İlk olarak midnight_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenazar etme nolur calis seninde olur ... adamlara helal olsun imrenmemek elde degil , antep e bursaya genclere e ... bunlari bizim yapmamiz lazim ama nerdeee sanki yeni kurulmus bir klüp edasindayiz ...
Biz onların yaptıklarını yaparsak onlardan ne farkımız kalır ?
Pazarlayacaksak dışarı pazarlayalım rakiplerimize değil...
Zaten yurt dışına futbolcu satmaktan en çok biz para kazandık bunu da gözardı etmemek gerekiyor...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne durgunluktur anlayabilmiş değilim.Bu takıma direkt oynayabilecek 4 adam lazım.Ama dedikodu bile yok.
ayrica nuri zamaninda hergun brezilyaya gidip geliyorduk, meshurr İbrahim Baturoğlu muz vardi ucaklarda resimleri geliyordu da neoldu , moawad i alip gelmistiler... hatirliyorum da bukadar köklü bir klübün vizyonu bukadar mi düsürülürdü.En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 19:03.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz onların yaptıklarını yaparsak onlardan ne farkımız kalır ?
Pazarlayacaksak dışarı pazarlayalım rakiplerimize değil...
Zaten yurt dışına futbolcu satmaktan en çok biz para kazandık bunu da gözardı etmemek gerekiyor...
benim kastim da oydu zaten , yoksa yetistirip istanbul takimlarina satalim demedim, sonuc olarak alt yapimiza azami sekilde önem vermemiz gerekiyor..Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle olmasi daha iyi , yoksa 8jk ve fb hemen üsüsürdüler bizim gözlemlediklerimize, en iyi yaptiklari is
ayrica nuri zamaninda hergun brezilyaya gidip geliyorduk, meshurr muhammer saka miz vardi ucaklarda resimleri geliyordu da neoldu , moawad i alip gelmistiler... hatirliyorum da bukadar köklü bir klübün vizyonu bukadar mi düsürülürdü.
Hocam o uçaktan inmeyen tosun parçası İbrahim Baturoğlu idi
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam o uçaktan inmeyen tosun parçası İbrahim Baturoğlu idiTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrüls signe à Trabzonspor
2009-06-25 - Ajouté par ExtraFoot
Surnommé le 'nouveau Guillaume Gillet', Christian Brüls jeune milieu de terrain offensif de 21 ans, vient de signer un contrat en faveur de Trabzonspor. En allant là bas, il franchit une étape de plus dans sa carrière. En Turquie, il retrouvera une vielle connaissance, Hugo Broos.
Brüls fait partie de ces nombreux jeunes belges dont on ne savait rien il y a encore quelques jours. Pour lui, il a suffit qu'il rejoigne le Bosphore pour qu'on parle de lui. Il signe à Trabzonspor pour une période de 4 ans. Il quitte le MVV Maastricht ou il était en prêt cette année.
Christian Brüls est footballistiquement originaire de l'AS Eupen, club pour lequel il a déjà joué 64 rencontres et inscrit 5 buts. Pendant un moment, il a intéressé plusieurs clubs belges comme le Club de Bruges, le Germinal Beerschot ou encore La Gantoise. Finalement, il a opté pour les Pays-Bas.
"Je suis content car je viens de franchir une nouvelle étape dans ma carrière en signant ce transfert vers la Turquie! J'ai livré une saison correcte au MVV Maastricht en jouant 33 matches à ma vraie place de numéro 10, mais je pense que j'aurais pu faire mieux " confiait le jeune joueur.
Brüls le ilgili bir haber... Anlayan var mı?
Cok mutluyumus bu transferden.Maastrichtlen iyi bir sezon gecirmis, 33 mac oynamis gercek 10 numara yerine, bundan daha iyi isler yapabileceyini iddaa ediyor
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdülün adı "İlhan Cavcav yılın pazarlamacısı" ödülü olsun.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş, yah ne ? yha ne ?
Yazarken niye bu kadar kırıtıyorsunuz ? Valla bu şekil yazanlara çok gülüyorum dışardan bakınca, size nasıl görünüyor acaba çok merak ediyorum...
Türkçe'yi çok iyi kullanamasakta kullanmaya çalışalım...
Yorum
-
İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senelik kontrat imzalamis trabzonlan
Cok mutluyumus bu transferden.Maastrichtlen iyi bir sezon gecirmis, 33 mac oynamis gercek 10 numara yerine, bundan daha iyi isler yapabileceyini iddaa ediyorTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman ve Isaac , Belçika liginden transfer girişimlerinde her türlü takas formüllerinin içinde yer alabilir .?
Fena olmaz hani. Hatta Belçika derken şöyle İsveç İsviçre Danimarka dolaşsalar güzel yetenekli oyuncular var
Benim tüm ümidim yabancı futbolcuların kalitesine yığıldı. Umarım gerçek kaliteyi yakalarızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Bruls Colmani kesecek...!Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıken mi duyumen mi?
Fena olmaz hani. Hatta Belçika derken şöyle İsveç İsviçre Danimarka dolaşsalar güzel yetenekli oyuncular var
Benim tüm ümidim yabancı futbolcuların kalitesine yığıldı. Umarım gerçek kaliteyi yakalarızTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum