Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak davraz61 tarafından gönderildi
    Tekkeyi bekleyenler acaba bonservisinin en az 6-7 milyon euro olduğunuda biliyorlar mı? o yaşta birine o kadar para verilir mi

ruslar tekke yi satış listesine koydu, taş çatlasa 3m şuanda değeri, biz gider 2m a alırız kralı, senin son gelişmelerden haberin yok galiba, fatih 31 yaşında ve değeri artık 6-7m değil
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cale'yi degersiz falan görmüyorum. Ama bence fazla abartiliyor. Yani satilmayacak ve yeri doldurulamayacak bir oyuncu degil.
      dogru dıyorsun su anda 11 de yerı dolmayacak tek egemenı sayarım ben o yuzden cale ısteyen varsa verılsın hemen derım cunku caglar gıbı bı bekı alabılrız yanı yerını gayet de ıyı doldurur.zaten defnstakı oyuncuların hepsı turk olmalı bence daha ıyı anlasabılmelerı ıcın derım ben.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        senin bu dediklerin gibi şeyler yok asıl!

Cale daha genç bir arkadaş 23 yaşlarında. Bizde yaptığı çıkışın ardından Milli takımına çağrılmayı başarmış. Hazırlık maçlarıymış senin Çağlar'ın hazırlık maçlarına da cagrılmıyor ama buna ne diyeceksin. Cale gibi adamın tartışılması çok saçma olur. Cale ilk çagrıldıgından sonraki her milli maçlara çağrıldı. Ayrıca o herşeyi anlatmıyor, yeni milli takıma cagrılan adam oranın eskisini 2 maçta kesemez. Cale daha genç zamanla kesecektir onuda!

Sorun bu değil, Cale bu ligin en iyi sol bekidir bana göre de! Carlos diyip durmuşsun Carlos ta performans anlamında belki ilk 5 e girer.
        Caglar Türkiye Milli takiminda resmi maclarda Cale'nin Hirvat Milli takiminda resmi maclarda aldigindan daha fazla dakika görev almistir Bu cevap yeterli olacak sanirim.

Ayrica Caglar'da henüz 23 yasinda merak etme yasli degil.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

senin bu dediklerin gibi şeyler yok asıl!

Cale daha genç bir arkadaş 23 yaşlarında. Bizde yaptığı çıkışın ardından Milli takımına çağrılmayı başarmış. Hazırlık maçlarıymış senin Çağlar'ın hazırlık maçlarına da cagrılmıyor ama buna ne diyeceksin. Cale gibi adamın tartışılması çok saçma olur. Cale ilk çagrıldıgından sonraki her milli maçlara çağrıldı. Ayrıca o herşeyi anlatmıyor, yeni milli takıma cagrılan adam oranın eskisini 2 maçta kesemez. Cale daha genç zamanla kesecektir onuda!

Sorun bu değil, Cale bu ligin en iyi sol bekidir bana göre de! Carlos diyip durmuşsun Carlos ta performans anlamında belki ilk 5 e girer.

Yabancı sorunumuz varmış gibi gösteriliyor bu haberler yalan. Papy ve Isaac kesinlikle seneye yok, alın yabancı sayısı 8 olacak. Bruls'un kalıp kalmayacagıda belli değil, Yattara'nın Türk olma durumu var. Bizde yabancı sorunu yok.

Ayrıca Engin çok iyi bir transfer oldu. Şimdi sağ bek ve Fatih Tekke'nin çözülmesini heyecanla bekliyorum.
          evet bende tekkeyle orhan samı 4 gozle beklıyorum.orhan sama ıcın karadenızden 2 adam alınsında takasta kullnılsın derım
          ama caglar ıyı adam onu soylıyım bak.ben ankarada onu genlcere vede ankaragucune karsı ızledım gayet ıyı adam

Yorum

• Neyin taraftarı!

Bu sezon transfer yapmadılar, geçen sezon kombine almıştım bu sezon kombine almayacağım”.
            İşte ben bu mantığa bir anlam veremiyorum.
            Ne oldu?
            Geçen sezon size kombine bilet aldırtan futbolcuları, yönetim bu sezon sattı mı?
            Yetmedi, üstüne üstlük 3 milyon 900 bin euro’ya da, Stabek'den Alinzınho'da katılmışken

Trabzonspor taraftarına 15 bin kombineyi iki günde tükettiren futbolcuların tümü, bu sezon da kadroda.
            Eee daha ne istiyorsunuz o zaman.

Mübarek sanki ,Trabzonspor'un değil de, transfer edilecek futbolcunun taraftarı.
            Buna anlam yüklemek de mümkün değil.

Bu mantıkta olanlar,önce kendilerine şu soruyu soracaklar.
            Ben neyin taraftarıyım, kimin taraftarıyım?
            Trabzonspor taraftarıyım diyorsanız ,o zaman ya yalan söylüyorsunuz, ya da yaptığınız yanlış. Çünkü ikisi birbiriyle örtüşmüyor.

Gerçek kulüp taraftarı , kombine bileti futbolcu için almaz. Hatta bunu düşünmez bile. Futbolcu için kombine bileti ,sadece futbolseverler alır. Onlara da sırf bu nedenle,kulüp taraftarı değil,futbolsever unvanı layık görülmüştür zaten.

Taraftar farklıdır,taraftar unvanı ,farklı bir şeydir. Trabzonspor taraftarıyım diyenler, ekonomisi de müsaitse, kulübü sahiplenme ve destekleme adına ,ön koşulsuz kombine bilet alır. Yok ben sadece futbol izleyicisiyim derseniz, o zaman size hak veririm.

Barcelona, 120 bin kişilik Nou Camp stadının 80 binini, sezon başında kombine bilet olarak satıyor.

Trabzonspor gibi ekonomisi kısıtlı bir kulübün, en büyük gücü taraftarıdır.
            Bu sezon kimi ,seyredecekmişler?
            Kimi mi seyredeceksiniz ? Tabiî ki Trabzonspor'u
            Ne Gökhan'ı ne Selçuk'u,ne Yattara’yı ne de bilmem kimi değil, Trabzonspor'u.
            Çünkü onlar bu gün var ,yarın yok.
            Ya Trabzonspor…

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman'ı da satalım . Çok artist .

Alanzinho'yu niye satmıyoruz ? Bakalım metresine kaç para verecekler .

Selçuk'u da satalım gitsin . Şut çekiyor başka bir şeyi yok .

Egemen'i de satalım sadece hırsı var , hırs her şey mi ?

Ya Sylva ? Çok yaşlı değil mi ?

Satalım tüm iskeleti ..
              dediklerine baktım da selçuk ortasahada çok vasat en iyisi kerem seras'ı alalım. 61 giyiyo gençler birliğinde. çok iyi adam. Trabzonlu.

alanzinho gider zaten engin geliyo.

colman zaten ibrahim şahin i bekliyo. anlaşsın klüpler gider.

bak yine aklıma birşey geldi egemen mi? yoksa sedat mı? bizim uşak sivasda yahu. ne işi var orda...

bizim mantık bu işte...

Yorum

Caglar Türkiye Milli takiminda resmi maclarda Cale'nin Hirvat Milli takiminda resmi maclarda aldigindan daha fazla dakika görev almistir Bu cevap yeterli olacak sanirim.
                Yeterli olmadı ne yazık ki!
                Söylesene bana Çağlar ne kadar oynamış milli takımda? Cale seneye milli kariyerde çok rahat fark atar Çağlar'a.
                Cale'de, Çağlar'da 2 kere milli olmuş.

Sol bek konusunda uzun zamandan sonra hiç bir sıkıntımız yokken burayı ortaya çıkarmak çok yanlış vede anlamsız. Cale var Ferhat var! Bırakın şu solbekin yakasını rahat ya! Sizi de anlıyorum yıllar sonra sol bekte sıkıntı yok ya değişik gelmiş şaşırmışsınız!

Konuşulması gereken sağ bek var ciddi bir sorun.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi
                  çççççççççççç
                  ama oyle vlla.ben trabzonsaporda en son volkan bekıroglunun sut cektıgını hatırlıyorum.turkıyede sol bek olarak sut ceken bı caglar bı carlosu bılıyorum valla baska bılmıyorum ınankı.bıde genclerın solunda vr bı zencı usak

Yorum

Cale'yi degersiz falan görmüyorum. Ama bence fazla abartiliyor. Yani satilmayacak ve yeri doldurulamayacak bir oyuncu degil.

yabancının malı daha değerli gözükür gözümüze...

cale nin ortalarını beğenmiyorum, geliştirmeli bu konuda kendisini, bunun dışında iyi bir oyuncu, bütün sezon SOL AÇIKSIN TRABZONUN sol kanadı ona emanet edildi, defansı koruyacağım derken adam hücumada katkı yapmaya çalıştı, çok başarılı olamadı hücum konusunda, çünkü çok fazla yoruldu!!! sol açıksız takımımızda cale bu kadarını yapabildi, eminimki sol açıkta adam gibi bir oyuncu olsa cale çok daha güzel katkı yapabilir takıma
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dediklerine baktım da selçuk ortasahada çok vasat en iyisi kerem seras'ı alalım. 61 giyiyo gençler birliğinde. çok iyi adam. Trabzonlu.

alanzinho gider zaten engin geliyo.

colman zaten ibrahim şahin i bekliyo. anlaşsın klüpler gider.

bak yine aklıma birşey geldi egemen mi? yoksa sedat mı? bizim uşak sivasda yahu. ne işi var orda...

bizim mantık bu işte...
                      Bunları şurda ciddi ciddi sor bir kişi bile bu dediklerine katılmayacak. Mantıklı taraftarın mantığı bu değil. Genel konuşup yanlış şeyler yazma!

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ama oyle vlla.ben trabzonsaporda en son volkan bekıroglunun sut cektıgını hatırlıyorum.turkıyede sol bek olarak sut ceken bı caglar bı carlosu bılıyorum valla baska bılmıyorum ınankı.bıde genclerın solunda vr bı zencı usak
                        Calede bu sezon 1 gol attı ama ayrıca g.birliğindekide fena değil yanlış hatırlamıyosam Jack Momha'ydı adı..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ya abı cagların esese attıgı bı gol var frıkıkten bu adam boyle bı gol atabıyolsa bence bu adam yeteneklıdır yanı cunku serbesten gol atmak yetenek becerı ıstemez mı ben mı yanılıyorum sadece esese attıgı golu bı ızlesek

Yorum

ne ferhatı ya sat bu adamı 4 e sen gıt 2 ye cagları al kontejyanda bosalır hemde bızım oralı usak
                            Gelecek yıl Dünya Kupası var, milli takıma da çağırılan bir isim,oynamasa da daha genç, orda parlama olayını düşünmek gerek...
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

çağlar şut çekiyormuş. 48 maç 1 gol. oda frikikden bu sene. nerde bu şutlar? sol bekten gol kralı mı çıkartacağız? sol kanattan kaç gol yedik ona bakalım?...

Yorum

Bunları şurda ciddi ciddi sor bir kişi bile bu dediklerine katılmayacak. Mantıklı taraftarın mantığı bu değil. Genel konuşup yanlış şeyler yazma!
                                ne yazıkki acı tablo bu. kabul etme sen...

Yorum

Yükleniyor...
                                X