Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Split Taraftari Gabric giderse yerini Sharbini doldurul diyordular..Gabric olmucaksa Sharbini olsun.Köln de bu sezon alcak di Fiyati 2 Mio Euro.Kendisi de artik Avrupa ya gitmek istiyor.Bunun abisi de Var Ahmet oda Forvette oynuyor oda fena degilmis Yas 25.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel bir kariyer genç yaşta. Ama o kadar kulübün elinden biz alabilirmiyiz işte orası soru işaretleriyle dolu son 3 aydır yaşadıklarımız yüzünden.

Hayırlısı olsun bakalım ...
      hızlı davranırsak neden olmasın

Yorum

• acaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mı
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Sharbini Gabriç'ten daha teknik gibi duruyor.

Yorum

• benim anladığım bu transfer sezonunda hırvatistandan boş dönmeyeceğimiz
            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              acaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mı
              Abi ne ettin Halil nerden çıktı ?

Yorum

• hocam ne yaptın halil gelse super olur...

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acaba yönetim sağ gösterip sol vuru mu gabriçle bizi oyalayıp sahrbini ve halil altıntopu alır mı
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maclar basliyacak Murat renkdasim ne isigindan bahsediyorsun. Trabzonspor transferinde herzaman degisik isimler dolasiyor. ama senaryo herzaman ayni
                  Karamsar olmaktan daha iyidir be renktaş. Transfer yapacaklar o kesinde zamanı belli değil. Bekleyelim görelim yine de.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• sharbini ancak colman satılırsa transferi olur
                    yoksa ortasaha da fazlalık olur
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Biz Buna Futbolda Transfer Sezonu bitene kadar Taraftarı oyalama Politikası Diyoruz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sharbini mercek altında

22 yaşındaki Hırvat futbolcu Anas Sharbini, Avrupa’nın büyük takımlarını peşinden koşturuyor.

01.May.2009 13:41:18

İlgili Linkler

Takımlar

Rijeka’da oynayan ve yaptığı hat-trickle dikkatleri çeken orta saha oyuncusunun peşine düşenler arasında Ajax, PSV Eindhoven, Köln ve Hoffenheim sayılıyor.

2010 Dünya Kupası’nda oynamak isteyen genç yıldızla ilgili konuşan menajeri Sanjin Ugarkovic Bild gazetesine şunları söyledi:

“Köln’ün onla ilgilendiğini biliyoruz. Daum gibi bir teknik direktörle çalışmak onun gelişimi için oldukça önemli.”

Köln’ün sportif direktörü Michael Meier ise oyuncuyu takip ettiklerini ancak henüz bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Bence Sharbiniyi almak zor..

Yorum

• Bu Sharbini ismi ilk defa gecmiyorki burada. Gecen sezon'da istiyorduk bu oyuncuyu. Bence forvet arkasi oynayabilir. 4-4-1-1 oynasak olur mesela...
                          .

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hızlı davranırsak neden olmasın
                            Çok zor bu hızla. Zaten isim düşer şimdi ulusal medyaya, demeçler birbirini izler fiyat zıplar, bi bakmışın kuç uçmuş gitmiş.
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alsak birini artık..
                              mantık bu mu olmalı yani , alalımda Zimbabve'den gelse fark etmez
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• forvet lazım yetenekli süper bitirici bi tane forvet 2 plandada ortasaha ama tabiki bu sharbini kaliteli bi isim forvet alındıktan sonra alınabilir

Yorum

Yükleniyor...
                                X