Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize yeni Aurelio'lar, Yattara'lar, alt yapıdan da Gökdeniz'ler, Fatih'ler lazım.
    Aslına bakarsak ; son 15 yılda altyapıdan gelen bir Fatih .

Gökdeniz'de oyuncu keşfine iyi bir örnektir .

Yorum

• Az önce meydan Ts Clubdaydım maç bileti kuyruğu fazlaydı ve ts clubın içinde de adım atılmıyodu yani taraftar takıma her türlü veriyo desteğini bi T-shirt almak için yarım saat uğraştım

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana şu ligde Tjikuzu'dan iyi iki tane ön libero sayamazsın Murat abi...

Ernst,Ayhan,Topal,Emre,M.Sarp

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Az önce meydan Ts Clubdaydım maç bileti kuyruğu fazlaydı ve ts clubın içinde de adım atılmıyodu yani taraftar takıma her türlü veriyo desteğini bi T-shirt almak için yarım saat uğraştım
          Bakalım tribünler dolacak mı bugün.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet hemde cok iyi görüyoruz 25 yıldır.

Ama haklısınız futbolcu yetiştirmek /bulmaktan başka yapılacak birşey yok.
            Evet hakemler sayesinde ligi nasıl abluka altına aldıklarını görüyorum hepimiz görüyoruz

Ama dediğim gibi özellikle Doğu ülkelerinde bir sürü genç yetenekli oyuncular var bunları bulup takıma kazandırmak lazım..Diğer bölgelerdende araştırmalar yapılmalıdır Papy ve Bruls'ü bulduk daha da bulmalıyız..Demek istediğim oyuncunun tanınmış olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor iyi futbolcu olsun görevini yapsın yeter
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• kalinic trabzona gelmeyecektir.

Yorum

ayhan ve emreyi, selçuk veya colmanla karşılaştırman lazım.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gabric'in videolarını izledim. Galiba Hırvat liginde oynuyor.
                  Oynadığı stadlara,taraftara bakarsak oldukça kalitesiz bir lig. Ayrıca Hırvatların defans anlayışı cok yumusak. Türkiye sert bir lig.. Hemde Trabzonspor gibi bir takımda oynamak cok zor. Avniaker'de 11 kişi ile kapanıyor rakipler, Gabric bu durumda fırsatcılığını konusturamaz.
                  Ama bakınca...
                  Alanzinho'da Norveç liginden geldi ..
                  Lig ikincimiz Belçika lig ikincisinden 5 yiyor..

Rakiplerimiz gibi isim yapmış oyuncuları alamayız zaten. Malesef bu tip transferlere yönelmek zorundayız.
                  Hırvat ligi hem fizik gücü yüksek hemde teknik bir lig . Ayrıca tüm balkanlardan futbolcunun oynayabildiği Avrupanın futbolcu depolarından biri .

Balkanları küçümsemek büyük hata olur , Hırvatistan'ı küçümsemek çok büyük hata olur .

Trabzon'un Kuzey Afrika ve Balkanlara yönelmesini "maalesef" şeklinde değil , "keşke" olarak nitelendirmeliyiz .

Yorum

Ernst ve Topal haricindekiler şaka mı.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslına bakarsak ; son 15 yılda altyapıdan gelen bir Fatih .

Gökdeniz'de oyuncu keşfine iyi bir örnektir .
                      Gökdeniz alt yapıdan geldi diye biliyordum. Peki hangi takımdan alınmıştı Gökdeniz? Şimdi de bir tane Gökdeniz keşfedebilsek bu kadro bize yeter aslında. Bu keşif oyuncularının sayısını çoğaltmak zorundayız.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz alt yapıdan geldi diye biliyordum. Peki hangi takımdan alınmıştı Gökdeniz? Şimdi de bir tane Gökdeniz keşfedebilsek bu kadro bize yeter aslında. Bu keşif oyuncularının sayısını çoğaltmak zorundayız.
                        Giresun'un bi takımından geldi galiba

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gabric ve sharbini'den çok ortaya atılan halil altıntop ismi beni heyecanlandırdı.
                          umarım ciddi bir girişimimiz olur.
                          arkadaş ciden yanlış anlama üstünede alınma ama ben habere sadece ççççççççç
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mesajımı tekrar okumadıgım ıcın cok ıddıalı olmus.gabrıcı bılmem ama soz verdgım ıcın soylemıyorum o da suan forumda,ama ISIM BASKA..görüşülüyor.

TRABZON TV de isim yanılgısı olabilir
                            İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar 4-5 gün önce bir bilgi geldiğini söylemiştim.hatta gabric değil demiştim çünkü ben kalinic için hajduk splitin yoklandıgını bılıyordum.
                            hatta özelden bazı arkadaşlara fiyatın yüksek oldugunu söyelmiştim...Ama şimdi anlıyorum ki bilgi biraz asparagas oldu çünkü basında hep gabric konusuldu.
                            ben hırvatistana kalinic için gidildi diye biliyordum.

transfer olmayacagına göre sımdı soylemekte fayda var.
                            İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ugur dündarın programında sadri şener trabzonun cografyasının handikap oldugunu ima etti bir yorumuyla.

ben gabric transferinin ilk foruma düştüğü zaman isim yanlıslıgı olabilir demiştim.Basında çıkmadı ama gabric için gidildiğinde kalinic ile bile görüşüldü,kalinic trabzona gelmek istemedi.Rapaicin referans oldugu da yalandır,trabzonun doguda istanbulun uzagında şehir oldugunu ima eden ta kendisidir kalinice.
                            evet arkadaşlar durum budur ama kalinic gelmeyecektir.

Yorum

Ernst ön libero değil, iki ön liberolu sistemde oynayan bi takımın ikinci ön liberosu olur sadece, bu sene Cisse'nin yanında oynadığı gibi, Ayhan'da öyle Emre'de öyle...

Mustafa Sarp'ı şahsen beğenirim ama Tjikuzu'dan iyi olduğunu kabul etmiyorum...

Mehmet Topal'da haklısın onun için 2 tane sayamazsın dedim Murat abiye, uyanıklıklık yaptım yani ) Tjikuzu ile birlikte bi o var zaten doğru düzgün ön libero, bence...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bilet kalmadıysa yandık hala evde oturuyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X