana bir soru,rakip steaua bükres olursa sence girme sansimiz ne kadar olur?
        hadi ya beklediğim gelir seviyesinin altında

Cevaplar için teşekkürler

Yorum

• Ya bazen okurken çıldırıyorum . Alanzinho gibi birisi bulmuşsun neden satcan be abi adam farkettiriyor kendini ya

Yorum

• Belcikaya baska birini almak için gidildi sonu. Colman

Yaklasık bir ay Majstrovic ile ugrasıldı sonuc Song

Elia Leonardo ve şimdi ismini hatırlamadıgım kişiler derken sonuç Alanzinho

Yattara transfer rezaleti

Alınamayan Rukavina

Gidip anında alınan sadece Cale var

Sol acık diye alınan bir Alanzinho

Beceriksizlik ve gec kalma yüzünden alınamayan bir Yusuf

Ve gecenlerde Karadenizspora harcadıgı para için pişmanım diyen bir başkan

Yapılan 25 transfer ve hala eksik olan Sol taraf sağbek ve forvet eksikligi..

Pekte başarılı değilmişiz degilmi transferde.Özellikle dış transferde.

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hadi ya beklediğim gelir seviyesinin altında

Cevaplar için teşekkürler
              Düsünsene,avrupa ligini kaznmakla sampiyonlar liginde oynamak esdeger gibi bir sey.

Avrupa liginde cok fazla para yok ama prestij var.

Bu nedenle bu lige mutlaka girmeliyiz ama bu kadroyla mi?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• [QUOTE=BiZe HeR YeR 61;2506152]Ne nokta transferi be hani sol açık hani sağ bek hani FORVET..![/QUOT
                Forvetlerin bir tanesi 15 diğeri 14 gol attı sahiden çok lazım bize forvet

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belcikaya baska birini almak için gidildi sonu. Colman

Yaklasık bir ay Majstrovic ile ugrasıldı sonuc Song

Elia Leonardo ve şimdi ismini hatırlamadıgım kişiler derken sonuç Alanzinho

Yattara transfer rezaleti

Alınamayan Rukavina

Gidip anında alınan sadece Cale var

Sol acık diye alınan bir Alanzinho

Beceriksizlik ve gec kalma yüzünden alınamayan bir Yusuf

Ve gecenlerde Karadenizspora harcadıgı para için pişmanım diyen bir başkan

Yapılan 25 transfer ve hala eksik olan Sol taraf sağbek ve forvet eksikligi..

Pekte başarılı değilmişiz degilmi transferde.Özellikle dış transferde.
                  Çizdiklerim başarılı olduğunu düşündüklerim

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çizdiklerim başarılı olduğunu düşündüklerim
                    Alanzinho başarılı oldu evet ama sol açık diye alındı.Ve hala sol acık arıyoruz

Yorum

Düsünsene,avrupa ligini kaznmakla sampiyonlar liginde oynamak esdeger gibi bir sey.

Avrupa liginde cok fazla para yok ama prestij var.

Bu nedenle bu lige mutlaka girmeliyiz ama bu kadroyla mi?
                      Nakit olarak eş değer değil ama itibar olarak dediğin gibi . Kadro kötü değil tabiki her zaman dediğimiz gibi sağ bek - forvet transferiyle hallederiz . Ama sol açık'a gerek duymuyorum ki ben . Engin var barış var alan var olmazmı bunlardan sol açık . Bence gayette olur ama ?

Yorum

Cok ciddi bir miktar degil,sanirim 1 milyon euro civarinda olur.

Avrupa ligine kalirsak mutlak surette takviye lazim,cünkü 3 kulvarda yarismis olacagiz.

Ama bu kadroyla da avrupa ligine girebilirmiyiz,bence cok zor.

Farabi sana bir soru,rakip steaua bükres olursa sence girme sansimiz ne kadar olur?
                        Abi ben kendimizden çok güçlü takımlara karşı "şu an için" şansımız olmadığını , çok zayıf takımlara karşı da çok zorlanacağımızı düşünüyorum .

Benim isteğim kendi ayarımızda ya da bir seviye alttan-üstten takım gelmesi . Eğer mucize olurda üst torbaya girersekte güçsüz ülkelerin dişli deplasmanlarından biri gelmesin .

Steaua ile ortada bir tur olur . Ben takımıma güveniyorum .

O geçen seneydi. Bütün takımlar kendini yeniledi. Trabzonspor'da buralara transfer yapmazsa(en azından forvete) işi çok zor.
                        Bizde yerimizde durmuyoruz . Geçen yılın 20 kişilik yeni transferler topluluğu 1 yıldan bu yana yaklaşık 50 maç oynadı . Artık bir takımız .

Yorum

• [QUOTE=Volcano;2506170]
                          İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne nokta transferi be hani sol açık hani sağ bek hani FORVET..![/QUOT
                          Forvetlerin bir tanesi 15 diğeri 14 gol attı sahiden çok lazım bize forvet
                          Onların yerinde başka forvetler olsaydı biri 30 biri 35 atardı...!
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

Sagbek,solacik veya orta saha ve forvete lazim olan nokta transferler nerede?

Nokta transferler tjikuzu ve bir ihtimal engin olabilir ama biz daha fazlasina ihtiyac duyuyoruz.
                            kime mesela? ribery i 100 milyon euro verip alalım o zmn.yada yada kaka olabilir..renktaşlar yapmayın etmeyin biz illede istediğimiz transferler gerçekleşmedi diye yönetimin,futbolcuların arkasında durmayacaksak lige hiç baslamayalım.sana göre fatih gerekli bana göre tjikuzu yılın transferi.sen daha kaliteli futbolcular istiyosun ama unuttugun birşey var.oynadıgın lig turkcell super lig ve il trabzon..getir bakim keitayı geliyormu.getir elanoyu gelebiliyormu.yarıstıgın rakiplerin kombineleri seninkinin 4-5 katı.bence bu yönetim harika iş yapıyor.Allah sadri baskanı basımızdan eksik etmesin.
                            not:kendim için değil hepimizin yaşadıgımız dünyada en çok baglandıgımız şeyi..takımımıza sahip çıkalım.yarınki maçta fatih tekke diye bağırdıgımız her an gökhana ve umuta dahası bu takıma güvenmediğimizi gösterir..biz taraftarlar bize yakısanı özellikle gökhanı umutu alkıslayalım..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho başarılı oldu evet ama sol açık diye alındı.Ve hala sol acık arıyoruz
                              Engin orda oynardı bence . Türk sol bek alsak yabancı forvet alsak ne olur ki . Yabancı forvet hatırlamıyorum son zamanlarda :P

Yorum

• Atardı,Yapardı vs vs vs Halamın bıyığı olsa Amcam olur Türkiye ligi Gol kralı 20 gol attı bu ligde yaaa..

Yorum

Yükleniyor...
                                X