Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale tarzındaki adamları kimse satamaz! Yıllar sonra kurmuşuz sağlam bir iskelet en sağlam parçalarını mı satacağız! O zaman hiç başlamayalım seneye! Vallah öyle saçma hareketlerde kimse bulunmaz yemez. Oldu da bulundular herşey biter benim için, yönetim tamamen biter!

Şurda kadromuz güzel, sağ bek ve Fatih işleri çözülsün çok güzel olacak ne satması ya!

Yorum

• Şampiyonluk gibi bir hedefiniz varsa vazgeçin arkadaşlar Cale gibi adam satılmaz daha iyisini bu saatten sonra bulamayız.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cale yi satmak enayiliktir. Hem adam takımın fiyat-verim olarak en iyilerinden, hemde seneye 2010 dünya kupasında oynayacak ve değerini ikiye katlayacak...Cale ye gelene kadar kontenjan açmaya ne adamlar var takımda...ama kime diyorsun Tjıkuzu yu nokta transfer olarak al, takımda en önemli açığını yıllar sonra kapatan adamını, tam değerini ikiye katlayacağı sezon öncesi sat !
        defalarca dedim, saçmalamak bizim genlerimizde var. Kolay gelsin yönetim, iyi saçmalamalar.
        bence cok takılıyorsunuz isimlere bonservisi elinde bir sol bek alınırsa cale satılıp ondan gelcek paraya diger bolgeye transfer yapılabilir..

Şu takas işini biraz beceriyor olsaydık isac+ferhat+tolga zengin manisasporla nizamettin ve/veya sezer takasına girerdik..
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cale tarzındaki adamları kimse satamaz! Yıllar sonra kurmuşuz sağlam bir iskelet en sağlam parçalarını mı satacağız! O zaman hiç başlamayalım seneye! Vallah öyle saçma hareketlerde kimse bulunmaz yemez. Oldu da bulundular herşey biter benim için, yönetim tamamen biter!

Şurda kadromuz güzel, sağ bek ve Fatih işleri çözülsün çok güzel olacak ne satması ya!
          sirf kontenjan sikintisi yuzuden cale gibi bir oyuncu satilirsa bu yönetimden bir cacik olmayacagi anlasilir zaten. ama sanmiyorum böyle bir yanlis yapacaklarini
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• uyum sorunu aşılmış yerinde çok sağlam bir genç oyuncumuz var satılıp daha iyisi bulunur ne demek ya buluyoduk bizde zaten! satmak enayiliktir denmiş enayilik değil öküzlüktür, hedefsizliktir, para gözlülüktür! bu saatten sonra yemez onları satmak. kaynak yerel medya takılmayalım kesinlikle yalan.

biz sağ bek ve fatih tekke işini çözmeliyiz. şuan takımda satılacak oyuncu yok isaac haricinde

Yorum

• Hayal kırıklığına uğramaya başladım...

Hem transfer yapmıyor üstünede en iyi oyuncularımızı pazarlıyorlar medya yoluyla...

Borç varmışmış, büyük kulüplerin her zaman borcu olur böyle futbolcu satmakla borç kapatmaya çalışmaz büyük kulüpler...

Yönetim saçma sapan işler yapmaya başladı zaten son zamanlarda, Sadri Başkan'da öyle...

Yapmaya başladığı yanlışlar yaptığı doğrulara yaklaşmaya başladı...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• böyle birşey olmasının imkanı yok yalan haber bence takılıp moralimizi bozmayalım.

böyle öküzlük yapılırsa imzam yönetim istifa olur 1 saniye beklemeden

Yorum

• Bu takımdan Fatih Gökdeniz gitti, Cale'yi mi tutacaklar. 4 Milyon Euro'ya çıksın isteyen takım, yönetim düşünmeden verir.
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Nuri Albayrak'tan ne farkı var Sadri Şener'in o zaman! Yapmayın ya

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      moralim bozuldu cale haberine yapma sadri başkan sen yapmazsın böyle birşey
                      Bende ihtimal vermiyorum, Mevcut kadronun en istikrarlı ve savaşçı oyuncularından biri.
                      Yapmazlar öyle bişey, hele Song, İsaac dururken hiiç ihtimal vermiyorum...
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• arkadaşlar ben öncelikle eses taraftarı oldumu belirtmek isterim.Sitenizi sürekli takip ederim.Ancak bu zaöana kadar üyelik açmamıştım.Taki Engin baytar hakkında yazılanları okuyuncaya kadar.

Engin idda ediyorum bölgesinde Türkiyenin sayılı futbolcularından biridir.engin tekniği çok iyi olan futbolcu ama disiplinsiz, adam gibi oynadıktan sonra her takımda KRAL OLUR.hırslı ve savaşan futbolcu.Bazen hırsı yüzünden sahada olmadık hareketler yapabilyor.esesteki lakabı ise psikopat.her maçta taraftarın yüreği ağzında aman kart görmesin diye.orta sahada geyet iyi pas yapan ,iyi pres yapan ,iyi top dağıtan bir oyuncu alex`in hızlı versiyonu .. futbolculuğuna denecek tek bir kelime bile yok ama, karakter olarak çok agresif, bunu düzeltirse milli takımın vazgeçilmezi olur.

enginin futbolculuğu tartısılamaz.bide eses neden almıyo demişler.Eses te bu tarnsfer için uğraşıyor.Ama bonservis yüksek geldi biraz.ama halen vazgeçmiş değiliz. değil.Başkan en son Ankaraya gidip Cavcav la görüşücez dedi.Bizim verdiğimiz fiyatla arada fark var dedi.
                        En son fantom tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 14:29.

Yorum

• İlk olarak fantom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar ben öncelikle eses taraftarı oldumu belirtmek isterim.Sitenizi sürekli takip ederim.Ancak bu zaöana kadar üyelik açmamıştım.Taki Engin baytar hakkında yazılanları okuyuncaya kadar.

Engin idda ediyorum bölgesinde Türkiyenin sayılı futbolcularından biridir.engin tekniği çok iyi olan futbolcu ama disiplinsiz, adam gibi oynadıktan sonra her takımda KRAL OLUR.hırslı ve savaşan futbolcu.Bazen hırsı yüzünden sahada olmadık hareketler yapabilyor.esesteki lakabı ise psikopat.her maçta taraftarın yüreği ağzında aman kart görmesin diye.orta sahada geyet iyi pas yapan ,iyi pres yapan ,iyi top dağıtan bir oyuncu alex`in hızlı versiyonu .. futbolculuğuna denecek tek bir kelime bile yok ama, karakter olarak çok agresif, bunu düzeltirse milli takımın vazgeçilmezi olur.

enginin futbolculuğu tartısılamaz.bide eses neden almıyo demişler.Eses te bu tarnsfer için uğraşıyor.Ama bonservis yüksek geldi biraz.ama halen vazgeçmiş değiliz. değil.Başkan en son Ankaraya gidip Cavcav ın elini öpücez görüşücez dedi.Bizim verdiğimiz fiyatla arada fark var dedi.
                          hoş geldin abi!

bunları diyordum dün bende, aynen bunları.

Yorum

• Ayrıca iyi bir sağ bek alındığı taktirde, bizim 3 eziklerden daha güçlü olacağımız yegane yer olan, kale ve defans bloğunu bozmayı düşünmezler. Kaynak: DHA. Sallama haberdir büyük ihtimalle...
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• İlk olarak fantom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar ben öncelikle eses taraftarı oldumu belirtmek isterim.Sitenizi sürekli takip ederim.Ancak bu zaöana kadar üyelik açmamıştım.Taki Engin baytar hakkında yazılanları okuyuncaya kadar.

enginin futbolculuğu tartısılamaz.bide eses neden almıyo demişler.Eses te bu tarnsfer için uğraşıyor.Ama bonservis yüksek geldi biraz.ama halen vazgeçmiş değiliz. değil.Başkan en son Ankaraya gidip Cavcav la görüşücez dedi.Bizim verdiğimiz fiyatla arada fark var dedi.

Öncelikle hoşgeldin sitemize umarım başka takımlısın diye uazaklaştırılmazsın siteden değişmez bi kural olduğu için, yasak çünkü...

Müdür bu Engin en çok hangi mevkide oynadı sizde ?
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yani anlayacağımız tam bir Trabzonlu ! Agresif ! Başımıza iş açsada, bazen antipatik gösterse de genlerimizin bize vermiş olduğu ortak özelliğimiz. Agresiflik !
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X