Split Taraftari Gabric giderse yerini Sharbini doldurul diyordular..Gabric olmucaksa Sharbini olsun.Köln de bu sezon alcak di Fiyati 2 Mio Euro.Kendisi de artik Avrupa ya gitmek istiyor.Bunun abisi de Var Ahmet oda Forvette oynuyor oda fena degilmis Yas 25.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bir kariyer genç yaşta. Ama o kadar kulübün elinden biz alabilirmiyiz işte orası soru işaretleriyle dolu son 3 aydır yaşadıklarımız yüzünden.
Hayırlısı olsun bakalım ...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mıHalil nerden çıktı ?
Yorum
-
hocam ne yaptın halil gelse super olur...
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mıNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaclar basliyacak Murat renkdasim ne isigindan bahsediyorsun. Trabzonspor transferinde herzaman degisik isimler dolasiyor. ama senaryo herzaman ayniMetris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Sharbini mercek altında
22 yaşındaki Hırvat futbolcu Anas Sharbini, Avrupa’nın büyük takımlarını peşinden koşturuyor.
01.May.2009 13:41:18
İlgili Linkler
Takımlar
Rijeka’da oynayan ve yaptığı hat-trickle dikkatleri çeken orta saha oyuncusunun peşine düşenler arasında Ajax, PSV Eindhoven, Köln ve Hoffenheim sayılıyor.
2010 Dünya Kupası’nda oynamak isteyen genç yıldızla ilgili konuşan menajeri Sanjin Ugarkovic Bild gazetesine şunları söyledi:
“Köln’ün onla ilgilendiğini biliyoruz. Daum gibi bir teknik direktörle çalışmak onun gelişimi için oldukça önemli.”
Köln’ün sportif direktörü Michael Meier ise oyuncuyu takip ettiklerini ancak henüz bir görüşme yapmadıklarını söyledi.
Bence Sharbiniyi almak zor..
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehızlı davranırsak neden olmasınMetris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealsak birini artık..7Cngz_61
Yorum
Yorum