Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale'yi mi satıyoruz ?

Colman , Alanzinho , Egemen , Selçuk bunlarıda satalım gitsinler ..

Yorum

• Buraya satılmaması gereken yabancıları yazsak heralde büyük çoğunluk Cale'yi yazarız.

İstikrarlı ve savunmada güven veren bir oyuncu. Onun yerine alınacak futbolcu ne kadar verimli olabilecek. Burada sağ bek sağ bek diye bağırırken sol bekimizden olursak kimae şaşırmasın.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arango yu gladbach gibi bir takima kaptirdigimiz icin sinir oluyorum.
        arango da hic akil yokmus derim ben.gladbach kimki.ççççççççç

Yorum

• inanmak istemiyorum o habere iskeletimizi mi satmaya başlayacağız yine!

Yorum

• Cale satış listesinde haberleri falan çıkıyor nedir bu yaa? Çok iyi bi teklif gelirse yerine daha iyisi almak koşuluyla satılabilir de neden satış listesine konuluyor?? Gerçekse rezaletten başka bişey değil. Sanki Cale'yi satsalar yerine alacaklar Cale'den iyisini. Hiç zannetmiyorum. Ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar of of. Sağ bek forvet sol kanat ihtiyacı varken adamlar sol beki de sıkıntıya sokma niyetinde
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• tekke anketi 6505'te %92.85 evet,%7.15 hayır demiş.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inanmak istemiyorum o habere iskeletimizi mi satmaya başlayacağız yine!
                bende inanmiyorum ama baskanin bir dedigini bir dedigi tutmamaya basladi.

Yorum

• Cale haberi doğruysa yönetim yanlış yapıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cale yi satmak enayiliktir. Hem adam takımın fiyat-verim olarak en iyilerinden, hemde seneye 2010 dünya kupasında oynayacak ve değerini ikiye katlayacak...Cale ye gelene kadar kontenjan açmaya ne adamlar var takımda...ama kime diyorsun Tjıkuzu yu nokta transfer olarak al, takımda en önemli açığını yıllar sonra kapatan adamını, tam değerini ikiye katlayacağı sezon öncesi sat !
                    defalarca dedim, saçmalamak bizim genlerimizde var. Kolay gelsin yönetim, iyi saçmalamalar.

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cale satış listesinde haberleri falan çıkıyor nedir bu yaa? Çok iyi bi teklif gelirse yerine daha iyisi almak koşuluyla satılabilir de neden satış listesine konuluyor?? Gerçekse rezaletten başka bişey değil. Sanki Cale'yi satsalar yerine alacaklar Cale'den iyisini. Hiç zannetmiyorum. Ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar of of. Sağ bek forvet sol kanat ihtiyacı varken adamlar sol beki de sıkıntıya sokma niyetinde
                      cale yi satmak ahmakliktir su an icin tek kelimeyle

Yorum

• satarken bross a sormuyorlar.fatih gelsinmi diye bross a soracaklar enteresan bir durum

Yorum

• Brülsün Kiralık Gideceğini Umuyordum .

Zaten Bu Kadroda Ona Yer Açılması Yeri Bırak Şans Bulması Çok Zor .

Kiralanırsa 2.Liglere Falan Kiralanmasın 1.Ligde Bi Takım İyi Olur .

Aslında Samsun'a Gidebilir .

Yorum

• Arangon ne kadar vizyonsuz bir oyuncuymuş bırakın gitsin Gladbach'a

Yorum

• moralim bozuldu cale haberine yapma sadri başkan sen yapmazsın böyle birşey

Yorum

• bir sagbek ve tekkeyi alalim transferi kapatalim en iyisi
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X